DPS 25.08.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Gacie i tak dostaniesz, więc ja - przypominam o pewnym małym gospodarstwie przygranicznym. Może kiedyś...? Chociaż na kawę i ciacho...? Gratki, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Najeść się poszła, albo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.08.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 hallo hallo najpierw gacie döa Trini http://www.alsterhaus.de/fileadmin/images/abteilung/man/waesche/aussieBum/aussieBum4.jpg i gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.08.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Gacie i tak dostaniesz, więc ja - przypominam o pewnym małym gospodarstwie przygranicznym. Może kiedyś...? Chociaż na kawę i ciacho...? Gratki, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Zrobiły stronkę i znowu poszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.08.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Zrobiły stronkę i znowu poszły? ja jestem narazie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.08.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Gacie i tak dostaniesz, więc ja - przypominam o pewnym małym gospodarstwie przygranicznym. Może kiedyś...? Chociaż na kawę i ciacho...? Gratki, kochana! jestem jestem - tylko musiałam cosik zrobic - o gospodarstwie pamiętam, na pewno przyjade, tylko nie wiem kiedy... a do jedzenia to mi mięcho dajcie nie słodycze bo nie moge patrzeć na słodkie ostatnio dzięki za gratki i gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 O, cześć, Frosiu! Dziękuję za busa - odjazdowy! Poproszę jeszcze o żabkę na leżaczku - była świetna na busa. Ta jest świetna na parasolkę słoneczną. Coś tak sfioletowiała w ogóle? Nie wstydź się, nie ma czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.08.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 o przynieśli mi obiad - co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Trini, zobacz - u Ciebie 2299 postów, u mnie 2199. Ten jest u mnie 2200. Se nabijam, a co. Lubię RW. RW to mój ulubiony wątek. Do RW zawsze wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.08.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 O, cześć, Frosiu! Dziękuję za busa - odjazdowy! Poproszę jeszcze o żabkę na leżaczku - była świetna na busa. Ta jest świetna na parasolkę słoneczną. Coś tak sfioletowiała w ogóle? Nie wstydź się, nie ma czego... aaa ..przegladalam zdjecia z wakacji i zauwazylam , ze na jednym z nich bus jest ujety zaby beda , jak rdza wyjdzie a ta nowa w avatarze ? noooo...hmmm...chcialam tak troche bardziej sexy byc dla Froscha oczywiscie wczoraj mi powiedzial : cos dlugo avartara nie zmienialas czy wszystko jest w porzadku ? to se zmienilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.08.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Trini, zobacz - u Ciebie 2299 postów, u mnie 2199. Ten jest u mnie 2200. Se nabijam, a co. Lubię RW. RW to mój ulubiony wątek. Do RW zawsze wrócę. równo 100 nas dzieli ja też lubie RW - ale teraz będe się też rozglądac na reszcie działów Po prostu nadszedł TEN czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Skoro dla Froscha, to wsio jasne. A kiedy się w windykatora długów zabawisz? Bo ja mam emocje, jeszcze mnie nigdy nie windykowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.08.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Skoro dla Froscha, to wsio jasne. A kiedy się w windykatora długów zabawisz? Bo ja mam emocje, jeszcze mnie nigdy nie windykowali... eee jaka windykacja? To słowo na mnie jak płachta na byka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Trini, bo ta reszta jest też ciekawa. Zwłaszcza jak się buduje albo urządza. Ale wierz mi, wiem, co mówię: zawsze wraca się na RW. Wszystkie drogi prowadzą do RW. Bo tu świetni ludzie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.08.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 że ludzie sa świetni to nie ulega wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Skoro dla Froscha, to wsio jasne. A kiedy się w windykatora długów zabawisz? Bo ja mam emocje, jeszcze mnie nigdy nie windykowali... eee jaka windykacja? To słowo na mnie jak płachta na byka... Frosia chciała się w windykatora zabawić, no to nie oddaję jej długów, tylko czekam, aż przyjedzie odebrać. Muszę się jakoś przygotować do odbierania ode mnie długów chyba...? Podobno wtedy krzyczą i straszą. Nie wiem, czy Frosia nie przesadzi. Mam emocje teraz. Ze strachu znaczy. Bo co będzie, jak naśle Froscha z kolegami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 No to se ponabijam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Skoro Trini je ten obiad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.08.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Skoro dla Froscha, to wsio jasne. A kiedy się w windykatora długów zabawisz? Bo ja mam emocje, jeszcze mnie nigdy nie windykowali... eee jaka windykacja? To słowo na mnie jak płachta na byka... Frosia chciała się w windykatora zabawić, no to nie oddaję jej długów, tylko czekam, aż przyjedzie odebrać. Muszę się jakoś przygotować do odbierania ode mnie długów chyba...? Podobno wtedy krzyczą i straszą. Nie wiem, czy Frosia nie przesadzi. Mam emocje teraz. Ze strachu znaczy. Bo co będzie, jak naśle Froscha z kolegami? eeee ............to ja sie nie nadaje zawsze moge przyjechac z osobista mlodzieza no co ty depeesia , przestan , bo nie przyjade oddasz w naturze i po dobroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts