ila66 03.09.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 a dla zdrowych ; śniadanko http://www.sekretyherbaty.pl/images/foto_kac.gifhttp://www.kompas.pl/img/strefa/tworczosc/kanapka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Wartownik,jak Ty sie Kasi pokażesz ?może chcesz to ? http://www.trade.it.pl/demo/Graphics/Products/1584_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.09.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dzień dobry Witam i milego dnia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.09.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witaj ila66 Ty również miej udany dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.09.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Cześć! Wiecie co mi się dziś od rana po głowie tłucze? "Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły zapaliły papierosy wyciągnęły flaszki chodnik zapluły ludzi przepędziły siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.09.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Żaba ja też się byczę wysłali mnie na zaległy urlop do 24 września a ja tak bardzo chciałam już pracować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Żaba ja też się byczę wysłali mnie na zaległy urlop do 24 września a ja tak bardzo chciałam już pracować . a ja sie nie bycżę ,bo na 14 do pracy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 03.09.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Cześć! Wiecie co mi się dziś od rana po głowie tłucze? "Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły zapaliły papierosy wyciągnęły flaszki chodnik zapluły ludzi przepędziły siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie" pierwszy dzien szkoly my taka mamy kolo domu - jaka ta piosenka jest prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 03.09.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 trini zmienilas avatarka - czyzby te okna kolo strzalek to Twoje mieszkanko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ila jestes wielka, w końcu ktos zrobił porządek z tm bałaganem w gotowaniu, a niektórzy jak chcą się spierać i dyskutowac to niech sobie to robią w tym starym watku a w twoim niech będa przepisy, zdjęcia porady itp. Jak cos znajde to też wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ila jestes wielka, w końcu ktos zrobił porządek z tm bałaganem w gotowaniu, a niektórzy jak chcą się spierać i dyskutowac to niech sobie to robią w tym starym watku a w twoim niech będa przepisy, zdjęcia porady itp. Jak cos znajde to też wkleje DZIEKI ! czekam z niecierpliwościa ! mam nadziejże Kasia też wipsze wczorańsze przepisy na makaron w KULINARIA ! szkoda,mi tylko,ze chwilowo musiałam usunąć PRZETWORY DPS-ki, ale nie chcial mi sie zapisac w profilu,bo ponoc za dlugi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dzień doberek wszystkim! Ila, gratuluję! Cieszę się, że jesteś odważna i założyłaś kulinaria. Mam nadzieję, że uda Ci się utrzymać porządek w Twoim wątku! Powodzenia!!! Jeśli chciałabyś, to mogę spróbować pokombinować ze stopką, aby wszystko weszło, daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.09.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 AAAAAAAAaaaaaaaaa... moje dziecko dzisiaj idzie pierwszy raz do szkoły, powiedzcie, że bedzie dobrze! Normalnie denerwuję sie, nie wiem po co przecież wróci... Napewno bedzię dobrze ! A denerwujesz się,bo to przelomowy moment,syn wkracza w "dorosly świat", konczy jakiś etap dzieciństwa ! Moj "duży byk" dzisiaj rozpoczyna w szkole ponadgimnazjalmej i też się denerwuje,a nie powinnam. khem... córka... wróciłysmy - zamieszanie maksymalne, i mam wrażenie, że to będzie bardziej przedszkole niż szkoła No nic za dwa miesiące i tak zmiana miejsca... tym się chyba bardziej denerwuje bo tutaj młoda ma 2 koleżanki z przedszkola,a tam nie będzie znała nikogo - ale damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.09.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 trini zmienilas avatarka - czyzby te okna kolo strzalek to Twoje mieszkanko?? Mati kopę lat No tak te okna to moje nowe mieszkanko - czekamy na ostatni papierek i już będzie całkiem nasze - oby jak najszybciej, ale liczę jakieś 3 tygodnie nie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 03.09.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 trini zmienilas avatarka - czyzby te okna kolo strzalek to Twoje mieszkanko?? Mati kopę lat No tak te okna to moje nowe mieszkanko - czekamy na ostatni papierek i już będzie całkiem nasze - oby jak najszybciej, ale liczę jakieś 3 tygodnie nie więcej ano kope to dom czterorodzinny?? my odwiesilismy budowe domu na kolek - brak kasy zastanawiamy sie nad kupnem wiekszego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.09.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 trini zmienilas avatarka - czyzby te okna kolo strzalek to Twoje mieszkanko?? Mati kopę lat No tak te okna to moje nowe mieszkanko - czekamy na ostatni papierek i już będzie całkiem nasze - oby jak najszybciej, ale liczę jakieś 3 tygodnie nie więcej ano kope to dom czterorodzinny?? my odwiesilismy budowe domu na kolek - brak kasy zastanawiamy sie nad kupnem wiekszego mieszkania nie - 10 rodzinny, po 4 mieszkania na parterze i na 1 (naszym) piętrze, i 2 mieszkania na poddaszu... A myślisz, że już nic nie zdziałacie w kwestii budowy? Może się jednak uda, choć rozumiem, że wszystko jest zawsze przez kasę... No ale większe mieszkanie to też niezłe rozwiązanie zwłaszcza w domu wielorodzinnym nie w bloku. Wszystko tylko nie blok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 AAAAAAAAaaaaaaaaa... moje dziecko dzisiaj idzie pierwszy raz do szkoły, powiedzcie, że bedzie dobrze! Normalnie denerwuję sie, nie wiem po co przecież wróci... Napewno bedzię dobrze ! A denerwujesz się,bo to przelomowy moment,syn wkracza w "dorosly świat", konczy jakiś etap dzieciństwa ! Moj "duży byk" dzisiaj rozpoczyna w szkole ponadgimnazjalmej i też się denerwuje,a nie powinnam. khem... córka... wróciłysmy - zamieszanie maksymalne, i mam wrażenie, że to będzie bardziej przedszkole niż szkoła No nic za dwa miesiące i tak zmiana miejsca... tym się chyba bardziej denerwuje bo tutaj młoda ma 2 koleżanki z przedszkola,a tam nie będzie znała nikogo - ale damy radę Khem... Synkowie... Jeden zaczyna klasę maturalną, drugi pierwszy rok w liceum... Też się denerwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 u mnie luzik nawet zapomniałam ,że dzisiaj dzieci idą do szkoły witam wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Cześć, Ewcia! Słuchaj, czy Ty nie umiesz normalnie oczka puścić? Musisz tak z rączkami? Fajne to! Ale cieszę się, że zapisałam sobie Twój poprzdni awatarek. Jak jestem zła, to sobie na niego patrzę i - zawsze mnie rozśmieszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts