ila66 30.08.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dzisiaj skromne ,szybkie śniadanko.http://i.wp.pl/a/f/jpeg/8559/225.jpeghttp://www.piekarniamdj.sgl.pl/grafiki/pieczywo.jpghttp://www.pssbiala.pl/img/sledz230.jpghttp://www.matthias.com.pl/img/mainleft.jpghttp://www.thebeanstock.com/catalog/images/chambord-8-cup-coffee-press.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.08.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dzieńdoberek Ale tu pyszności. Ślina mi klawiaturę zalewa. Idę po chusteczki . Do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.08.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 I ja się z wami witam w ten piekny słoneczny dzień Kawę juz piję Ila co z ta operacją??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 I ja się z wami witam w ten piekny słoneczny dzień Kawę juz piję Ila co z ta operacją??? no wczoraj odwołali,bo poprzednie sie przedłużyły. /najgorsze,ze nie wiedzial co beda mu robic/, ale już wszystko sie dowiedzialam ,podzwoniłam i ma być dzisiaj operowany,jako trzeci. Nastepny dzien nerwów !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.08.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 I ja się z wami witam w ten piekny słoneczny dzień Kawę juz piję Ila co z ta operacją??? no wczoraj odwołali,bo poprzednie sie przedłużyły. /najgorsze,ze nie wiedzial co beda mu robic/, ale już wszystko sie dowiedzialam ,podzwoniłam i ma być dzisiaj operowany,jako trzeci. Nastepny dzien nerwów !!!! Wszystko bedzie dobrze ila. napij sie herbatki z melisy i myśl pozytywnie. Na pewno operacja sie uda!!!!!!!! Przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dzięki Zabciu !!! Wiesz mamy psa / oczko mojego męża/,on chyba czuje ,ze cos jest nie tak ?Chodzi osowiały,nie je, siedzi na balkonie i wypatruje,a mnie cały czas pilnuje. Zabciu byłam w aptece, aloes można kupic w postaci soku i gelu "ALOEVERA",ale jest tylko w duzych butelkach.więc może najpierw wypróbuj ten z ogródka,napewno pomoże !http://www.kwiaty-lodz.pl/aloes.jpghttp://kwiaty.blox.pl/resource/aloes.JPGmam konkretnie ten na myśli !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 dzisiaj operowany,jako trzeci. Nastepny dzien nerwów !!!! będzie dobrze, nie ma innej możliwości trzymam kciuki witam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.08.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 dzisiaj operowany,jako trzeci. Nastepny dzien nerwów !!!! będzie dobrze, nie ma innej możliwości trzymam kciuki witam wszystkim Kaśka, ale biegasz po necie. Co dostaję powiadomienie o nowych wpisach to widzę Ciebie Ila głowa do góry. Będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Kaśka, ale biegasz po necie. Co dostaję powiadomienie o nowych wpisach to widzę Ciebie Ila głowa do góry. Będzie git cześć Marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.08.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dzięki Zabciu !!! Wiesz mamy psa / oczko mojego męża/,on chyba czuje ,ze cos jest nie tak ? Chodzi osowiały,nie je, siedzi na balkonie i wypatruje, a mnie cały czas pilnuje. Zabciu byłam w aptece, aloes można kupic w postaci soku i gelu "ALOEVERA",ale jest tylko w duzych butelkach. ! Dzięki Ila. Wczoraj juz zrobiłam sobie maskę z nafty kosmetycznej, żółtka i cytryny. Włosy "dają " trochę jajkiem , ale da sie wytrzymać. Nafta rzeczywiście ładnie pachnie. łykam te zspecjalne kaspsułki na porost włosów. za pół rku mni eni epoznasz taką bede miała czupryne A pies na pewno wyczuwa, ze cos jest nie tak. Zwierzeta są kochane, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dzisiejsza lista spraw do załatwienia jest długa i kręta: zaczynam od Sądu, poprzez gazownię i prondownię, a kończę na ZUSie aleeeeeeeee, dziś jestem pozytywnie nastawiona do świata, załatwię wszystko, taki mam plan to narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 A pies na pewno wyczuwa, ze cos jest nie tak. Zwierzeta są kochane, nie??? napewno cos wyczuwaja ,moj nie dosc ,ze nalezy do spokojnych i nie szczekających ,to jeszcze teraz porusza sie jak cień . byle tylko zaczoł jeść ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dzisiejsza lista spraw do załatwienia jest długa i kręta: zaczynam od Sądu, poprzez gazownię i prondownię, a kończę na ZUSie aleeeeeeeee, dziś jestem pozytywnie nastawiona do świata, załatwię wszystko, taki mam plan to narka O ! i to jest prawidlowe podejście do życia !!! Tak trzymaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.08.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hejka! Ila gratki! I duuuuuuuuuużo pozytywnej energii dla Ciebie .... posyłam ja ...będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.08.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 a mój piechu jest baaardzo chory ... gdybym przyjechała do weterynarza 2 dni później to.... ... Jedni ludzie go skrzywdzili, drudzy przygarnęli, ale że nie mieli warunków ...trafił do nas i jest z nami 9 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 a mój piechu jest baaardzo chory ... gdybym przyjechała do weterynarza 2 dni później to.... ... Jedni ludzie go skrzywdzili, drudzy przygarnęli, ale że nie mieli warunków ...trafił do nas i jest z nami 9 lat... ponoć tkie skrzywdzone zwierzaki,najlepiej okazuja miłość ! jakiego masz psiaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.08.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam przelotnie Ila gaciorki A poza tym wiele wiele szczęśliwych lat ( znacznie więcej niz 20 ) spędzonych razem I jak wszyscy trzymam kciuki za operację Męża Na pewno będzie dobrze Musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.08.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 a mój piechu jest baaardzo chory ... gdybym przyjechała do weterynarza 2 dni później to.... ... Jedni ludzie go skrzywdzili, drudzy przygarnęli, ale że nie mieli warunków ...trafił do nas i jest z nami 9 lat... ponoć tkie skrzywdzone zwierzaki,najlepiej okazuja miłość ! jakiego masz psiaka ? Oj baaardzo nas kocha...jak wyjeżdżamy i zostaje z dziadkami ... to w ogóle nic nie je ... Nasz staruszek http://images24.fotosik.pl/71/5c6b9efb2fb6ff5c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.08.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Słuchajcie, usunęłam zdjęcia z serwera a w wątku nadal się wyświetlają...jak to możliwe?? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.08.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hejka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts