ila66 01.09.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Ila, dziękuję i mały prezencik: wklej sobie poniższy link do profilu w stopkę. Pyszne słodkości Kasia, dzięki! DPS-ka ,jak zawsze masz racje,dzieki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Nie ma za co, fajnie, że się przyda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 KTO MI POWIE ??? Chodzę tak sobie po tych różnych stronach i tematach.....na FORUM,tu przepis na ciasto,tam przepis na pomarańczową marmoladę itp.Kto mi powie jak jak to przenosić pomiedzy tematami,aby to jakoś uporządkować / oczywiście razem z autorem / ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 No kochani,zmykam do szpitala zobaczyć męża !Ponoć z tej radości,ze może chodzić ,tak szaleje i "biega",że dostał gorączki !ale wrocę na kawę i plotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 KTO MI POWIE ??? Chodzę tak sobie po tych różnych stronach i tematach.....na FORUM, tu przepis na ciasto,tam przepis na pomarańczową marmoladę itp. Kto mi powie jak jak to przenosić pomiedzy tematami,aby to jakoś uporządkować / oczywiście razem z autorem / ?? Ty jako użytkownik nie możesz przenosić postów między tematami, może to tylko moderator, jeśli post jest niezgodny z tematem wątku lub regulaminem - wtedy wywala. Użytkownik może jedynie wejść w interesujący go post, skopiować i w porozumieniu i za zgodą autora postu wkleić jego kopię(postu, nie autora ) w innym wątku. Aha - masz priva ode mnie... I pozdrów męża, życz Mu szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.09.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Bry kochani przekopuję internet w poszukiwaniu sprzetów inspiracji itp. to ciężka praca... Nawet nie spodziewałam się, ale już zaczyna mi się co nieco klarować A co tam u Was? Ila pozdrów ślubnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.09.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Kasiu i Anetko - kochane baby! Życzę Wam samych najszczęśliwszych w życiu chwil spełnienia każdego marzenia no i... zdrowia, pomyślności wszelkiej i jeszcze raz pieniędzy http://img.chip.pl/c/7/f/a/2/fa2bc6e7ffb5df4396c599862f0e50ad.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.09.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jeszcze raz dziękuję. A jedzcie i pijcie na zdrowie... Cieszę się bardzo, że mam takich przyjaciół jak Wy. Kto może, ten je i pije.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Justysia kochana, jest też coś dla Ciebie. Jak będziesz mogła już wszystko, to przyniosę specjalnie dla Ciebie. Najlepszy szampan i nalepsze ciasto! A póki co... http://bi.gazeta.pl/im/5/2904/z2904975N.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.09.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 witam STO LAT! STO LAT! dziewczyny , trzymajcie się ciepło i żyjcie nam długo ... http://www.kolomisyjne.friko.pl/kwiaty.jpg http://www.kolomisyjne.friko.pl/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 i jak ? posprzątane ? ugotowane ? to teraz odpoczywamy przy kawie i serniczku http://www.mfoto.pl/uploads/1437/serniczek1_75cf4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 może ktoś mi dotrzyma towarzystwa ....bo mnie dzisiaj wszczyscy opuścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.09.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 a moge być ja bo tez pije kawe i jem ciasto ale pierniczka marchewkowego, co prawda jeszcze mycie garów i sprzatanie ale na razie chwila odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 a moge być ja bo tez pije kawe i jem ciasto ale pierniczka marchewkowego, co prawda jeszcze mycie garów i sprzatanie ale na razie chwila odpoczynku super musze kiedyś upiec to marchewkowe cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.09.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 a moge być ja bo tez pije kawe i jem ciasto ale pierniczka marchewkowego, co prawda jeszcze mycie garów i sprzatanie ale na razie chwila odpoczynku super musze kiedyś upiec to marchewkowe cudo naprawdę fajne wychodzi i mozna poeksperymentowac z dodatkami typu orzechy, rodzynki, czekolada a moze jeszcze coś, zrobic polewę czekoladową, polukrowac itp. Ja dodałam tylko 1 szklanke cukru a i tak wyszło jak dla mnie za słodkie i następnym razem dam mniej, ale może dlatego że dodałam wiecej marchwi. I co najważniejsze moim chłopakom spasowało tak więc chyba będzie często robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 naprawdę fajne wychodzi i mozna poeksperymentowac z dodatkami typu orzechy, rodzynki, czekolada a moze jeszcze coś, zrobic polewę czekoladową, polukrowac itp. jak przeczytalam przepis zaraz pomyslałam o bakaliach ....az sie prosi wygląda bardzo apetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.09.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 naprawdę fajne wychodzi i mozna poeksperymentowac z dodatkami typu orzechy, rodzynki, czekolada a moze jeszcze coś, zrobic polewę czekoladową, polukrowac itp. jak przeczytalam przepis zaraz pomyslałam o bakaliach ....az sie prosi wygląda bardzo apetycznie ja na próbe zrobiłam bez zadnych dodatków ale nastepnym razem poszaleję, i bedzie jeszcze lepsze. a twój serniczek tez niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 a twój serniczek tez niczego sobie .... ten był z niesprawdzonego sera ,ale nie był najgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.09.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Dzień dobry, nie ma komu, ale zawsze To idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Ja wróciłam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts