Trini 30.08.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ila, nadgorliwosc gorsza od... Ilesz razy ty wysylasz posty... aaaaa, nabijasz posty... przyganiał kocioł garnkowi Tak??? A to dlaczego? Nie wysylam postow po 5 razy... ino 2 popatrz na poprzednie strony, też się czknęło a w ogóle to skąd się wziąłeś? Bo pierwsze widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Andre ! bardzo proszę odejmij mi stronkę w Rakingu ! Nie zasłuzyłam na nią i zdobyłam ja przez przypadek,czy awarie czegoś tam... Napewno nie chcialam grać nieuczciwie ,ani być przyczyną niezgody . Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Urażonych przepraszam z pełnym żażenowaniem . Już poprawiłem Dzieki Andre ,ze poprawiłeś i odliczyłeś mi stronkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ila bierz przykład z innych i podchodź do sprawy luźniej Nie przejmuj się, naprawdę. I weź się za RR i streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 30.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 O Olka, równo rok po Tobie dołączyłam do forum, ale kurka - postami to Cię nigdy kochana nie dogonię Ja to mały Kubuś jestem Kurna, pol roku i prawie 2,5 kpostow??? no sory jak dla mnie to jak w pysk wychodzi, że juz ponad PÓŁTORA roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Andre ! bardzo proszę odejmij mi stronkę w Rakingu ! Nie zasłuzyłam na nią i zdobyłam ja przez przypadek,czy awarie czegoś tam... Napewno nie chcialam grać nieuczciwie ,ani być przyczyną niezgody . Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Urażonych przepraszam z pełnym żażenowaniem . Już poprawiłem Dzieki Andre ,ze poprawiłeś i odliczyłeś mi stronkę ! Ojej, to ne będzie drugiego RR i streszczenia na tej samej stronie A tak mogłoby być fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 30.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ila, nadgorliwosc gorsza od... Ilesz razy ty wysylasz posty... aaaaa, nabijasz posty... przyganiał kocioł garnkowi Tak??? A to dlaczego? Nie wysylam postow po 5 razy... ino 2 popatrz na poprzednie strony, też się czknęło a w ogóle to skąd się wziąłeś? Bo pierwsze widzę To ja nie rozumiem... 2 razy nie wysylalem. Ale niewazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 30.08.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ila, nadgorliwosc gorsza od... Ilesz razy ty wysylasz posty... aaaaa, nabijasz posty... przyganiał kocioł garnkowi Tak??? A to dlaczego? Nie wysylam postow po 5 razy... ino 2 popatrz na poprzednie strony, też się czknęło a w ogóle to skąd się wziąłeś? Bo pierwsze widzę To ja nie rozumiem... 2 razy nie wysylalem. Ale niewazne. no toć mówimy, że forum często szwankuje nie przeeeeejmuj sięę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 30.08.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ila, nadgorliwosc gorsza od... Ilesz razy ty wysylasz posty... aaaaa, nabijasz posty... przyganiał kocioł garnkowi Tak??? A to dlaczego? Nie wysylam postow po 5 razy... ino 2 popatrz na poprzednie strony, też się czknęło a w ogóle to skąd się wziąłeś? Bo pierwsze widzę Ja to zaraz w kompleksy wpadam... To ja nie rozumiem... 2 razy nie wysylalem. Ale niewazne. no toć mówimy, że forum często szwankuje nie przeeeeejmuj sięę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ilunia, a gdzie streszczenie??? Bierz się do pracy hihihihi ,Braza nie będzie mojego streszczenia ,bo nie mam stronki ! sprawdź w rakingu u Andre ! Niech streszczenie napisze ArtiW,bo to on by miał stronkę i o to chyba mu chodziło /tak wynika z jego atakow na mnie /. chociaż nie wiem ,bo wcześniejsze posty też sie zdublowały ,hmmmm to może Tirini ? eee to juz niech rozważą na górze Olimpu, chodź na czt poplotkujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 dobry wieczor illa - serdecznosci dla małża i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witaj Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 dobry wieczor illa - serdecznosci dla małża i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dzieki Ewuniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Cześć Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ila gdzie jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ila gdzie jesteś?? no nie moge wejsc na czat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 witam andre ila braza i wszystkich nieujawnionych ogladam posat i dyskusje Lisa i polityków kabarton to maly pikus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 ila - a co mężowi dolega ...oczywiscie jesli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 ila - a co mężowi dolega ...oczywiscie jesli to nie tajemnica miał operacje kręgosłupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 ila - a co mężowi dolega ...oczywiscie jesli to nie tajemnica miał operacje kręgosłupa oooo....moj mąż miał ją 9 lat temu będzie dobrze -tylko bedzie musiał sie przestawić psychicznie ....nauczyc sie inaczej schylać , podnosić coś z ziemi ,czesciej musi lezec niz siedziec i wiele innych rzeczy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 witam andre ila braza i wszystkich nieujawnionych ogladam posat i dyskusje Lisa i polityków kabarton to maly pikus Totalna żenada Już mi się nawet słuchać nie chce Ale, a propos jak mówią Francuzi: dowcip usłyszałam: Co było pierwsze: jajo czy kaczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts