ila66 25.08.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Tirini gratuluje ! powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.08.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Cześć! Mam pytanie - kto może mi załatwić katalog IKEI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.08.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Cześć! Mam pytanie - kto może mi załatwić katalog IKEI? w zeszlym roku zamówiłam przez ich strone internetowa,dostawa byla bezplatna. Sprawdź,moze teraz tez tak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 kurka długo mnie nie było wiem! Ale musze się Wam pochwalić - udało się juz prawie wszystko załatwić (kwestia tygodnia) i staniemy się włascicielami (no umowe przedwstępną mamy - więc chyba już jesteśmy?) fajnego mieszkanka 48 metrów w Legionowie Nie macie pojęcia jak się cieszę, a jeszcze bardziej jestem przerażona, bo to stan surowy - oprócz okien instalacji i drzwi nie ma nic a jeszcze jedna sciana do wyburzenia. Grun, że jestem troszkę u kresu nerwów głównie z powodów jak nie wiadomo o co chodzi No ale stargowałam z tego mieszkania u developera bardzo dużo (ciut ponad 300 złotych na metrze) i do dzisiaj mam taki łeb... W domu jest 10 rodzin, mamy ogromy ogrod-podwórko. Trzy okna z lewej na pierwszym piętrze sa nasze No to chyba tyle... TRINI W końcu się odezwałaś, gratuluję Będzie dobrze i tej wersji się trzymaj Gratulecje raz jeszcze http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/IMGP1877.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 witam wszystkich i życze miego weekendu ja spadam do Krakowa Atrakcyjny Kazimierz czeka pa pa Maxi ......pytałam Cie o badyle samewłażącedoauta ? były takie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 ...i coby Wam smutno nie było beze mnie.. zostawiam zdjęcie zrobione przed godziną z moją bratanicą http://www.mFoto.pl/uploads/1511/tina-ewa_eb93b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.08.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Ila, Kasia dzięki Kasia jaki max roboty przedemną to aż się boję bać... zaczynam robić listy i naprawdę się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.08.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Ila, Kasia dzięki Kasia jaki max roboty przedemną to aż się boję bać... zaczynam robić listy i naprawdę się boję... Spoko,dasz rade ! tylko zdjecia wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.08.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 kurka długo mnie nie było wiem! Ale musze się Wam pochwalić - udało się juz prawie wszystko załatwić (kwestia tygodnia) i staniemy się włascicielami (no umowe przedwstępną mamy - więc chyba już jesteśmy?) fajnego mieszkanka 48 metrów w Legionowie Nie macie pojęcia jak się cieszę, a jeszcze bardziej jestem przerażona, bo to stan surowy - oprócz okien instalacji i drzwi nie ma nic a jeszcze jedna sciana do wyburzenia. Grun, że jestem troszkę u kresu nerwów głównie z powodów jak nie wiadomo o co chodzi No ale stargowałam z tego mieszkania u developera bardzo dużo (ciut ponad 300 złotych na metrze) i do dzisiaj mam taki łeb... W domu jest 10 rodzin, mamy ogromy ogrod-podwórko. Trzy okna z lewej na pierwszym piętrze sa nasze No to chyba tyle... Gratulacje, trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze a nawet lepiej, powodzenia i nie przerazaj się tak robotą.....ona nie zając nie ucieknie no żartowałam, jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.08.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Trini ale avatarek zmieniłas az nie poznałam Froscha a cóż to za nowe wdzianko? czyżbyś sie gdzies wybierała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.08.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 No łażę po necie wrzucam w zakładki wszystko co mnie interesuje... I boję się, że nie dam rady bo chłop ma mało czasu... Więc sama będę wszystko wymyślac, urządzać... Wklejać zdjęcia na pewno będę Jest z czego bo stan surowy otwarty w sumie, tyle co instalacje i okna są a i tak robotnicy zbili szybę jakbym dorwała to kazałabym jęzorem zaklejać Mam nadzieję, że mnie będziecie wspierać i słuzyć radą A avatarek - no z tej okazji musiał być nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.08.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Cześć! Mam pytanie - kto może mi załatwić katalog IKEI? w zeszlym roku zamówiłam przez ich strone internetowa,dostawa byla bezplatna. Sprawdź,moze teraz tez tak jest . No właśnie takiej opcji nie ma Jest katalog On-line, ale bym chyba pół dnia przesiedziała przy kompie, zanim bym go załego obejrzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Trini - GRATULACJE!!! Dzień dobry wszystkim zażenowanym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.08.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 No łażę po necie wrzucam w zakładki wszystko co mnie interesuje... I boję się, że nie dam rady bo chłop ma mało czasu... Więc sama będę wszystko wymyślac, urządzać... Wklejać zdjęcia na pewno będę Jest z czego bo stan surowy otwarty w sumie, tyle co instalacje i okna są a i tak robotnicy zbili szybę jakbym dorwała to kazałabym jęzorem zaklejać Mam nadzieję, że mnie będziecie wspierać i słuzyć radą A avatarek - no z tej okazji musiał być nowy I o to chodzi, taki avatarek musi być Super wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.08.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Trini - GRATULACJE!!! Dzień dobry wszystkim zażenowanym! Zażenowane dzień dobry dpsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Co słuchać, PP? Jak tam Twoja maleńka? Śpi po nocach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 To żenujące. Wszyscy sobie poszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Wobec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 w żenujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts