Ew-ka 23.08.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 i kto ma gacie? a kogo pytacie ? http://62.181.0.222/model/1175603370.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.08.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 mam dzisiaj smutny dzień moja matka Chrzestna ma dzis amputowaną nogę miała tzw stopę cukrzycową ,ktora nie chciała sie goić i groziło to ogólnym zakażeniem organizmu Cała rodzinka jest mocno poruszona tym faktem - wciaz koło niej ktoś jest ... za pół godziny ma zabieg ciężka sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.08.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Maxi - obiecałaś zdjęcia Ewcia pamiętam Padły m baterie w aparacie i się teraz ładują. ok ...czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.08.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 mam dzisiaj smutny dzień moja matka Chrzestna ma dzis amputowaną nogę miała tzw stopę cukrzycową ,ktora nie chciała sie goić i groziło to ogólnym zakażeniem organizmu Cała rodzinka jest mocno poruszona tym faktem - wciaz koło niej ktoś jest ... za pół godziny ma zabieg ciężka sprawa musisz być dobrej myśli ! dobrze Cię rozumię, strach i obawy są nie do opanowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 mam dzisiaj smutny dzień moja matka Chrzestna ma dzis amputowaną nogę miała tzw stopę cukrzycową ,ktora nie chciała sie goić i groziło to ogólnym zakażeniem organizmu Cała rodzinka jest mocno poruszona tym faktem - wciaz koło niej ktoś jest ... za pół godziny ma zabieg ciężka sprawa Trzymaj się Ewcia , będzie dobrze Musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 mam dzisiaj smutny dzień moja matka Chrzestna ma dzis amputowaną nogę miała tzw stopę cukrzycową ,ktora nie chciała sie goić i groziło to ogólnym zakażeniem organizmu Cała rodzinka jest mocno poruszona tym faktem - wciaz koło niej ktoś jest ... za pół godziny ma zabieg ciężka sprawa to smutna wiadomosc trzymam kciuki za powodzenie operacji moja tesciowa miala to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 mam dzisiaj smutny dzień moja matka Chrzestna ma dzis amputowaną nogę miała tzw stopę cukrzycową ,ktora nie chciała sie goić i groziło to ogólnym zakażeniem organizmu Cała rodzinka jest mocno poruszona tym faktem - wciaz koło niej ktoś jest ... za pół godziny ma zabieg ciężka sprawa o kurcze rozumiem, mój tata tez był cukrzykiem badz dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.08.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Wiecie tak sobie pomyślalam,ze ktokolwiek i cokolwiek by nie powiedziałto RW jest wspaniałe!Kiedy jesteś zmęczony,masz problemy,jet Ci źle .....,zawsze możesz wpaśc na Rw,napisać,poczytać i jakoś tak lżej sie robi na sercu.A wszystko to dzieki "żenującym " ludziom,ktorzy Cie nie oceniają,nie oczekują nic w zamian,a zawsze podniosą na duchu. Dziękuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 23.08.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 ojeju ale tu sie zrobiło smutno ame złe wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Wiecie tak sobie pomyślalam,ze ktokolwiek i cokolwiek by nie powiedział to RW jest wspaniałe! Kiedy jesteś zmęczony,masz problemy,jet Ci źle ....., zawsze możesz wpaśc na Rw,napisać,poczytać i jakoś tak lżej sie robi na sercu. A wszystko to dzieki "żenującym " ludziom,ktorzy Cie nie oceniają, nie oczekują nic w zamian,a zawsze podniosą na duchu. Dziękuje ! ladnie powiedziane Brawo !!! mykam do pracy milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.08.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 dzieki za wsparcie ila ma rację .....RW -to taka grupa terapeutyczna - na dobre i na złe wydarzenia ,albo na jakieś popierdółki bez znaczenia .....kto myśli inaczej ten osioł ...........i czyta bez zrozumienia tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 dzieki za wsparcie ila ma rację .....RW -to taka grupa terapeutyczna - na dobre i na złe wydarzenia ,albo na jakieś popierdółki bez znaczenia .....kto myśli inaczej ten osioł ...........i czyta bez zrozumienia tekstu I/albo (niewłaściwe skreślić ) nie ma nic do powiedzenia , pochwalenia , pożalenia ..... Albo się jeszcze nie wczuł w tą atmosferę Albo nie lubi tego typu rozmów W sumie nieważne , szkoda tylko że tak to niesympatycnie skwitowane zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.08.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Froschka ! dzieki,dzieki,dzieki,dzieki .....!Ciastkarnia klubowa jest super,a ciasto marchewkowo - hit !Wklej przepis na sernik Froscha !!! http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=42732&postdays=0&postorder=asc&highlight=ciasto+marchewkowe&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.08.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 dzie doberek jestem w Italii a co pochwaliam si€ teraz lec€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.08.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 dzie doberek jestem w Italii a co pochwaliam si€ teraz lec€ łał ! super ! baw sie dobrze i fotki wklejaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.08.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 dzie doberek jestem w Italii a co pochwaliam si€ teraz lec€ Fajnie! Pewnikiem u siorki? Cześć Ila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.08.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 dzie doberek jestem w Italii a co pochwaliam si€ teraz lec€ Fajnie! Pewnikiem u siorki? Cześć Ila! cześć i czolem ! kawy bym sie napiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.08.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Froschka ! dzieki,dzieki,dzieki,dzieki .....! Ciastkarnia klubowa jest super,a ciasto marchewkowo - hit ! Wklej przepis na sernik Froscha !!! http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=42732&postdays=0&postorder=asc&highlight=ciasto+marchewkowe&start=0 Wszystko co się z marchewką wiąże jest de best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.08.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Siem zawiesiłam.... proszę http://static.flickr.com/40/112098447_b1fe2bdec4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 23.08.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 juz nie moge juz nie moge!! tra la la!!! zaraz oszaleje!!!!! nie chce mi sie pracować!!!! ratunku!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts