wartownik 03.09.2007 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 pstryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.09.2007 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Wstawać śpiochy wartownik widze że wcześnie z imprezki wróciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.09.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Czyżby wszyscy poszli juz do pracy???? na szczęscie ja nie muszę Chcecie kawę? Ciekwe jak dziewczyny sie ubrały na inaugurację roku szkolengo . Ola i Kasia pewnie w garsonkach są A ja w szlafroczku gustownym koloru morskeigo popijam kawę i się byczę Miłej pracy!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.09.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Czyżby wszyscy poszli juz do pracy???? na szczęscie ja nie muszę Chcecie kawę? Ciekwe jak dziewczyny sie ubrały na inaugurację roku szkolengo . Ola i Kasia pewnie w garsonkach są A ja w szlafroczku gustownym koloru morskeigo popijam kawę i się byczę Miłej pracy!!!!!!!!!! Cześć Żaba. Wstaw zdjęcie to ocenimy "gustowność" szlafroczka Miłego dna Idę popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.09.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 AAAAAAAAaaaaaaaaa... moje dziecko dzisiaj idzie pierwszy raz do szkoły, powiedzcie, że bedzie dobrze! Normalnie denerwuję sie, nie wiem po co przecież wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.09.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Cześć Zabciu, ja tez sie bycze i popijam kawke, dzisiaj starszy syn w przedszkolu to mam troche luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.09.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 AAAAAAAAaaaaaaaaa... moje dziecko dzisiaj idzie pierwszy raz do szkoły, powiedzcie, że bedzie dobrze! Normalnie denerwuję sie, nie wiem po co przecież wróci... no co ty Trini mój to nawet czesc tacie nie powiedział, wszystko bedzie dobrze, zobaczysz a pani najsuperowsza na swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.09.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 no taaaak, tylko szkoła to co innego niż przedszkole Zwłaszcza, że trzeba będzie tę szkołę za 2 miesiące zmieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.09.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Czyżby wszyscy poszli juz do pracy???? na szczęscie ja nie muszę Chcecie kawę? Ciekwe jak dziewczyny sie ubrały na inaugurację roku szkolengo . Ola i Kasia pewnie w garsonkach są A ja w szlafroczku gustownym koloru morskeigo popijam kawę i się byczę Miłej pracy!!!!!!!!!! Cześć Żaba. Wstaw zdjęcie to ocenimy "gustowność" szlafroczka Miłego dna Idę popracować Muszę się najpierw uczesać Miłej pracy Marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.09.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Cześć Zabciu, ja tez sie bycze i popijam kawke, dzisiaj starszy syn w przedszkolu to mam troche luzu To byczymy się razem Mio chłopcy wychodząc rano do szkoły wyglądali jak z krzyża zdjęci Niech idą nieuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.09.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 no taaaak, tylko szkoła to co innego niż przedszkole Zwłaszcza, że trzeba będzie tę szkołę za 2 miesiące zmieniać... to nic beda nowe kolezanki i moze dobrze ze za 2 m-ce bo sie jeszcze za bardzo nie przyzwyczai nie martw sie na zapas, wszystko sie ułozy będzie dobrze zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.09.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 dzięki :* Lecimy się szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.09.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Cześć Zabciu, ja tez sie bycze i popijam kawke, dzisiaj starszy syn w przedszkolu to mam troche luzu To byczymy się razem Mio chłopcy wychodząc rano do szkoły wyglądali jak z krzyża zdjęci Niech idą nieuki ! mój wstał o 6 i kazał mi iść na zebranie do przedszkola bo on chce książke i muszę zapłacic a zebranie dopiero jutro a mezowi to nawet cześć nie powiedział tak mu sie śpieszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 03.09.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 imprezy sa fajne , ale wstawanie po nich juz nie jest takie fajne , hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 AAAAAAAAaaaaaaaaa... moje dziecko dzisiaj idzie pierwszy raz do szkoły, powiedzcie, że bedzie dobrze! Normalnie denerwuję sie, nie wiem po co przecież wróci... Napewno bedzię dobrze ! A denerwujesz się,bo to przelomowy moment,syn wkracza w "dorosly świat", konczy jakiś etap dzieciństwa ! Moj "duży byk" dzisiaj rozpoczyna w szkole ponadgimnazjalmej i też się denerwuje,a nie powinnam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 imprezy sa fajne , ale wstawanie po nich juz nie jest takie fajne , hejka Witamy ! czyli impreza sie udała ? a żone znalazłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 03.09.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 imprezy sa fajne , ale wstawanie po nich juz nie jest takie fajne , hejka Witamy ! czyli impreza sie udała ? a żone znalazłeś ? i to nie jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 A ogólnie DZIEŃ DOBRY,zapraszamhttp://www.kartki.bej.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpgWartownik,a to dla Ciebiehttp://www.dlapacjenta.pl/sklep/images/img_sr/anty_kac_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 imprezy sa fajne , ale wstawanie po nich juz nie jest takie fajne , hejka Witamy ! czyli impreza sie udała ? a żone znalazłeś ? i to nie jedną no ładnie,ładnie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 03.09.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Wartownik,a to dla Ciebie http://www.dlapacjenta.pl/sklep/images/img_sr/anty_kac_s.jpg o ! sniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts