Ew-ka 02.09.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Kaśka - już po obiedzie ? ja jede po moja Kaśkę na dworzec i zaraz siadamy do obiadu .....zrobiłam takie wariacje uwielbiam takie cóś nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 02.09.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 ... dlatego potrzebna Ci wymagająca nauczycielka ... obiecanki cacanki gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Kaśka - już po obiedzie ? ja jede po moja Kaśkę na dworzec i zaraz siadamy do obiadu .....zrobiłam takie wariacje uwielbiam takie cóś nara już po obiedzie makaron ugotowany w bulionie z oliwkami i ziołami, z pomidorami, żółtym serem i pietruszką mniaaammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 02.09.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 ... dlatego potrzebna Ci wymagająca nauczycielka ... obiecanki cacanki ...i gacie http://img502.imageshack.us/img502/3839/animation3zs2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Kaśka - już po obiedzie ? ja jede po moja Kaśkę na dworzec i zaraz siadamy do obiadu .....zrobiłam takie wariacje uwielbiam takie cóś nara już po obiedzie makaron ugotowany w bulionie z oliwkami i ziołami, z pomidorami, żółtym serem i pietruszką mniaaammm Hej Kaśka, dawaj dokładniejszy przepis bo ja lubie takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Kaśka - już po obiedzie ? ja jede po moja Kaśkę na dworzec i zaraz siadamy do obiadu .....zrobiłam takie wariacje uwielbiam takie cóś nara już po obiedzie makaron ugotowany w bulionie z oliwkami i ziołami, z pomidorami, żółtym serem i pietruszką mniaaammm Hej Kaśka, dawaj dokładniejszy przepis bo ja lubie takie rzeczy Verunia wstyd przyznać, ale przepis jest właśnie taki; kupujesz kostkę Knorra: bulion z oliwą i ziołami, gotujesz makaran spagethi w tym bulionie, w między czasie kroisz w kostkę pomidora i siekasz pietruszkę Ugotowany makaron na talerz, na to ser żółty starty pomidor i pietruszkę. Smacznego Ten przepis jest na opakowaniu tegoż bulionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.09.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 wg mnie to makaron sie gotuje w bulionie ..odcedza ....i na talerz ,a na to reszta dodatków -czyli co mamy w lodówce tak Kaśka ? ja tak robie ,daje jeszcze sałatę strzępiasta ,czasem kawałki usmażonego mięsa ....a wszystko to polane balsamico i olejem czosnkowym i bazylią moim to bardzo smakuje ...do tego wino oczywiście w lampkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Kaśka - już po obiedzie ? ja jede po moja Kaśkę na dworzec i zaraz siadamy do obiadu .....zrobiłam takie wariacje uwielbiam takie cóś nara już po obiedzie makaron ugotowany w bulionie z oliwkami i ziołami, z pomidorami, żółtym serem i pietruszką mniaaammm Hej Kaśka, dawaj dokładniejszy przepis bo ja lubie takie rzeczy no cały czas powtarzam,ze trzeba zalożyć kulinaria ! a intruzów ignorować ! ale nikt mnie nie słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 ja to makaronowa jestem strasznie Jutro sobie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 wg mnie to makaron sie gotuje w bulionie ..odcedza ....i na talerz ,a na to reszta dodatków -czyli co mamy w lodówce tak Kaśka ? ja tak robie ,daje jeszcze sałatę strzępiasta ,czasem kawałki usmażonego mięsa ....a wszystko to polane balsamico i olejem czosnkowym i bazylią moim to bardzo smakuje ...do tego wino oczywiście w lampkach a ja ostatnio gotuje sos w/g przepisu szwagra i polecam; 1- makaron dowolność gotowania 2-sos;mieso mielone z przyprawami przesmażam na oleju lub smalcu /mięso wtegy sie rozpada na malutnie kawałki/ ,dodaje groszek,kukurydze,mozna tez pokrojona papryke i zalewam bulionem, poddusic,dodac przecier pomidorowy + ziola / jak kto lubi/,i zagescić maka i śmietana. 3- do garnka wrzucam mkaron,potem sos -wymieszać,aby cały sos obkleił makaron,posypac serem i podawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 wg mnie to makaron sie gotuje w bulionie ..odcedza ....i na talerz ,a na to reszta dodatków -czyli co mamy w lodówce tak Kaśka ? ja tak robie ,daje jeszcze sałatę strzępiasta ,czasem kawałki usmażonego mięsa ....a wszystko to polane balsamico i olejem czosnkowym i bazylią moim to bardzo smakuje ...do tego wino oczywiście w lampkach Ew-ka, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 ja to makaronowa jestem strasznie Jutro sobie zrobie to polecam ci taki makaron; 1 kostke sera smietanowego rozrobic mikserem z cukrem/ ilosc w/g gustu i smaku/+ mały jogurt lub śmietana+ rodzynki. Do tego wrzecic makaron i kluski np ,świderki,posypać cynamonem Pychota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Mnie ostatnio mieęo jakos nie smakuje, ale pomysły na jarskie potrawy juz mi sie kończa , znacie coś fajnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 02.09.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 MAMY BRĄZ W SZTAFECIE 4X400 MĘŻCZYZN W OSACE !!!!!!! HURRRRRRRAAAAAAA!!!!!!!! aż sie popłakałam z radości młody zespół pięknie się spisał Brawo !!!! I złoto w innych Mistrzostwach Świata!!! http://sport.wp.pl/kat,1867,wid,9169536,wiadomosc.html?rfbawp=1188750987.872&ticaid=1464a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Mnie ostatnio mieęo jakos nie smakuje, ale pomysły na jarskie potrawy juz mi sie kończa , znacie coś fajnego?bezmięsne to jeszcze uwielbiam łazanki szybkie i smaczne: makaron łazanki gotujesz, pieczarki, odrobinę cebulki dusisz, potem dodajesz to tego posiekaną kapustę włoską, dusisz do miękkości i już Mozna to wszystko razem zapiec w piekarniku z odrobiną żółtego sera Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 WITAJ ArtiW ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 02.09.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 WITAJ ArtiW ! Siemasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Mnie ostatnio mieęo jakos nie smakuje, ale pomysły na jarskie potrawy juz mi sie kończa , znacie coś fajnego?bezmięsne to jeszcze uwielbiam łazanki szybkie i smaczne: makaron łazanki gotujesz, pieczarki, odrobinę cebulki dusisz, potem dodajesz to tego posiekaną kapustę włoską, dusisz do miękkości i już Mozna to wszystko razem zapiec w piekarniku z odrobiną żółtego sera Smacznego Ja to muszę do ciebie chyba na obiad się wprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Mnie ostatnio mieęo jakos nie smakuje, ale pomysły na jarskie potrawy juz mi sie kończa , znacie coś fajnego?bezmięsne to jeszcze uwielbiam łazanki szybkie i smaczne: makaron łazanki gotujesz, pieczarki, odrobinę cebulki dusisz, potem dodajesz to tego posiekaną kapustę włoską, dusisz do miękkości i już Mozna to wszystko razem zapiec w piekarniku z odrobiną żółtego sera Smacznego Ja to muszę do ciebie chyba na obiad się wprosić CZEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Rany jak ja lubię takie jedzenie !http://img181.imageshack.us/img181/4365/10000029zg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts