Trini 27.08.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 aj tam poprawiłam, możecie iść poczytać chyba wyszło śmiesznie i żenująco dobre no kurka wiem - tylko coś mi się wydaje że łysolowi bardziej po tym poście krew do mózgu uderzy a może ma okres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Ale miałam wczoraj adrenalinową przygodę na koniach spadłaś?????????????? Nie, ale jak jechalismy przez wieś zaatakowała nas obca wiejska kobyła ktora latała sobie luzem , taka wiesz grubokoścista i moj koń - taki mały konik polski, pokopał sie z nią. Ja byłam na nim i mało nie umarłam ze strachu. Nie spadłam tylko dlatego ze się grzywy przytrzymałam o rany to z ciebie prawdziwa bohaterka i odważna kobita bez żartów sie podpisuję mnie koń kiedyś wozem rzucił w samochód, od tej pory się ich boję koni nie wozów... Trini daj spokój. Musiał mieć jakiś powód, dla niego ważny... Na pewno się po prostu wystraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.08.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 aj tam poprawiłam, możecie iść poczytać chyba wyszło śmiesznie i żenująco dobre no kurka wiem - tylko coś mi się wydaje że łysolowi bardziej po tym poście krew do mózgu uderzy a może ma okres? weź na przeczekanie i zignoruj totalnie ja tak z jednym zrobiłam i pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 27.08.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Trini przeczytałam Twoją odpowiedź Zagłodzisz go faktycznie na śmierć Dla mnie bomba :D mów mi tak jeszcze Mniód na mą starganą duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 aj tam poprawiłam, możecie iść poczytać chyba wyszło śmiesznie i żenująco dobre no kurka wiem - tylko coś mi się wydaje że łysolowi bardziej po tym poście krew do mózgu uderzy a może ma okres? A niech jego krew zalewa , a nie ciebie. Post mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Trini przeczytałam Twoją odpowiedź Zagłodzisz go faktycznie na śmierć Dla mnie bomba :D mów mi tak jeszcze Mniód na mą starganą duszę Z żenującą przyjemnością leję mniód na duszę Twą skołataną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 27.08.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Ale miałam wczoraj adrenalinową przygodę na koniach spadłaś?????????????? Nie, ale jak jechalismy przez wieś zaatakowała nas obca wiejska kobyła ktora latała sobie luzem , taka wiesz grubokoścista i moj koń - taki mały konik polski, pokopał sie z nią. Ja byłam na nim i mało nie umarłam ze strachu. Nie spadłam tylko dlatego ze się grzywy przytrzymałam o rany to z ciebie prawdziwa bohaterka i odważna kobita bez żartów sie podpisuję mnie koń kiedyś wozem rzucił w samochód, od tej pory się ich boję koni nie wozów... Trini daj spokój. Musiał mieć jakiś powód, dla niego ważny... Na pewno się po prostu wystraszył wiem, że się wystraszył... czerwonej szmaty na gołębie - bo ktoś mu machnął za płotem z boku - no ale trauma pozostała, bo to trochę nie fajne siedzieć w maluchu i patrzec na szarżującego konia... a potem ten koń skok w bok, ale wóz się nie wyrobił... baba siedząca na ławeczce na wozie spadła i temu koniu się zrobiło się lżej i poooszedł na malucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 27.08.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 aj tam poprawiłam, możecie iść poczytać chyba wyszło śmiesznie i żenująco dobre no kurka wiem - tylko coś mi się wydaje że łysolowi bardziej po tym poście krew do mózgu uderzy a może ma okres? A niech jego krew zalewa , a nie ciebie. Post mi sie podoba ja już się śmieję także luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Ale miałam wczoraj adrenalinową przygodę na koniach spadłaś?????????????? Nie, ale jak jechalismy przez wieś zaatakowała nas obca wiejska kobyła ktora latała sobie luzem , taka wiesz grubokoścista i moj koń - taki mały konik polski, pokopał sie z nią. Ja byłam na nim i mało nie umarłam ze strachu. Nie spadłam tylko dlatego ze się grzywy przytrzymałam o rany to z ciebie prawdziwa bohaterka i odważna kobita bez żartów sie podpisuję mnie koń kiedyś wozem rzucił w samochód, od tej pory się ich boję koni nie wozów... Tez się kiedys koni bałam a teraz kocham te bestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 27.08.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Trini przeczytałam Twoją odpowiedź Zagłodzisz go faktycznie na śmierć Dla mnie bomba :D mów mi tak jeszcze Mniód na mą starganą duszę Z żenującą przyjemnością leję mniód na duszę Twą skołataną i ja z takowąż się pod ten mniód nadstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Tez się kiedys koni bałam a teraz kocham te bestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Trini przeczytałam Twoją odpowiedź Zagłodzisz go faktycznie na śmierć Dla mnie bomba :D mów mi tak jeszcze Mniód na mą starganą duszę Z żenującą przyjemnością leję mniód na duszę Twą skołataną i ja z takowąż się pod ten mniód nadstawiam A to proszę http://www.apis.pl/img/news/09.05.2007/tuba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Wszyscy czekają na koniec stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Hej!! Knock, knoc Gdzie Was wszystkich wywiało??? Niech się ktoś odezwie, bo mi tu smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Wszyscy czekają na koniec stronki ja nie, własnie oodaliłam się żeby zjeśc wogrono z pergoli. Ale sa słokie i pyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.08.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 a ja robiłam kupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.08.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Komu gacie? PS. Znowu liczyłam zamiast walić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Wszyscy czekają na koniec stronki ja nie, własnie oodaliłam się żeby zjeśc wogrono z pergoli. Ale sa słokie i pyszne. A ja źle policzyłam Wyszło mi że jest dopiero 58 Twoje włąsne winogrona Pyszności Mój Tata ma w swoim ogródeczku i bywa, jak ma dobry humor , że mnie nimi raczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Gaciorki Braza http://www.e-julia.pl/images/covers/445.jpg wklejam nowe gatki bo poprzednie niewidzialne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.08.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Gacie braza! Idę Ci coś poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts