ullerowa 25.08.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 ila, zasiliłam Twój słodki wątek wątek zalożyła ULLEROWA- super nie ! i zawsze cos tam sie znajdzie !! cieszę sie że dopisujecie swoje przepisy i moze w końcu łatwiej się ich bedzie szukało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.08.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 dzięki za super gatki, dobrze, że takich nie posiadam bo by mi chłop żyć nie dał... Ullerowa, masz PW mam nadzieję, że trochę pomogłam Dzieki przyda się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.08.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 ila, zasiliłam Twój słodki wątek wątek zalożyła ULLEROWA- super nie ! i zawsze cos tam sie znajdzie !! Super Faktycznie ullerowa, ale zagapiłam się, ze masz go w sygnaturce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 dzięki za super gatki, dobrze, że takich nie posiadam bo by mi chłop żyć nie dał... Ullerowa, masz PW mam nadzieję, że trochę pomogłam Dzieki przyda się? pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 ila, zasiliłam Twój słodki wątek wątek zalożyła ULLEROWA- super nie ! i zawsze cos tam sie znajdzie !! Super Faktycznie ullerowa, ale zagapiłam się, ze masz go w sygnaturce bo ja tylko prosiłam,aby ktoś założył ! ja tylko ja reklamuje ,zeby łatwiej znalesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 ila, zasiliłam Twój słodki wątek wątek zalożyła ULLEROWA- super nie ! i zawsze cos tam sie znajdzie !! Super Faktycznie ullerowa, ale zagapiłam się, ze masz go w sygnaturce PPja nie z tych co sie o takie głupstwa obrazają lub gniewają niech wszystkim dobrze służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 ila, zasiliłam Twój słodki wątek wątek zalożyła ULLEROWA- super nie ! i zawsze cos tam sie znajdzie !! cieszę sie że dopisujecie swoje przepisy i moze w końcu łatwiej się ich bedzie szukało No ja jako supergospodyni robię i będę robić tylko takie szybkie i proste dania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.08.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 ila, zasiliłam Twój słodki wątek wątek zalożyła ULLEROWA- super nie ! i zawsze cos tam sie znajdzie !! cieszę sie że dopisujecie swoje przepisy i moze w końcu łatwiej się ich bedzie szukało No ja jako supergospodyni robię i będę robić tylko takie szybkie i proste dania i właśnie o to chodzi,aby bylo ;szybko i smacznie http://www.diamant.pl/0202_foty/24.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.08.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 A co nas tak mało...? Chociaż... dziś sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam wieczornie Spodobało mi się, to zacytuję, a co! To było na początku tego wątku.... uważam,ze jesteś w błędzie ! możesz pisać byle co ! byle ! ale czy ktoś Cię wtedy polubi i wysłucha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.08.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 pozdrawaiam przelotnie pp znow nie pogadamy , bo Frosch mnie wola .chce mi cos pokazac ...fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 A co nas tak mało...? Chociaż... dziś sobota hihihi grilują,imprezują ...... i po krzakach się chowaja ! [prawda wartownik ?] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam wieczornie Spodobało mi się, to zacytuję, a co! To było na początku tego wątku.... uważam,ze jesteś w błędzie ! możesz pisać byle co ! byle ! ale czy ktoś Cię wtedy polubi i wysłucha ? to chyba troche ewoluowało, bo ludzie na szczęście wysłuchuja i pomagaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.08.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam wieczornie Spodobało mi się, to zacytuję, a co! To było na początku tego wątku.... uważam,ze jesteś w błędzie ! możesz pisać byle co ! byle ! ale czy ktoś Cię wtedy polubi i wysłucha ? to chyba troche ewoluowało, bo ludzie na szczęście wysłuchuja i pomagaja gdzie takie zenujace rzeczy pisza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.08.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 A ja juz zmykam do łózeczka bo moje słoneczka raniutko mnie beda budzic. Dobrej nocki zyczę Całemu Towarzystwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam wieczornie Spodobało mi się, to zacytuję, a co! To było na początku tego wątku.... uważam,ze jesteś w błędzie ! możesz pisać byle co ! byle ! ale czy ktoś Cię wtedy polubi i wysłucha ? to chyba troche ewoluowało, bo ludzie na szczęście wysłuchuja i pomagaja gdzie takie zenujace rzeczy pisza ? ""Witam wieczornie Karolf napisał: ponieważ coś z tymi rekordami nie najlepiej, poniżej kilka pomocnych wskazówek "" pare wpisów wyżej całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.08.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Wieczorne pozdrowionka dla wszystkich Otwieram wewątek i co widzę: Frosia w nowym imagu, wracają "zaginieni w akcji" a ilość gatek wręcz żenująca Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.08.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 pozdrawaiam przelotnie pp znow nie pogadamy , bo Frosch mnie wola .chce mi cos pokazac ...fajnego No to leć oglądaj fajne rzeczy Ja też już idę spać. Dobrej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.08.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 A co się wszyscy tak do spania rzucili Jutro niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.08.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 A co się wszyscy tak do spania rzucili Jutro niedziela spoko przyjdą !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts