ullerowa 29.08.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 nie jeszcze nie, ale pewnie spróbuje moze w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Laska mojego Taty, od której jest ten przepis, dodaje czasami do niej owoce. Różne. Smakuje świetnie. Jak Ci minął dzionek? Ja się na bóstwo zrobiłam - byłam u fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 na mnie tez juz fryzjer czeka od dłuzszego czasu ale z tym u mnie krucho, a poza tym nie za bardzo wiem czy zdecydowac sie na jakiis baleiage? albo cus takiego zeby siwych włosów nie było za bardzo widac i nie trzeba było za czesto malowac a ty co zrobiłas z włosami, zmiana koloru, jakies ciecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Cięcie zdecydowanie tak, a z tą zmianą koloru ... no nie wiem. Z natury jestem brunetką, więc jak mi siwuchy zaczęły wyłazić to miałam zachwostkę, ale pozostaję przy ciemnych kolorach. To co mam tera na łepetynie nazywa się mocca. Ładnie się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Ja tez jakieś brązy wybierałam do tej pory ale przy długich włosach ciężko je tak czesto malowac, a jkos siebie w krótkich nie widzę, a najgorsze że te siwe to z przodu wychodza najbardziej Ja ostatnio miałam czekoladowy braz chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 A jutro ide szczepic małego, ale chyba bedzie problem bo dziś zauważyłam jakies takie krostki chyba ospowe u niego, ale gorączki nie ma. 4 miesiace temu starszy syn i maz ospę przechodzili, czyżby teraz mały miał? Jutro się okaze czy znowu przesuwamy szczepienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 ... a najgorsze że te siwe to z przodu wychodza najbardziej Bo te siwe to wredne mendy som Ja na odwrót - jakoś się w długich nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 ... a najgorsze że te siwe to z przodu wychodza najbardziej Bo te siwe to wredne mendy som zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 A jutro ide szczepic małego, ale chyba bedzie problem bo dziś zauważyłam jakies takie krostki chyba ospowe u niego, ale gorączki nie ma. 4 miesiace temu starszy syn i maz ospę przechodzili, czyżby teraz mały miał? Jutro się okaze czy znowu przesuwamy szczepienia Myślisz, że po tak długim czasie dopiero by wyszło? U mojej małej jeszcze w przedszkolu, od momentu zachorowania na ospę poerwszego bajtla w ciągu chyba około miesiąca rozchorowała się prawie cała grupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.08.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 ja wiem ja wiem braza dlaczego w stodole... zapewne po obglądnięciu mojej pięknej przyszłej stodoły )) jakby co to ja zaproszę ale nie na wieszanie się w niej ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.08.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 witam witam za gacie bardzo dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.08.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 witam witam za gacie bardzo dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 a co do ospy to dwa tygodnie się wylęga wiem z doświadczenia bo niedawno moja mała miała i całe przedszkole wraz z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 witam witam za gacie bardzo dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 no nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 ja wiem ja wiem braza dlaczego w stodole... zapewne po obglądnięciu mojej pięknej przyszłej stodoły )) jakby co to ja zaproszę ale nie na wieszanie się w niej ))) No i patrz Pani. Tego mi trza było Stąd ta stodoła Witajcie kobiety Anoleiz i Olu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.08.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 no ja witam i znikam bo impreza u mnie w toku... i zaraz mnie zawezwą coby kolejka mnie nie minęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 cześć Wam Olka gratki , a to Verunia bedzie niepocieszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 no ja witam i znikam bo impreza u mnie w toku... i zaraz mnie zawezwą coby kolejka mnie nie minęła no to miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Olka Jak Ty to robisz Gacie se weź - juz nie zliczę ile tych par ode mnie wycyganiłaś http://www.intymna.bptnet.pl/a/8337x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts