ila66 30.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 DZIĘKUJE !!!A przetrzymałam ,te dwa dni tylko dzięki WAM !!!http://monikapalloti.blox.pl/resource/roze.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.08.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Andre gratulki Ty to się umiesz wstrzelic I dokładnie o to chodzi w uczciwej zabawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 DZIĘKUJE !!! A przetrzymałam ,te dwa dni tylko dzięki WAM !!!http://monikapalloti.blox.pl/resource/roze.gif Ilunia zawstydzasz nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.08.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ila, jak dobrze że wszystko złe już za Wami. Cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Poprostu chciałabym Wam podziekować ! Niestety mogę tylko tak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Poprostu chciałabym Wam podziekować ! Niestety mogę tylko tak ! A cóż my takiego zrobiliśmy??? Potrzebowałaś wsparcia, chwili odpoczynku od złych myśli, odrobiny dobrego humoru - a my mogliśmy Ci to dać I jest świetnie Najważniejsze, że z Twoim Mężem jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Znowu wszyscy na czata zwiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Idę Was z tamtąd pogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Znowu wszyscy na czata zwiali nikogo na czacie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Znowu wszyscy na czata zwiali nikogo na czacie nie ma już nie jesteś sam ILA, fajnie, że się wszystko dobrze ułożyło Czy nie tak wszyscy Ci mówili??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 oho, czatowicze zaczynają się schodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.08.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Znowu wszyscy na czata zwiali ja nie, ale zmykam do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Andre ! bardzo proszę odejmij mi stronkę w Rakingu !Nie zasłuzyłam na nią i zdobyłam ja przez przypadek,czy awarie czegoś tam...Napewno nie chcialam grać nieuczciwie ,ani być przyczyną niezgody . Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Urażonych przepraszam z pełnym żażenowaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 30.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Andre ! bardzo proszę odejmij mi stronkę w Rakingu ! Nie zasłuzyłam na nią i zdobyłam ja przez przypadek,czy awarie czegoś tam... Napewno nie chcialam grać nieuczciwie ,ani być przyczyną niezgody . Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Urażonych przepraszam z pełnym żażenowaniem . Jedna w ta, jedna w tamta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Andre ! bardzo proszę odejmij mi stronkę w Rakingu ! Nie zasłuzyłam na nią i zdobyłam ja przez przypadek,czy awarie czegoś tam... Napewno nie chcialam grać nieuczciwie ,ani być przyczyną niezgody . Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Urażonych przepraszam z pełnym żażenowaniem . przestań ila, strzeliłaś i już system się "przegrzał" to nie twoja wina stronka jest twoja i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Andre ! bardzo proszę odejmij mi stronkę w Rakingu ! Nie zasłuzyłam na nią i zdobyłam ja przez przypadek,czy awarie czegoś tam... Napewno nie chcialam grać nieuczciwie ,ani być przyczyną niezgody . Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Urażonych przepraszam z pełnym żażenowaniem . Już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Ty się przyznaj. Tobie się pisać tego streszczeniu nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 30.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Andre ! bardzo proszę odejmij mi stronkę w Rakingu ! Nie zasłuzyłam na nią i zdobyłam ja przez przypadek,czy awarie czegoś tam... Napewno nie chcialam grać nieuczciwie ,ani być przyczyną niezgody . Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Urażonych przepraszam z pełnym żażenowaniem . przestań ila, strzeliłaś i już system się "przegrzał" to nie twoja wina stronka jest twoja i już ila, daj spokoj, wyluzuj, zartowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ilunia, a gdzie streszczenie??? Bierz się do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Daj spokój. Dawaj te nowiny No to operacja trwała trochę ,ale ..... UDAŁA SIĘ !!!i ponoć ,nawet tryska humorem !! super Gratulacje! Po tylu latach małżeństwa... Wiesz ,w tym przypadku ilość lat małżeńskich nie ma znaczenia ! No,ale widać że mamy inne podejście do tych spraw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts