Anoleiz 28.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 a ja poszłam za to przejrzeć komentarze i zaległości a tu lu ... i od nieobecnych wyzywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ila a nasz słodki watek chyba się przyjął, bo przepisów przybywa oj bedzie w czym wybierac. Ja to chyba to marchewkowe teraz spróbuje zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Monikach gatkihttp://daten.schimmelmedia.de/kundendaten/00/06/99/52/images/artikel/detail/detail_427.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 a ja poszłam za to przejrzeć komentarze i zaległości a tu lu ... i od nieobecnych wyzywają Trzeba się do tego po prostu przyzwyczaić Jak dotąd udało mi się 3 stronki pyknąć. Dumna jestem z siebie Ktoś, nie pamiętam kto, pytał o katalog IKEI. Ja dostaję takowy co roku w tym mniej więc okresie. Właśnie dzisiaj dostałam na rok 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ila a nasz słodki watek chyba się przyjął, bo przepisów przybywa oj bedzie w czym wybierac. Ja to chyba to marchewkowe teraz spróbuje zrobić Cieszę sie !!! zwłaszcza to twój sukces ! hihihi sama musze też wkleić jakiś przepis ... a poki co ... http://behemot.blox.pl/resource/ciasto_mandarynkowe3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.08.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ila a nasz słodki watek chyba się przyjął, bo przepisów przybywa oj bedzie w czym wybierac. Ja to chyba to marchewkowe teraz spróbuje zrobić Cieszę sie !!! zwłaszcza to twój sukces ! hihihi sama musze też wkleić jakiś przepis ... a poki co ... http://behemot.blox.pl/resource/ciasto_mandarynkowe3.jpg a to twoje czy tylko zdjęcie ściagnięte, bo ja chyba tez takie robię tylko bez tych herbatników na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ila a nasz słodki watek chyba się przyjął, bo przepisów przybywa oj bedzie w czym wybierac. Ja to chyba to marchewkowe teraz spróbuje zrobić Cieszę sie !!! zwłaszcza to twój sukces ! hihihi sama musze też wkleić jakiś przepis ... a poki co ... http://behemot.blox.pl/resource/ciasto_mandarynkowe3.jpg Zawszez podziwem odnosiłam się osób umiejących piec ciasta. Ja tego nie potrafię i nigdy nie robię. Może dlatego, że ... nie przepadam za słodkościami Za to mój Szanowny Pan robi świetne ciasto jogurtowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.08.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 braza jogurtowego to ja jeszcze nie robiłam może tak w wolnej chwili podzielisz się przepisem , plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.08.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ciasto marchewkowe jest naprawde super ! tez miałam na początku opory,[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ciasto marchewkowe jest naprawde super ! tez miałam na początku opory, [/img] to bede robic, ale chłopakom nie powiem że z marchewki bo nie zechca spróbować a jak wyjdzie to podziele sie wrazeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 braza jogurtowego to ja jeszcze nie robiłam może tak w wolnej chwili podzielisz się przepisem , plisss Obiecuję, że poszukam. Nie za bardzo mam pojęcie, gdzie może być, ale gdy tylko znajdę, od razu podam. Rozumiem, że najlepiej na tym słodkim wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 braza jogurtowego to ja jeszcze nie robiłam może tak w wolnej chwili podzielisz się przepisem , plisss Obiecuję, że poszukam. Nie za bardzo mam pojęcie, gdzie może być, ale gdy tylko znajdę, od razu podam. Rozumiem, że najlepiej na tym słodkim wątku? oczywiscie, tam nie zginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Zawsze robilambez herbatnikow,ale zobaczyłam to w necie i spróbowałam,i jest fajne ! braza jogurtowego też nie jadłam,wklej przepis - adres po moim podpisem pieczenie ciast,też nie jest moja mocna strona,ale kiedys trzeba zacząć i stad ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 a u mnie jak jakas impreza to goscie nie wyobrazaja sobie żebym podała jakieś kupne, a u męża w pracy jak ma urodziny to tylko sie dopytuja ale twoja żona to ten serniczek zrobi, prawda? czasem mi wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 ja chyba najzwyczajniej w świecie nie nadążam oświecona góra nie muszę być, ale miło się czyta i uczestniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.08.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 ...wróciłam luknąć czy ktoś się pojawił i ... nowa stronka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.08.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 ja chyba najzwyczajniej w świecie nie nadążam oświecona góra nie muszę być, ale miło się czyta i uczestniczy Witaj ANO ..... ! cieszymy sie ,ze dobrze nas oceniasz jeżeli chcesz pozostać w naszych żenujących progach,to będzie nam bardzo miło ....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ullerko Sprężyłam się, znalazłam i właśnie wpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.08.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 jak tylko czas pozwoli to się na dłużej zadomawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 ja chyba najzwyczajniej w świecie nie nadążam oświecona góra nie muszę być, ale miło się czyta i uczestniczy Ja też mam problemy z nadążeniem za wszystkim Ale co tam, mogę nie nadążać, grunt, że fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts