Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

KTO MI POWIE ???

Chodzę tak sobie po tych różnych stronach i tematach.....na FORUM,

tu przepis na ciasto,tam przepis na pomarańczową marmoladę itp.

Kto mi powie jak jak to przenosić pomiedzy tematami,aby to jakoś uporządkować / oczywiście razem z autorem / ??

Ty jako użytkownik nie możesz przenosić postów między tematami, może to tylko moderator, jeśli post jest niezgodny z tematem wątku lub regulaminem - wtedy wywala. Użytkownik może jedynie wejść w interesujący go post, skopiować i w porozumieniu i za zgodą autora postu wkleić jego kopię(postu, nie autora :lol: ) w innym wątku. Aha - masz priva ode mnie... :oops:

I pozdrów męża, życz Mu szybkiego powrotu do zdrowia! :D

Justysia kochana, jest też coś dla Ciebie. :D Jak będziesz mogła już wszystko, to przyniosę specjalnie dla Ciebie. Najlepszy szampan i nalepsze ciasto! :D :D :D A póki co... :wink:

http://bi.gazeta.pl/im/5/2904/z2904975N.jpg

a moge być ja bo tez pije kawe i jem ciasto ale pierniczka marchewkowego, co prawda jeszcze mycie garów i sprzatanie ale na razie chwila odpoczynku :lol:

super :D

musze kiedyś upiec to marchewkowe cudo :wink:

naprawdę fajne wychodzi i mozna poeksperymentowac z dodatkami typu orzechy, rodzynki, czekolada a moze jeszcze coś, zrobic polewę czekoladową, polukrowac itp. Ja dodałam tylko 1 szklanke cukru a i tak wyszło jak dla mnie za słodkie i następnym razem dam mniej, ale może dlatego że dodałam wiecej marchwi. I co najważniejsze moim chłopakom spasowało :lol: :lol: :lol: tak więc chyba będzie często robione. :D

naprawdę fajne wychodzi i mozna poeksperymentowac z dodatkami typu orzechy, rodzynki, czekolada a moze jeszcze coś, zrobic polewę czekoladową, polukrowac itp. :D

jak przeczytalam przepis zaraz pomyslałam o bakaliach ....az sie prosi :D

wygląda bardzo apetycznie :D

ja na próbe zrobiłam bez zadnych dodatków ale nastepnym razem poszaleję, i bedzie jeszcze lepsze. :lol:

a twój serniczek tez niczego sobie :oops: :lol: