Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam w domu dwie panienki jedna Nikola a druga Kornelia :lol:

fajne imie Kornelia (kiedyś zastanawialam się nad Kornelem dla mojego przyszlego potomka;) ) Nikola też fajne tylko znam juz duzo Nikoli :D

Gdyby Kornelia była facetem miała by na imię Kornel :)

A moja starsza córka ma 11 lat i jak mąz nadawał jej imie to pnai w urzędzie nie chciała jej zapisać a teraz za każdym rogiem Nikola :o

Nikola to imię które wymyslił mój mąż i nie było bata żeby było inne powiem szczerze że na początku nie mogła przywyknąc ale miałam na to trochę czasu bo mój mąz od początku był pwien że to będize córka Nikola więc jakoś przywykłam :lol:

Monka to gratulki :lol:

Dzięki Aga :) i trzymam kciuki za pogodę u Ciebie żeby nie płatała wam psikusów i żebyście mogli spokojnie budować.

Dzięki Monka :lol:

we wtorek maja być straszne burze :cry:

Wiem wiem ale moja ekipa ma zamiar wymurować sciany fundamentowe przez poniedziałek :lol:

Zawsze podobały mi się imiona mało popularne obecne typy to dla chłopców: Igor Iwo Tymoteusz

Dla dziewczynek : Anastazja, Konstancja,

Za Konstancję już mi mąz z córkami dali burę :roll: :o

a mi się zawsze podobalo imie Igor - mam nawet wujka Igora :D, Ivo tez nie jest złe - tylko kiedyś slyszlam ze w jakiejs telenoweli był Ivo...

a jesli chodz o takie bardziej nietypowe imiona to mi się podoba Kordian - chyba wychodzi moja milość do romantyzmu ;)