ullerowa 29.08.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Ila skarbie od rana o Was myślę...będzie dobrze! Trzymaj się dzielnie! Wysyłam pozytywne fluidy...gdybyś swoich miała mało ... ja tez trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.08.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Ila skarbie od rana o Was myślę...będzie dobrze! Trzymaj się dzielnie! Wysyłam pozytywne fluidy...gdybyś swoich miała mało ... ja tez trzymam kciuki Dzięki ! Dzięki !Dzięki ! czuje Wasze Fluidy ! i nawet nie wiecie,jak to mnie podnosi na duchu ! Buziaki-znikam do pracy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.08.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 ILA, czekoladki na osłodę życia, trzymaj się kobieot http://www.slodkieupominki.pl/img/towary/duze/94.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Cześc Kasiu Co tam u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.08.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Cześc Kasiu Co tam u ciebie? Cześć wszystkim w ogóle A daj spokój Załatwiania cała masa Muszę jutro prond i gaz do domu "załatwić" Potem Sąd i Księgi Wieczyste, a na końcu ZUS Może starczy mi dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Cześc Kasiu Co tam u ciebie? Cześć wszystkim w ogóle A daj spokój Załatwiania cała masa Muszę jutro prond i gaz do domu "załatwić" Potem Sąd i Księgi Wieczyste, a na końcu ZUS Może starczy mi dnia Powodzenia, u mnie to mąz załatwiał twierdził że panie w okienkach wola panów jak niecierpliwe i zdenerwowane panie. Tak więc mnie to omineło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.08.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Powodzenia, u mnie to mąz załatwiał twierdził że panie w okienkach wola panów jak niecierpliwe i zdenerwowane panie. Tak więc mnie to omineło. ale u nas w gazowni są panowie tak mi dziś wytłumaczyli o co chodzi, że normalnie ...sama mogłabym ten gaz podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Powodzenia, u mnie to mąz załatwiał twierdził że panie w okienkach wola panów jak niecierpliwe i zdenerwowane panie. Tak więc mnie to omineło. ale u nas w gazowni są panowie tak mi dziś wytłumaczyli o co chodzi, że normalnie ...sama mogłabym ten prąd podłączyć to pewnie dlatego ty to załatwiasz jak do panów to mnie wysyłał, a na budowie robiłam za jędzę i mna robotników straszył, nawet kierownik ze mna nie dyskutował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 RANKINGUM RECORDUM 4. verunia, Olkalybowa - 168 A co ty Olka tutaj robisz Masz szczęście że jesteśmy chude Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 RANKINGUM RECORDUM 4. verunia, Olkalybowa - 168 A co ty Olka tutaj robisz Aleś się wystraszyła, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.08.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Ila, duuużo zdrówka i radości - dla Was obojga http://www.e-kwiaty.pl/photo/z_sercem_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dobry wieczór wszystkim Ilunia powodzenia, radości, samych dobrych chwil i hartu ducha http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/034/3408.jpg Będzie dobrze - bo dlaczego miałoby być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Jak Ty to robisz [/b]Ola Gratulki i gacioszki http://www.oui.pl/photo/bielizna_damska_bielizna_erotyczna__kostium_policjantka_l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Sama zostałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 ... na łez tym padole ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 ... chyba się pójdę ... ... powiesić w stodole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dobry wieczór Braza nie uciekaj, nakarmie dzieci i zaraz bede spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Ufff...ulżyło mi Tak naprawdę to nie mam ochoty się wieszać, a już na pewno nie w stodole (Dlaczego, psia jucha, akurat w stodole ) Siedzę na tyłku i czekam Albo nie, pójdę sobie kawę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 cos sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Nie, nic się nie stało, na szczęście Smutno mi było samej i zaczęłam wierszem ględzić Nie chciałam wprowadzać służbowego niepokoju Robiłaś babeczkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts