Wojty 27.05.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Ja mam w domu dwie panienki jedna Nikola a druga Kornelia fajne imie Kornelia (kiedyś zastanawialam się nad Kornelem dla mojego przyszlego potomka;) ) Nikola też fajne tylko znam juz duzo Nikoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.05.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Monka, co na budowie?? robi się fundamenty wykopane, jutro szalowanie, na poniedziałek stal trzeba zamówić...i jakoś się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.05.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 GRATULACJE AGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.05.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 u mnie w domu był a zasada (chyba iod wiekow ) ze w imieniu miala byc litera "r" dlatego będzie Piotruś to juz 2 Piotrus? :D oj wesolo bedzie Rozumiem ze rozmawiamy o dziecku kze - czy się myle - bo ja dopiero dolaaczylam do watku tak o KZE dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Monka, co na budowie?? robi się fundamenty wykopane, jutro szalowanie, na poniedziałek stal trzeba zamówić...i jakoś się kręci to masz zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Aga a jak zdrobnile jest od Kornelii??? bo moja sasiadka mowi nulla U nas jest Nela lub Kora a jak jestem zdenerwowana to Kornelia, Rozalia Gromala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 zaczynam mieć rozdwojenie jażni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.05.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Monka, co na budowie?? robi się fundamenty wykopane, jutro szalowanie, na poniedziałek stal trzeba zamówić...i jakoś się kręci to masz zajęcie no nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Ja mam w domu dwie panienki jedna Nikola a druga Kornelia fajne imie Kornelia (kiedyś zastanawialam się nad Kornelem dla mojego przyszlego potomka;) ) Nikola też fajne tylko znam juz duzo Nikoli Gdyby Kornelia była facetem miała by na imię Kornel A moja starsza córka ma 11 lat i jak mąz nadawał jej imie to pnai w urzędzie nie chciała jej zapisać a teraz za każdym rogiem Nikola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Monka, co na budowie?? robi się fundamenty wykopane, jutro szalowanie, na poniedziałek stal trzeba zamówić...i jakoś się kręci Monka to gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 zaczynam mieć rozdwojenie jażni A to czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.05.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 to tak - wsrod moich znajomych mam tylko jedna Nikole - pol-Greczynke - wiec peweni stad to "inne" imie - fajna dziewczyna za to na ulicy widze wiele malych Nikoli i pare kolezanek też ma Nikole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.05.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Monka to gratulki Dzięki Aga i trzymam kciuki za pogodę u Ciebie żeby nie płatała wam psikusów i żebyście mogli spokojnie budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Nikola to imię które wymyslił mój mąż i nie było bata żeby było inne powiem szczerze że na początku nie mogła przywyknąc ale miałam na to trochę czasu bo mój mąz od początku był pwien że to będize córka Nikola więc jakoś przywykłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Monka to gratulki Dzięki Aga i trzymam kciuki za pogodę u Ciebie żeby nie płatała wam psikusów i żebyście mogli spokojnie budować. Dzięki Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Monka to gratulki Dzięki Aga i trzymam kciuki za pogodę u Ciebie żeby nie płatała wam psikusów i żebyście mogli spokojnie budować. Dzięki Monka we wtorek maja być straszne burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Monka to gratulki Dzięki Aga i trzymam kciuki za pogodę u Ciebie żeby nie płatała wam psikusów i żebyście mogli spokojnie budować. Dzięki Monka we wtorek maja być straszne burze ale oczywiście trzymam kciuki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Zawsze podobały mi się imiona mało popularne obecne typy to dla chłopców: Igor Iwo Tymoteusz Dla dziewczynek : Anastazja, Konstancja, Za Konstancję już mi mąz z córkami dali burę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Monka to gratulki Dzięki Aga i trzymam kciuki za pogodę u Ciebie żeby nie płatała wam psikusów i żebyście mogli spokojnie budować. Dzięki Monka we wtorek maja być straszne burze Wiem wiem ale moja ekipa ma zamiar wymurować sciany fundamentowe przez poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.05.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Zawsze podobały mi się imiona mało popularne obecne typy to dla chłopców: Igor Iwo Tymoteusz Dla dziewczynek : Anastazja, Konstancja, Za Konstancję już mi mąz z córkami dali burę a mi się zawsze podobalo imie Igor - mam nawet wujka Igora , Ivo tez nie jest złe - tylko kiedyś slyszlam ze w jakiejs telenoweli był Ivo... a jesli chodz o takie bardziej nietypowe imiona to mi się podoba Kordian - chyba wychodzi moja milość do romantyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts