wartownik 23.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 eee tam ....kiedys mialam wene do streszczen , ale teraz wypadlam juz z obiegu haha , jak DM .... gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 niewazne jaki kolor , wazne , ze mam ich duzo Masz rację Frosiu, czym tu martwić jak na łepetynie miota się tego od jasnej anielki przeczytalam miotla i ......pomyslalam skad wiesz , jak mnie nie widzialas ... bo ja też mam takową miotającą się miotłę to zenujace , wiesz .... Wiem Zajrzałam na chwilę na czata. ale byłam tylko ja, później nadszedł xyz i odszedł, więc i ja odeszłam. Żenada cos sciemniasz O rany, a po co Może to była taka cicha chwila, nie wiem Czyżby coś się tam działo? a zaby tam nie widzialas ? wszyscy mnie olewaja Jakbym żabę widziała, to bym nie odszedła Pojawił się i zniknął niejaki xyz. To wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 czesc kasiunia piekne gacie , dzieki o kurde !!!!! zapomnialam , ze dostalam rano paczke i jeszcze jej nie rozpakowalam starzeje sie , starzeje ...olaboga !!!! a to taka gaciowa paczuszka ... a pochwalisz się? uwaga !!! otwieram pierwszy woreczek i....... sukienka .....czarna , krotka , bez ramiaczek ..z tylu jakies dwie blaszane kokardki eeee..to nie tyl zamawialam taki dekolt ? starzeje sie , jak babcie kocham cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Froschka, wytłumacz mi co oznaczają te tajemnicze literki OS NRW RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 eee tam ....kiedys mialam wene do streszczen , ale teraz wypadlam juz z obiegu haha , jak DM .... gratki jakie DM? dawno juz Euro w obiegu uwaga !!! otwieram kolejny woreczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 czesc kasiunia piekne gacie , dzieki o kurde !!!!! zapomnialam , ze dostalam rano paczke i jeszcze jej nie rozpakowalam starzeje sie , starzeje ...olaboga !!!! a to taka gaciowa paczuszka ... a pochwalisz się? uwaga !!! otwieram pierwszy woreczek i....... sukienka .....czarna , krotka , bez ramiaczek ..z tylu jakies dwie blaszane kokardki eeee..to nie tyl zamawialam taki dekolt ? starzeje sie , jak babcie kocham cdn Żabka napięcie buduje Co z tym dekoltem - z tyłu czy z przodu bo mnie się miesza Witaj Wartowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Froschka, wytłumacz mi co oznaczają te tajemnicze literki OS NRW RW No włąśnie, mi też możesz to wytłumaczyć No, co jest w tym drugim woreczku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Froschka, wytłumacz mi co oznaczają te tajemnicze literki OS NRW RW ty mi tu Kasiu jakies literki wypominasz , a ja tu mam przed soba takie male , biale z napisem K!ssMe OberSlesien NordRhein-Westfalen Rekord Wpisow i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Dobry wieczór Przyniesłam moje ogórki dla cioci Ewci A co masz dla mnie w zamian , Ciociu ? Jedne i drugie pyszne a cio by ty ciała ? dzieki Maxi chcialam zdjecie bo nie bardzo wiedziałam jak je pokroic ,ale teraz widze ze w plastry Achtung ! Achtung ! Małe sprostowanie dla Ewci !!! Ogórki po meksykańsku sa pokrojone w ćwiartki !!! Witam żenujące Towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 czesc maxi ..ogorkowa dziewczyno dekold jest z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 w 3 -cim woreczku ....spodniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 czesc maxi ..ogorkowa dziewczyno dekold jest z przodu No to good. A to Kiss Me to gdzie. Też z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 w 4-tym ...zakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Gacie Frosia ( żeby nie było że pustymi rencami przychodzę ) http://www.venus.biz.pl/img/logo.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Froschka, wytłumacz mi co oznaczają te tajemnicze literki OS NRW RW ty mi tu Kasiu jakies literki wypominasz , a ja tu mam przed soba takie male , biale z napisem K!ssMe OberSlesien NordRhein-Westfalen Rekord Wpisow i wszystko jasne Bóg zapłać dobra kobieto, za oświecenie mnie żenującej istoty z RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 czesc maxi ..ogorkowa dziewczyno dekold jest z przodu No to good. A to Kiss Me to gdzie. Też z przodu? z przodu z tylu byloby brzydko brzmiace w piatym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 w 4-tym ...zakiet Nieee no Frosia na bal się wybierasz jakis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.08.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam wieczorowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Frosia... z taką ilością woreczków to Ty Świętym Mikołajem zostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 w 4-tym ...zakiet Nieee no Frosia na bal się wybierasz jakis ? no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts