Gość 23.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A moj jutro wraca, ale mnie nie zastanie bo bede na ognisku, a co, niech choć raz on sobie sam posiedzi w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 zeby nie bylo podsmiechujek nieeeeeeeee, skądże znowu hihihihihihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Gacie Mamoniu http://www.gutekfilm.pl/5x2/images/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 streszczenie - ZONPS Mamoń. streszczenie żenda A co to znaczy? zainteresowanych odsyłam na poprzednią stronkę a dla ścisłości to TY wymyśliłaś kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A moj jutro wraca, ale mnie nie zastanie bo bede na ognisku, a co, niech choć raz on sobie sam posiedzi w domu Verunia - jak możesz - Twój facet wraca, a Ty nie będziesz go wyglądać przez okno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 musze was opuscic na chwilke pewien baaaaaaardzo przystojny Wloch o imieniu Mario wprosil sie na kawe zeby nie bylo podsmiechujek W życiuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A ja co prawda jeszcze nie w łóżeczku, ale laptok na kolanach, wiśniówka w kieliszku i małż przy boku Poczytuje ? Pozdrówka dla Macieja , którego niedługo poznam osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A moj jutro wraca, ale mnie nie zastanie bo bede na ognisku, a co, niech choć raz on sobie sam posiedzi w domu Verunia - jak możesz - Twój facet wraca, a Ty nie będziesz go wyglądać przez okno??? Nie , nie mam okna wychodzącego na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A ja co prawda jeszcze nie w łóżeczku, ale laptok na kolanach, wiśniówka w kieliszku i małż przy boku Poczytuje ? Pozdrówka dla Macieja , którego niedługo poznam osobiście Pozdrawia Was również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A ja juz musze pożegnac na dzisiaj się z tym żenującym towarzystwem ale muszę ustąpić miejsca przy komputerze Do poczytania przy porannej kawce. Miłej zabawy Dobranoc (bo pewnie mnie juz nie dopusci mąż do klawiatury) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Panie mężu Kaśki czy pan wie co Kaśka tutaj wyprawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Panie mężu Kaśki czy pan wie co Kaśka tutaj wyprawia? A skąd Kaśka pewnie monitor zasłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A ja juz musze pożegnac na dzisiaj się z tym żenującym towarzystwem ale muszę ustąpić miejsca przy komputerze Do poczytania przy porannej kawce. Miłej zabawy Dobranoc (bo pewnie mnie juz nie dopusci mąż do klawiatury) Papa ullerka Moje meksykańskie ogorki tez wyszły ostre , ale po zjedzeniu kilku jakoś złagodniały Są pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Dobranocka Ullerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Panie mężu Kaśki czy pan wie co Kaśka tutaj wyprawia? poczekaj, niech tylko Twój wróci!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Panie mężu Kaśki czy pan wie co Kaśka tutaj wyprawia? A skąd Kaśka pewnie monitor zasłania I Ty Brutusie przeciwko mnieee???????? ZDRADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Panie mężu Kaśki czy pan wie co Kaśka tutaj wyprawia? poczekaj, niech tylko Twój wróci!!!!!!!! Jak wraca to ja przezornie na RW i czata nie wchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.08.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Dobry wieczór A coż to za żenujące wybryki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Panie mężu Kaśki czy pan wie co Kaśka tutaj wyprawia? poczekaj, niech tylko Twój wróci!!!!!!!! Jak wraca to ja przezornie na RW i czata nie wchodzę aaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Panie mężu Kaśki czy pan wie co Kaśka tutaj wyprawia? A skąd Kaśka pewnie monitor zasłania I Ty Brutusie przeciwko mnieee???????? ZDRADA http://gify.org/bazagif/anioly/angeli007.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts