ullerowa 23.08.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witajcie żenujaco wieczorowa pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Maxi ja tez takie robiłam, ale te meksykanskie to mi ciut za ostre wyszły ale dobre są (ciut za dużo chilii i czosnku dodałam i mi ta zalewa taka mentna troche wyszła ale moze jeszcze sie ostoi?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.08.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Dobry wieczór Przyniesłam moje ogórki dla cioci Ewci A co masz dla mnie w zamian , Ciociu ? Jedne i drugie pyszne a cio by ty ciała ? dzieki Maxi chcialam zdjecie bo nie bardzo wiedziałam jak je pokroic ,ale teraz widze ze w plastry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Melduje się żenująca brunetka wieczorową porą Ale pyszności, a ja robiłam dzisiaj ogórki w musztardzie, bo taka oryginalna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 hej Panie Marchewka , gacie (na 6 dni tyhgodnia ) http://daten.schimmelmedia.de/kundendaten/00/08/61/71/images/artikel/detail/detail_espiral.jpg ide poczytac co robiliscie jak mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Melduje się żenująca brunetka wieczorową porą no to my som już dwie (brunetki) a moze wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Idę coś poskrobać w dzienniku, bo kulinaria to nie mój temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A ja się przeniosę później do kulinarnego wewątku i odwdzięczę się za ogórtasy przepisem na paprykę. Paluszki lizak (jeśli ktoś lubi, of curse) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 jak bylam mala , chcialam byc brunetka teraz jestem dalej mala i.....dalej jestem szatanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 jak bylam mala , chcialam byc brunetka teraz jestem dalej mala i.....dalej jestem szatanka a ja jak tak dalej pójdzie to niedługo będę.... blondynkom i to platynową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 jak bylam mala , chcialam byc brunetka teraz jestem dalej mala i.....dalej jestem szatanka a ja jak tak dalej pójdzie to niedługo będę.... blondynkom i to platynową. z brunetki ? nie boisz sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A ja chciałam być większa i okrąglejsza ani jedno ani drugie się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 jak bylam mala , chcialam byc brunetka teraz jestem dalej mala i.....dalej jestem szatanka a ja jak tak dalej pójdzie to niedługo będę.... blondynkom i to platynową. z brunetki ? nie boisz sie ? to tak naturalnie postepuje wraz z wiekiem chyba juz się z tym pogodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 jak bylam mala , chcialam byc brunetka teraz jestem dalej mala i.....dalej jestem szatanka a ja jak tak dalej pójdzie to niedługo będę.... blondynkom i to platynową. z brunetki ? nie boisz sie ? to tak naturalnie postepuje wraz z wiekiem chyba juz się z tym pogodziłam Platynowa to może nie, ale srebrna blondynka to ja już jestem od pewnego czasu Nie podobał mię się ten nowy image i zaczęłam majątek wydawać na bycie brunetką cały czas - a było za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 nie przejmujcie sie dziewczyny ja tez siwa jestem pierwsze siwki mialam w wieku 21 lat teraz nie wiem ile ich jest bo robie pasemka niewazne jaki kolor , wazne , ze mam ich duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 jak bylam mala , chcialam byc brunetka teraz jestem dalej mala i.....dalej jestem szatanka a ja jak tak dalej pójdzie to niedługo będę.... blondynkom i to platynową. z brunetki ? nie boisz sie ? to tak naturalnie postepuje wraz z wiekiem chyba juz się z tym pogodziłam Platynowa to może nie, ale srebrna blondynka to ja już jestem od pewnego czasu Nie podobał mię się ten nowy image i zaczęłam majątek wydawać na bycie brunetką cały czas - a było za darmo dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 No to gratki Froscha ide szukac szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja mam tak jak Froschka i dlatego zrezygnowałam z ciemnych jednolitych kolorów bo za często trzeba te farby nakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 niewazne jaki kolor , wazne , ze mam ich duzo Masz rację Frosiu, czym tu martwić jak na łepetynie miota się tego od jasnej anielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Frosch gatki http://www.cogdziezaile.pl/obrazki/W1.jpg do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts