Ew-ka 31.08.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 hej hej .....znow jestem zamieszanie w domu okrutne -dzieci wyjezdzają na weekend ,a małż wypływa na tygodniowe żagle jutro rano samiuśka będę wykorzystałam go jeszcze rano okrutnie i z premedytacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 31.08.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 alez proszę bardzo, przyniesłam ze sobą http://www.strykowski.net/kawa/Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 hej hej .....znow jestem zamieszanie w domu okrutne -dzieci wyjezdzają na weekend ,a małż wypływa na tygodniowe żagle jutro rano samiuśka będę wykorzystałam go jeszcze rano okrutnie i z premedytacją OJ EWKA ! co Ci chodzi po głowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 alez proszę bardzo, przyniesłam ze sobą http://www.strykowski.net/kawa/Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg no Kochana jestes ! tego mi dziś potrzeba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 31.08.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 a ja bym chciała zostać na tak weekendzik malutki sama... ech... ) wysłać gdzieś szkodniki, męża z nimi... no niechby był to jeden dzień tylko... takie złapanie oddechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.08.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ew-ka wita i o zdrowie żabki pyta Żaba jest w domku, bo zdrowie w porządku Zabciu cieszy nas twoje zdrówko , no i jak jesteś w domu to mozesz a nami poklikać. będę codziennie rano kawę Wam przynosiła do łózka. PRZEZ CAŁY ROK!!!! Jak u Was dzisiaj pogoda? U mnie ( Oława) 14,5 stopnia i mżawka to ja sie baaardzo cieszę żeś do zdrowia powróciła u mnie (opolskie) 11 st i mżyło ...teraz jest pochmurno ....brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 A ja pobiegne do meża ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 hej hej .....znow jestem zamieszanie w domu okrutne -dzieci wyjezdzają na weekend ,a małż wypływa na tygodniowe żagle jutro rano samiuśka będę wykorzystałam go jeszcze rano okrutnie i z premedytacją OJ EWKA ! co Ci chodzi po głowie ? już po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 31.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 a ja na sniadanie moze... pojde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Nawet lubię soboty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 31.08.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 sorki za to że bez polskich liter jakoś tak mi się wpisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.08.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 samiuśka będę wykorzystałam go jeszcze rano okrutnie i z premedytacją OJ EWKA ! co Ci chodzi po głowie ? jak to co ? to co zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 31.08.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 o proszę i nowa stronka luu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 JEA -gatki !http://www.kobieta.byc.pl/graphics/Simona_koszulka_m_4676905c379a7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.08.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 już po oczywiście ............ GATKI sie należą lubisz tak od tyłu ? patrzeć ...oczywiście http://www.garderoba.pl/zdjecia/duze/2548.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 już po oczywiście ............ GATKI sie należą lubisz tak od tyłu ? patrzeć ...oczywiście http://www.garderoba.pl/zdjecia/duze/2548.jpg hihihi ,Jea pewnie lubi....... przecież to zdrowy,rasowy facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 samiuśka będę wykorzystałam go jeszcze rano okrutnie i z premedytacją OJ EWKA ! co Ci chodzi po głowie ? jak to co ? to co zawsze łał.od tej strony Cię nie znałam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.08.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 łał.od tej strony Cię nie znałam ! a od której mnie znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 łał.od tej strony Cię nie znałam ! a od której mnie znasz ? no myślałam,ze taka "spokojniutka" jesteś .a tu ,,,,,, "CICHA WODA " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ja taka niby oświecona a nie wiedziałam co to flood Powiedz jeszcze jak to sie robi Proszę bardzo: http://pl.wikipedia.org/wiki/Flood_(informatyka) Jest tam jeszcze parę słów o Netykiecie w tym względzie. Ja uważam, że można się bawić, dlaczego nie, w bicie rekordów, byle uczciwie w stosunku do innych. wielokrotne wysłanie tej samej wiadomości lub wielu różnych wiadomości w bardzo krótkich odstępach czasu nie było w tym przypadku zamierzonym działaniem użytkownika P.S. Brakuje gdzieś przecinka? Słoneczka, ja umiem posługiwać się google Ja pytałam jak to zrobić- to znaczy wysyłać wielokrotnie tą samą wiadomość w krótkim czasie na RW. Tak tylko z ciekawości pytam, nie będę floodować na RW , chyba że będzie to niezamierzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts