andre59 22.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kupuję ten "wentylek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 [Faktycznie, aranazacji łazienek jest najwięcej. Ciekawe czemu sypialni tak nie eksponują? Bo by ludziskom głupie myśli do łbów wlatywały ... A tak ... nie ma bodźca ... nie ma grzechu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No cześć Wiecie co, 11 sierpnia uciekł mi pies I dziś się odnalazł!!!!!!!!!!!!!!!!! W schronisku, zupełnie przypadkowo. Okazało się, ze ktoś potrącił Borę i zostawił na drodze. Inny ktoś zawiadomił schronisko i w taki sposób moja psina spędziła 11 dni w schronisku. Ale jest już od dziś z nami, ma nogę w gipsie i jest bardzo osłabiona, ale JEST!!!!!!!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę, ze się Bora odnalazła, bo już straciliśmy nadzieję, ze ją kiedykolwiek zobaczymy... Cześć żenado Fajnie że się psina znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No cześć Wiecie co, 11 sierpnia uciekł mi pies I dziś się odnalazł!!!!!!!!!!!!!!!!! W schronisku, zupełnie przypadkowo. Okazało się, ze ktoś potrącił Borę i zostawił na drodze. Inny ktoś zawiadomił schronisko i w taki sposób moja psina spędziła 11 dni w schronisku. Ale jest już od dziś z nami, ma nogę w gipsie i jest bardzo osłabiona, ale JEST!!!!!!!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę, ze się Bora odnalazła, bo już straciliśmy nadzieję, ze ją kiedykolwiek zobaczymy... Cudowna wiadomość Nawet nie chcę myśleć co przeżywaliście . Podrap Borę za uszkiem , na pewno wyzdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.08.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No cześć Wiecie co, 11 sierpnia uciekł mi pies I dziś się odnalazł!!!!!!!!!!!!!!!!! W schronisku, zupełnie przypadkowo. Okazało się, ze ktoś potrącił Borę i zostawił na drodze. Inny ktoś zawiadomił schronisko i w taki sposób moja psina spędziła 11 dni w schronisku. Ale jest już od dziś z nami, ma nogę w gipsie i jest bardzo osłabiona, ale JEST!!!!!!!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę, ze się Bora odnalazła, bo już straciliśmy nadzieję, ze ją kiedykolwiek zobaczymy... Cześć żenado Fajnie że się psina znalazła Ale czemu żenado??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No cześć Wiecie co, 11 sierpnia uciekł mi pies I dziś się odnalazł!!!!!!!!!!!!!!!!! W schronisku, zupełnie przypadkowo. Okazało się, ze ktoś potrącił Borę i zostawił na drodze. Inny ktoś zawiadomił schronisko i w taki sposób moja psina spędziła 11 dni w schronisku. Ale jest już od dziś z nami, ma nogę w gipsie i jest bardzo osłabiona, ale JEST!!!!!!!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę, ze się Bora odnalazła, bo już straciliśmy nadzieję, ze ją kiedykolwiek zobaczymy... Smutne i radosne zarazem, cieszę się, że Bora do Was wróciła Wklej fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Jak zwykle żenująco witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No cześć Wiecie co, 11 sierpnia uciekł mi pies I dziś się odnalazł!!!!!!!!!!!!!!!!! W schronisku, zupełnie przypadkowo. Okazało się, ze ktoś potrącił Borę i zostawił na drodze. Inny ktoś zawiadomił schronisko i w taki sposób moja psina spędziła 11 dni w schronisku. Ale jest już od dziś z nami, ma nogę w gipsie i jest bardzo osłabiona, ale JEST!!!!!!!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę, ze się Bora odnalazła, bo już straciliśmy nadzieję, ze ją kiedykolwiek zobaczymy... Fajnie że się psina znalazła Cieszę się PP i rozumiem Twoje szczęście. Psica musi być też wniebowzięta, że w końcu jest z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Cześć żenado Fajnie że się psina znalazła Ale czemu żenado??? to Ty nic nie wiesz??? NIe wiesz, że jesteś zenująca, ponieważ piszesz na RW i dzięki RW jesteś oświecona?????????? Strona 3561, sama zobacz, koleżanka D'arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Jak zwykle żenująco witam Żenująco Cię również witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 [Faktycznie, aranazacji łazienek jest najwięcej. Ciekawe czemu sypialni tak nie eksponują? Bo by ludziskom głupie myśli do łbów wlatywały ... A tak ... nie ma bodźca ... nie ma grzechu ... Toć gdyby nie ten grzech, to by nas na świecie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.08.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No cześć Wiecie co, 11 sierpnia uciekł mi pies I dziś się odnalazł!!!!!!!!!!!!!!!!! W schronisku, zupełnie przypadkowo. Okazało się, ze ktoś potrącił Borę i zostawił na drodze. Inny ktoś zawiadomił schronisko i w taki sposób moja psina spędziła 11 dni w schronisku. Ale jest już od dziś z nami, ma nogę w gipsie i jest bardzo osłabiona, ale JEST!!!!!!!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę, ze się Bora odnalazła, bo już straciliśmy nadzieję, ze ją kiedykolwiek zobaczymy... Cudowna wiadomość Nawet nie chcę myśleć co przeżywaliście . Podrap Borę za uszkiem , na pewno wyzdrowieje Bardzo to przeżywałam, bo wzieliśmy ją w wieku 6 m-cy od osoby, która trzymała ją w kojcu i biła Przez kilka miesięcy musieliśmy ją oswoić, bo dzikus był z niej straszny. I tak jest do tej pory agresywna i nieufna. Ale nam się udało i teraz szkoda by było, gdyby sie zmarnowała. Ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Cześć żenado Fajnie że się psina znalazła Ale czemu żenado??? to Ty nic nie wiesz??? NIe wiesz, że jesteś zenująca, ponieważ piszesz na RW i dzięki RW jest oświecona?????????? Strona 3561, sama zobacz, koleżanka D'arek Aaaaahhhhhhaaaa....... Bo ja taka nie na czasie Zaraz tam wskoczę i zobaczę o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Cześć żenado Fajnie że się psina znalazła Ale czemu żenado??? to Ty nic nie wiesz??? NIe wiesz, że jesteś zenująca, ponieważ piszesz na RW i dzięki RW jest oświecona?????????? Strona 3561, sama zobacz, koleżanka D'arek PP masz pracę domową do odrobienia Jeszcze se przyspieszony kurs dobrego wychowania poczytaj, bo na 3580 stronie będę egzaminować to żenujące towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Cześć Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.08.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę.... A mogę się juz śmiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę.... A mogę się juz śmiać ? no nie wiem, to poważna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No cześć Wiecie co, 11 sierpnia uciekł mi pies I dziś się odnalazł!!!!!!!!!!!!!!!!! W schronisku, zupełnie przypadkowo. Okazało się, ze ktoś potrącił Borę i zostawił na drodze. Inny ktoś zawiadomił schronisko i w taki sposób moja psina spędziła 11 dni w schronisku. Ale jest już od dziś z nami, ma nogę w gipsie i jest bardzo osłabiona, ale JEST!!!!!!!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę, ze się Bora odnalazła, bo już straciliśmy nadzieję, ze ją kiedykolwiek zobaczymy... Cudowna wiadomość Nawet nie chcę myśleć co przeżywaliście . Podrap Borę za uszkiem , na pewno wyzdrowieje Bardzo to przeżywałam, bo wzieliśmy ją w wieku 6 m-cy od osoby, która trzymała ją w kojcu i biła Przez kilka miesięcy musieliśmy ją oswoić, bo dzikus był z niej straszny. I tak jest do tej pory agresywna i nieufna. Ale nam się udało i teraz szkoda by było, gdyby sie zmarnowała. Ale jest Myślę że związe się z Wami jeszcze bardziej choć na pewno ten stres po wypadku i pobyt w schronisku jaikiś ślad w psychice zostawi . Potrzebna będzie spora dawka miłości i czułości ale to ma jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Cześć Maxi Żenada Hejka andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Jak zwykle żenująco witam Żenująco Cię również witam Dziękuję za żenująco wzruszające powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts