ila66 01.09.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Braza,jaki on tam dzielny ???lata z tyłkiem, dowcipkuje,opiekuje się innymi, gimnastykę miesieczną zrobil w jeden dzień,aż gorączki dostał i w prezencie "'chodzik" !A wszystkim się tłumaczy,ze to przez to,ze nerwy w nogach czuje i nawet łaskotki ma !Poprostu "Baran" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 01.09.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 pożegnam sie już, dobranoc, miłych snów Wam życzę No patrz Ila. A ja trzy kieliszki przyniosłam http://www.lion.com.pl/img_zdjecia/202_b_1.jpg chetnie sie napije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 pożegnam sie już, dobranoc, miłych snów Wam życzę No patrz Ila. A ja trzy kieliszki przyniosłam http://www.lion.com.pl/img_zdjecia/202_b_1.jpg a może czujesz,że ktoś jeszcze przyjdzie ? no i kochaniutka- wczoraj światła nie zgasiłas ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Brazunia - Ty to masz węch ,pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 hmmm,ciekawe co 'tygrysy" lubia najbardziej ? ciekawe co ? tygrysku !!! co lubisz najbardziej ? ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 01.09.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Za wczorajszą rozrzutność energetyczną przepraszam. Późno wróciłam z "chałupek" i komputera nawet nie włączałąm. Dzisiaj odrabiałam zaległości. Ale zgaszę nocy dzisiejszej na pewno. Wartowniku! Wiedziałam, co Cię z krzaczorów wywabi Zdróweczko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 01.09.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Zdróweczko!!! zdroweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 To co, poprzestajemy na jednym, malutkim kieliszeczku Braza,jaki on tam dzielny ??? lata z tyłkiem, dowcipkuje,opiekuje się innymi, gimnastykę miesieczną zrobil w jeden dzień,aż gorączki dostał i w prezencie "'chodzik" ! A wszystkim się tłumaczy,ze to przez to,ze nerwy w nogach czuje i nawet łaskotki ma ! Poprostu "Baran" ! Upieram się przy "Dzielnym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Czy ja już mam gasić światło Dopiero się rozkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 01.09.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Czy ja już mam gasić światło Dopiero się rozkręcam jak zgasisz to ja i tak zaswiece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 hihihi ,Braza z tą tak zawsze .....zaraz sie zejdą "nocne marki" i wartownik dotrzyma Ci towarzystwaale ja tradycyjne ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 DOBRANOC http://ilovelife.blox.pl/resource/pegazy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 hihihi ,Braza z tą tak zawsze ..... zaraz sie zejdą "nocne marki" i wartownik dotrzyma Ci towarzystwa ale ja tradycyjne ...... Co tradycyjnie??? Siedź i pogadaj z nami!! Jutro w ciągu dnia ja nie bardzo będę mogła pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 DOBRANOC http://ilovelife.blox.pl/resource/pegazy.jpg No nie zdążyłam Aż to prędkie stworzenie Wartowniku, a Ty masz jeszcze służbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 hihihi ,Braza z tą tak zawsze ..... zaraz sie zejdą "nocne marki" i wartownik dotrzyma Ci towarzystwa ale ja tradycyjne ...... Co tradycyjnie??? Siedź i pogadaj z nami!! Jutro w ciągu dnia ja nie bardzo będę mogła pogadać OJ , z wartownikiem pogadasz Ale jutro ,obiecuje gadać nawet do rana ! pa pa, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 No to pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.09.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 bry ma ktos ochote na kawe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Frosiu Kawę - zawsze!!! A w miłym towarzystwie to obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.09.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Frosiu Kawę - zawsze!!! A w miłym towarzystwie to obowiązkowo http://www.scanomat.no/kaffe.jpg prosze bardzo c slychac? mam straszne zaleglosci nic nie wiem od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts