Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gacie i tak dostaniesz, więc ja - przypominam o pewnym małym gospodarstwie przygranicznym. Może kiedyś...? Chociaż na kawę i ciacho...? Gratki, kochana! 8)

jestem jestem - tylko musiałam cosik zrobic - o gospodarstwie pamiętam, na pewno przyjade, tylko nie wiem kiedy... :oops:

a do jedzenia to mi mięcho dajcie nie słodycze bo nie moge patrzeć na słodkie ostatnio :oops:

dzięki za gratki i gatki :D

O, cześć, Frosiu! Dziękuję za busa - odjazdowy! Poproszę jeszcze o żabkę na leżaczku - była świetna na busa. Ta jest świetna na parasolkę słoneczną. Coś tak sfioletowiała w ogóle? Nie wstydź się, nie ma czego... :lol: :lol: :lol:

O, cześć, Frosiu! Dziękuję za busa - odjazdowy! Poproszę jeszcze o żabkę na leżaczku - była świetna na busa. Ta jest świetna na parasolkę słoneczną. Coś tak sfioletowiała w ogóle? Nie wstydź się, nie ma czego... :lol: :lol: :lol:

aaa ..przegladalam zdjecia z wakacji i zauwazylam , ze na jednym z nich bus jest ujety :D

zaby beda , jak rdza wyjdzie 8)

a ta nowa w avatarze ? noooo...hmmm...chcialam tak troche bardziej sexy byc :oops:

dla Froscha oczywiscie 8) :p :D

wczoraj mi powiedzial : cos dlugo avartara nie zmienialas :o czy wszystko jest w porzadku ?

:roll: :o :roll:

to se zmienilam :D

Trini, bo ta reszta jest też ciekawa. Zwłaszcza jak się buduje albo urządza. :lol: 8) Ale wierz mi, wiem, co mówię: zawsze wraca się na RW. Wszystkie drogi prowadzą do RW. Bo tu świetni ludzie są. :D :D :D

Skoro dla Froscha, to wsio jasne. A kiedy się w windykatora długów zabawisz? Bo ja mam emocje, jeszcze mnie nigdy nie windykowali... :oops: :oops: :oops: :p

eee jaka windykacja?

To słowo na mnie jak płachta na byka... :lol:

Frosia chciała się w windykatora zabawić, no to nie oddaję jej długów, tylko czekam, aż przyjedzie odebrać. :p :lol: Muszę się jakoś przygotować do odbierania ode mnie długów chyba...? Podobno wtedy krzyczą i straszą. :roll: Nie wiem, czy Frosia nie przesadzi. Mam emocje teraz. Ze strachu znaczy. Bo co będzie, jak naśle Froscha z kolegami? :o

Skoro dla Froscha, to wsio jasne. A kiedy się w windykatora długów zabawisz? Bo ja mam emocje, jeszcze mnie nigdy nie windykowali... :oops: :oops: :oops: :p

eee jaka windykacja?

To słowo na mnie jak płachta na byka... :lol:

Frosia chciała się w windykatora zabawić, no to nie oddaję jej długów, tylko czekam, aż przyjedzie odebrać. :p :lol: Muszę się jakoś przygotować do odbierania ode mnie długów chyba...? Podobno wtedy krzyczą i straszą. :roll: Nie wiem, czy Frosia nie przesadzi. Mam emocje teraz. Ze strachu znaczy. Bo co będzie, jak naśle Froscha z kolegami? :o

eeee ............to ja sie nie nadaje :roll: :oops:

zawsze moge przyjechac z osobista mlodzieza 8) :lol: :lol: :lol:

no co ty depeesia , przestan :evil: , bo nie przyjade :roll: :D

oddasz w naturze :D :D :D

i po dobroci :p :D