braza 23.08.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Światła w ogóle nie zapalili Byłam, wiem. Ciemno jak w d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.08.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 "nie można nawiazać połaczenia z serwerem" kiszka i żenada to co tam robiliście,że wszystkich wywaliło ? czatowalismy jak zwykle Za mocno łał,tak ostro było ? no tak,jak ciekawie to mnie nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 "nie można nawiazać połaczenia z serwerem" kiszka i żenada to co tam robiliście,że wszystkich wywaliło ? No żenade odstawialiśmy , jak zwykle zresztą ja tam nic nie wiem kupie sobie drabine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 "nie można nawiazać połaczenia z serwerem" kiszka i żenada to co tam robiliście,że wszystkich wywaliło ? czatowalismy jak zwykle Za mocno to wszystko przez to jajeczkowanie ... i owulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 "nie można nawiazać połaczenia z serwerem" kiszka i żenada to co tam robiliście,że wszystkich wywaliło ? czatowalismy jak zwykle Za mocno to wszystko przez to jajeczkowanie Oj myśle że kilka czatów zdecydowanie bardziej hardcore`owych było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A Andre to nawet marzył .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Światła w ogóle nie zapalili Byłam, wiem. Ciemno jak w d.... ale za to przyjemnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Światła w ogóle nie zapalili Byłam, wiem. Ciemno jak w d.... czasami,im ciemniej tym przyjemniej prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 "nie można nawiazać połaczenia z serwerem" kiszka i żenada to co tam robiliście,że wszystkich wywaliło ? No żenade odstawialiśmy , jak zwykle zresztą ja tam nic nie wiem kupie sobie drabine Chcesz to Ci moją pożyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Światła w ogóle nie zapalili Byłam, wiem. Ciemno jak w d.... ale za to przyjemnie było Łoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.08.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A Andre to nawet marzył .... same ładne kobitki mi towarzyszyły więc sama rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 "nie można nawiazać połaczenia z serwerem" kiszka i żenada to co tam robiliście,że wszystkich wywaliło ? czatowalismy jak zwykle Za mocno to wszystko przez to jajeczkowanie Oj myśle że kilka czatów zdecydowanie bardziej hardcore`owych było ale to nie w porzadku bez zoltej kartki dali nam kopa a mialam jeszcze tyle do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 "nie można nawiazać połaczenia z serwerem" kiszka i żenada to co tam robiliście,że wszystkich wywaliło ? czatowalismy jak zwykle Za mocno to wszystko przez to jajeczkowanie Oj myśle że kilka czatów zdecydowanie bardziej hardcore`owych było ale to nie w porzadku bez zoltej kartki dali nam kopa a mialam jeszcze tyle do powiedzenia Frosiu - dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 "nie można nawiazać połaczenia z serwerem" kiszka i żenada to co tam robiliście,że wszystkich wywaliło ? czatowalismy jak zwykle Za mocno to wszystko przez to jajeczkowanie Oj myśle że kilka czatów zdecydowanie bardziej hardcore`owych było ale to nie w porzadku bez zoltej kartki dali nam kopa a mialam jeszcze tyle do powiedzenia A może to nie jest tak jak myślimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.08.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Światła w ogóle nie zapalili Byłam, wiem. Ciemno jak w d.... ale za to przyjemnie było Łoł no tak ! jak fajna impreza,to mnie zawsze ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 "nie można nawiazać połaczenia z serwerem" kiszka i żenada to co tam robiliście,że wszystkich wywaliło ? No żenade odstawialiśmy , jak zwykle zresztą ja tam nic nie wiem kupie sobie drabine Chcesz to Ci moją pożyczę chetnie mam w domu dwie male moze do treningow sie nadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ila Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Światła w ogóle nie zapalili Byłam, wiem. Ciemno jak w d.... ale za to przyjemnie było Łoł no tak ! jak fajna impreza,to mnie zawsze ominie nie omina cie gatki http://www.moda-frizzante.de/img/dessous/big_dessous5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.08.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 zmykam do łazienki, a potem do łóżeczka dobranoc wszystkim miłych snów Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 "nie można nawiazać połaczenia z serwerem" kiszka i żenada to co tam robiliście,że wszystkich wywaliło ? No żenade odstawialiśmy , jak zwykle zresztą ja tam nic nie wiem kupie sobie drabine Chcesz to Ci moją pożyczę chetnie mam w domu dwie male moze do treningow sie nadaja Trenu trenuj , moja jest duża , nawet na dach po niej wejdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts