Olkalybowa 24.08.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 nie przywitałam sie,ale obciach Witam przemiłe Towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.08.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 nie przywitałam sie,ale obciach Witam przemiłe Towarzystwo nie obciach, tylko żenada i odłóz to piwo!!!!!!!!! Dziecko patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.08.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 jak młody??? bardzo dobrze, u babci na rękach jest a ja piwo piję tez bym sie z chęciom napiła ale nie mam może mąż cos na to poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.08.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 nie przywitałam sie,ale obciach Witam przemiłe Towarzystwo nie obciach, tylko żenada i odłóz to piwo!!!!!!!!! Dziecko patrzy a mnie powiedział daj łyka to spadnę od kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.08.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 nie przywitałam sie,ale obciach Witam przemiłe Towarzystwo nie obciach, tylko żenada i odłóz to piwo!!!!!!!!! Dziecko patrzy a mnie powiedział daj łyka to spadnę od kompa alez ta mlodziez teraz zenujaca mojemu lyk by nie wystarczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.08.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 nie przywitałam sie,ale obciach Witam przemiłe Towarzystwo nie obciach, tylko żenada i odłóz to piwo!!!!!!!!! Dziecko patrzy Witam wszystkich Rzaba na RW - oczom nie widzę, uszom nie słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 piwo pijom ,lulki palom ....zaraz sie seksic zacznom rzenujący łikent sie zaczoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Maxi -wrocilas już badylami samymi włażącymi do auta? Zaba -jesteś już w łóżku? jak tak... to mam nadzieję ,że nie sama inż Mamoń ...i co sie dziwisz ? ( pytanie za piwo ....z jakiego to filmu cytat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.08.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 piwo pijom ,lulki palom ....zaraz sie seksic zacznom rzenujący łikent sie zaczoł No nie mów że się wyłamiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.08.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Maxi -wrocilas już badylami samymi włażącymi do auta? Zaba -jesteś już w łóżku? jak tak... to mam nadzieję ,że nie sama inż Mamoń ...i co sie dziwisz ? ( pytanie za piwo ....z jakiego to filmu cytat) Z Jasminum J.J.Kolskiego Browarka poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Maxi -wrocilas już badylami samymi włażącymi do auta? Zaba -jesteś już w łóżku? jak tak... to mam nadzieję ,że nie sama inż Mamoń ...i co sie dziwisz ? ( pytanie za piwo ....z jakiego to filmu cytat) Z Jasminum J.J.Kolskiego Browarka poproszę o Ty Szybki Bilu http://www.mfoto.pl/uploads/1490/mieszknie-07-037_94ada.jpg prosiem bardzo-główna nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 widziales film czy zgadłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.08.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Maxi -wrocilas już badylami samymi włażącymi do auta? Zaba -jesteś już w łóżku? jak tak... to mam nadzieję ,że nie sama inż Mamoń ...i co sie dziwisz ? ( pytanie za piwo ....z jakiego to filmu cytat) Z Jasminum J.J.Kolskiego Browarka poproszę o Ty Szybki Bilu http://www.mfoto.pl/uploads/1490/mieszknie-07-037_94ada.jpg prosiem bardzo-główna nagroda Ja po prostu uwielbiam ten film, bo jest taki iepły, a tekst mnie rozwalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.08.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Dobry wieczór alescie mi smaka tym piwkiem narobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ja po prostu uwielbiam ten film, bo jest taki iepły, a tekst mnie rozwalał to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Dobry wieczór alescie mi smaka tym piwkiem narobili jakiś problem ze nie mozesz czy nie masz w realu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ale aniołeczki taaa ..takie z rozkami jak kaska ojj, to muszą być doskonałe w każdym calu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ale aniołeczki taaa ..takie z rozkami jak kaska ojj, to muszą być doskonałe w każdym calu I skromnością też nie będą grzeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ale aniołeczki taaa ..takie z rozkami jak kaska ojj, to muszą być doskonałe w każdym calu I skromnością też nie będą grzeszyć nnooo mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts