kaśka maciej 22.08.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Szykowane na jutro jedzonko przypaliłam a co szykowałaś dobrego??? Na pewno cos żenująco pysznego Żenujące piersi( ) ... z kuraka. A miałam je tylko lekko podpiec... ojjj, no to rzeczywiście żenada ja wczoraj robiłam łazanki, pyszotaaaaaa Maxi, tak mi na czacie smaka zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ojjj, no to rzeczywiście żenada ja wczoraj robiłam łazanki, pyszotaaaaaa Maxi, tak mi na czacie smaka zrobiłaś A kluski robisz sama?? Bo ja nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ojjj, no to rzeczywiście żenada ja wczoraj robiłam łazanki, pyszotaaaaaa Maxi, tak mi na czacie smaka zrobiłaś A kluski robisz sama?? Bo ja nie umiem a skąd, kupuję gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ojjj, no to rzeczywiście żenada ja wczoraj robiłam łazanki, pyszotaaaaaa Maxi, tak mi na czacie smaka zrobiłaś A kluski robisz sama?? Bo ja nie umiem a skąd, kupuję gotowe Ulżyło mi Teraz ja mam ślinotok. Chyba się zasugeruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Szykowane na jutro jedzonko przypaliłam a co szykowałaś dobrego??? Na pewno cos żenująco pysznego Żenujące piersi( ) ... z kuraka. A miałam je tylko lekko podpiec... ojjj, no to rzeczywiście żenada ja wczoraj robiłam łazanki, pyszotaaaaaa Maxi, tak mi na czacie smaka zrobiłaś Oj to sie bardzo ciesze że moja żenada sie na coś przydała Ja dziś tez miałam łazanki , przedwczorajsze ale smakowały cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ojjj, no to rzeczywiście żenada ja wczoraj robiłam łazanki, pyszotaaaaaa Maxi, tak mi na czacie smaka zrobiłaś A kluski robisz sama?? Bo ja nie umiem a skąd, kupuję gotowe Ulżyło mi Teraz ja mam ślinotok. Chyba się zasugeruję Polecam wstążki wyglądające jak kokardki Barilla Żenująco dobre do łazanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 a z jaką kapustą robisz?? bo ja z włoską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Melduję, że nadaję, over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 a z jaką kapustą robisz?? bo ja z włoską Ja z normalną białą . Zwykle robię z mięskiem a tym razem dodałam boczek i kiełbaskę , do tego cebulka i dość dobrze dopieprzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 a z jaką kapustą robisz?? bo ja z włoską Ja z normalną białą . Zwykle robię z mięskiem a tym razem dodałam boczek i kiełbaskę , do tego cebulka i dość dobrze dopieprzyłam Mniaammm, może znowu zrobię w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 a z jaką kapustą robisz?? bo ja z włoską A ja mieszam - kiszona i świeża. Boskie Andre widzimy Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A jak smakują z włoską ?Ja czasami z nia robię gołąbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Melduję, że nadaję, over Po kolacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A jak smakują z włoską ? Ja czasami z nia robię gołąbki. Smakuje przepysznie A gołąbki to tylko z włoskiej robię, bo szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kurdeblaszka, grzmieć zaczęło i po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kurdeblaszka, grzmieć zaczęło i po co? boś nagrzeszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A jak smakują z włoską ? Ja czasami z nia robię gołąbki. Smakuje przepysznie A gołąbki to tylko z włoskiej robię, bo szybciej Dajcie spokój, o takich pysznościach gadanie, że jeść mi się zachciało Nie umiem robić gołąbków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Melduję, że nadaję, over Po kolacji ? Ano była żenująco dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Nie umiem robić gołąbków Umieeesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz Gołąbki to nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kurdeblaszka, grzmieć zaczęło i po co? boś nagrzeszył myślą tak, uczynkiem nie ja sie zastrzele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.