Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na mnie tez juz fryzjer czeka od dłuzszego czasu ale z tym u mnie krucho, a poza tym nie za bardzo wiem czy zdecydowac sie na jakiis baleiage? :oops: albo cus takiego zeby siwych włosów nie było za bardzo widac i nie trzeba było za czesto malowac :oops:

a ty co zrobiłas z włosami, zmiana koloru, jakies ciecie?

Cięcie zdecydowanie tak, a z tą zmianą koloru ... no nie wiem. Z natury jestem brunetką, więc jak mi siwuchy zaczęły wyłazić to miałam zachwostkę, ale pozostaję przy ciemnych kolorach. To co mam tera na łepetynie nazywa się mocca. Ładnie się nazywa :D

A jutro ide szczepic małego, ale chyba bedzie problem bo dziś zauważyłam jakies takie krostki chyba ospowe u niego, ale gorączki nie ma. 4 miesiace temu starszy syn i maz ospę przechodzili, czyżby teraz mały miał? :roll:

Jutro się okaze czy znowu przesuwamy szczepienia :roll:

Myślisz, że po tak długim czasie dopiero by wyszło? U mojej małej jeszcze w przedszkolu, od momentu zachorowania na ospę poerwszego bajtla w ciągu chyba około miesiąca rozchorowała się prawie cała grupa :-?

ja wiem ja wiem braza dlaczego w stodole... zapewne po obglądnięciu mojej pięknej przyszłej stodoły ;)))

jakby co to ja zaproszę ale nie na wieszanie się w niej ;))))

No i patrz Pani. Tego mi trza było :D Stąd ta stodoła :D

Witajcie kobiety Anoleiz i Olu :D