Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no wiedziałam, że będa krzyczeć ;)

juz nie będę...

znaczy zjem dopiero jutro jakoś po południu bo nad ranem jadę do Lublina, i też nie będę mieć czasu... :oops:

to kanapki i termosik na droge wziac bez zartów nie mozna tak eksploatowac organizmu, samochód na pustym baku daleko nie zajedzie a ty co myslisz ze dasz rade, za pare lat to da znac o sobie :roll: :roll:

Baaaardzo długo mi się wszystko ładuje. :evil: No coś, Ty, Frosia, nawet nie pokrzyczysz...? Będę zawiedziona... Co to będzie za windykacja...? :roll:

No dobra, skoro tak, to ja teraz spokojnie czekam na Was. :D Oby niezbyt długo. :D

A co macie do jedzenia? Bo jakoś zgłodniałam przy Tobie i Trini. :o

juz nie będę...

znaczy zjem dopiero jutro jakoś po południu bo nad ranem jadę do Lublina, i też nie będę mieć czasu... :oops:

to kanapki i termosik na droge wziac bez zartów nie mozna tak eksploatowac organizmu, samochód na pustym baku daleko nie zajedzie a ty co myslisz ze dasz rade, za pare lat to da znac o sobie :roll: :roll:

eeee tam, w sumie to mam zapasiki tu i ówdzie, nie jest tak źle, rzadko tak mam więc nie ma się czym martwić :)

juz nie będę...

Trini, ja widzę, że Ty inteligentna inaczej jesteś! :evil: :evil: :evil: To ostatnio tak Ci się porobiło, czy zawsze tak było? :evil:

juz nie będę...

Trini, ja widzę, że Ty inteligentna inaczej jesteś! :evil: :evil: :evil: To ostatnio tak Ci się porobiło, czy zawsze tak było? :evil:

oj od kilku dni ;)

Wszystko przez stresy - nie macie pojęcia co to za walka z developerem i z kupującymi mieszkanie...

Co ja sie muszę nagadać, namęczyć, naprzekonywać, nanegocjować...

Ja wynegocjowałam cenę mieszkania z 188.000 na 175.000 w ciągu jednego dnia i jeszcze gościa na materiały budowlane naciągam...

Jedzenie to ostatnie o zym mam czas myślec, jestem po prostu ograniczona umysłowo i mogę myślec o jednej rzeczy na raz :lol:

A do tego dziecko za pare dni zaczyna szkołę, chłopa ciągle nie ma - dziś mam luźniejszy dzień dlatego jstem na forum. Po drodze jeszcze byliśmy na zlocie wędkarskim od 15-19 sierpnia tez nie miałam czasu jeść bo gapiłam się na wędkę czy ryba nie bierze :lol:

Mam tak napięty plan, dziecko jeszcze w tygodniu chodzi na lato w mieście więc pędze z nią razem do szkoły rano, potem fruu załatwiać sprawy, potem musze ją odebrac. Chłop od świtu do zmierzchu (dosłownie) w pracy, no kiedy ja mam mieć czas na to jedzenie? :(