braza 22.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Cześć Maxi Żenada Hejka andre itd. a licznik bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Cześć żenado Fajnie że się psina znalazła Ale czemu żenado??? to Ty nic nie wiesz??? NIe wiesz, że jesteś zenująca, ponieważ piszesz na RW i dzięki RW jest oświecona?????????? Strona 3561, sama zobacz, koleżanka D'arek PP masz pracę domową do odrobienia Jeszcze se przyspieszony kurs dobrego wychowania poczytaj, bo na 3580 stronie będę egzaminować to żenujące towarzystwo Sie porobiło... A kto w szanownej komisyji zasiadać będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Cześć Maxi Żenada Hejka andre itd. a licznik bije Żenada zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę.... A mogę się juz śmiać ? no nie wiem, to poważna sprawa To może zamilknę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Cześć żenado Fajnie że się psina znalazła Ale czemu żenado??? to Ty nic nie wiesz??? NIe wiesz, że jesteś zenująca, ponieważ piszesz na RW i dzięki RW jest oświecona?????????? Strona 3561, sama zobacz, koleżanka D'arek PP masz pracę domową do odrobienia Jeszcze se przyspieszony kurs dobrego wychowania poczytaj, bo na 3580 stronie będę egzaminować to żenujące towarzystwo Sie porobiło... A kto w szanownej komisyji zasiadać będzie? Pewnie jacyś żenujący ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 22.08.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 bum , oczko w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A kto w szanownej komisyji zasiadać będzie? no żenująca sprawa, ale mam papiery na egzaminowanie, nie powiem, czasami bywa żenująco, więc sie zgłaszam na ochotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Cześć żenado Fajnie że się psina znalazła Ale czemu żenado??? to Ty nic nie wiesz??? NIe wiesz, że jesteś zenująca, ponieważ piszesz na RW i dzięki RW jest oświecona?????????? Strona 3561, sama zobacz, koleżanka D'arek PP masz pracę domową do odrobienia Jeszcze se przyspieszony kurs dobrego wychowania poczytaj, bo na 3580 stronie będę egzaminować to żenujące towarzystwo Sie porobiło... A kto w szanownej komisyji zasiadać będzie? Niniejszym ogłaszam zapisy do Wysokiej Komsyji Egzaminatorskiej Casting taki, znaczy się. Tylko po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.08.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Cześć żenado Fajnie że się psina znalazła Ale czemu żenado??? to Ty nic nie wiesz??? NIe wiesz, że jesteś zenująca, ponieważ piszesz na RW i dzięki RW jest oświecona?????????? Strona 3561, sama zobacz, koleżanka D'arek PP masz pracę domową do odrobienia Jeszcze se przyspieszony kurs dobrego wychowania poczytaj, bo na 3580 stronie będę egzaminować to żenujące towarzystwo Sie porobiło... A kto w szanownej komisyji zasiadać będzie? Niniejszym ogłaszam zapisy do Wysokiej Komsyji Egzaminatorskiej Casting taki, znaczy się. Tylko po kolei Tzn muszę być zenująca, zeby mieć takie uprawnienia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 bum , oczko w gore no dobrze, że jesteś, już miałam cię wołać z tych krzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Niniejszym ogłaszam zapisy do Wysokiej Komsyji Egzaminatorskiej Casting taki, znaczy się. Tylko po kolei Mogę protokułować Robię to żenująco sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 bum , oczko w gore chciałbyś ciągle jestem nad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 bum , oczko w gore no dobrze, że jesteś, już miałam cię wołać z tych krzaków A to już czas na krzaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Parę postów wyżej już się zgłosiłam, MAxi wpisz do protokołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 bum , oczko w gore Noooo, czeeeść Maxi - protokołujesz - załatwione Kto następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 22.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 bum , oczko w gore no dobrze, że jesteś, już miałam cię wołać z tych krzaków caly czas was podczytuje , nic nie pisze ,coby olimpem nie zostac niechcacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 bum , oczko w gore no dobrze, że jesteś, już miałam cię wołać z tych krzaków A to Wy w krzakach siedzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 bum , oczko w gore no dobrze, że jesteś, już miałam cię wołać z tych krzaków A to już czas na krzaki ? na krzaki jest czas zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 To Wy się tu naradzajcie, a ja tymczasem z żażenowaniem oddalę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 bum , oczko w gore Noooo, czeeeść Maxi - protokołujesz - załatwione Kto następny? No gratki!!!!! Jakie to żenujace.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts