Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć!

Wiecie co mi się dziś od rana po głowie tłucze? :)

"Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły

zapaliły papierosy wyciągnęły flaszki

chodnik zapluły ludzi przepędziły

siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie"

:lol: :lol: :lol:

pierwszy dzien szkoly

my taka mamy kolo domu - jaka ta piosenka jest prawdziwa

Ila jestes wielka, w końcu ktos zrobił porządek z tm bałaganem w gotowaniu, a niektórzy jak chcą się spierać i dyskutowac to niech sobie to robią w tym starym watku a w twoim niech będa przepisy, zdjęcia porady itp.

Jak cos znajde to też wkleje :wink: :lol:

DZIEKI ! czekam z niecierpliwościa !

mam nadziejże Kasia też wipsze wczorańsze przepisy na makaron w KULINARIA !

szkoda,mi tylko,ze chwilowo musiałam usunąć PRZETWORY DPS-ki,

ale nie chcial mi sie zapisac w profilu,bo ponoc za dlugi ???

Dzień doberek wszystkim! :D

Ila, gratuluję! Cieszę się, że jesteś odważna i założyłaś kulinaria. :D :D :D Mam nadzieję, że uda Ci się utrzymać porządek w Twoim wątku! Powodzenia!!! :D :D :D

Jeśli chciałabyś, to mogę spróbować pokombinować ze stopką, aby wszystko weszło, daj znać. :D 8)

AAAAAAAAaaaaaaaaa...

moje dziecko dzisiaj idzie pierwszy raz do szkoły, powiedzcie, że bedzie dobrze! 8)

Normalnie denerwuję sie, nie wiem po co przecież wróci... ;)

Napewno bedzię dobrze !

A denerwujesz się,bo to przelomowy moment,syn wkracza w "dorosly świat",

konczy jakiś etap dzieciństwa !

Moj "duży byk" dzisiaj rozpoczyna w szkole ponadgimnazjalmej i też się denerwuje,a nie powinnam.

khem... córka... :p

wróciłysmy - zamieszanie maksymalne, i mam wrażenie, że to będzie bardziej przedszkole niż szkoła :roll:

No nic za dwa miesiące i tak zmiana miejsca... tym się chyba bardziej denerwuje bo tutaj młoda ma 2 koleżanki z przedszkola,a tam nie będzie znała nikogo - ale damy radę :)

trini zmienilas avatarka - czyzby te okna kolo strzalek to Twoje mieszkanko??

Mati kopę lat :D

No tak te okna to moje nowe mieszkanko - czekamy na ostatni papierek i już będzie całkiem nasze - oby jak najszybciej, ale liczę jakieś 3 tygodnie nie więcej ;)

ano kope

to dom czterorodzinny??

my odwiesilismy budowe domu na kolek - brak kasy zastanawiamy sie nad kupnem wiekszego mieszkania

trini zmienilas avatarka - czyzby te okna kolo strzalek to Twoje mieszkanko??

Mati kopę lat :D

No tak te okna to moje nowe mieszkanko - czekamy na ostatni papierek i już będzie całkiem nasze - oby jak najszybciej, ale liczę jakieś 3 tygodnie nie więcej ;)

ano kope

to dom czterorodzinny??

my odwiesilismy budowe domu na kolek - brak kasy zastanawiamy sie nad kupnem wiekszego mieszkania

nie - 10 rodzinny, po 4 mieszkania na parterze i na 1 (naszym) piętrze, i 2 mieszkania na poddaszu...

A myślisz, że już nic nie zdziałacie w kwestii budowy? Może się jednak uda, choć rozumiem, że wszystko jest zawsze przez kasę...

No ale większe mieszkanie to też niezłe rozwiązanie zwłaszcza w domu wielorodzinnym nie w bloku. Wszystko tylko nie blok...

AAAAAAAAaaaaaaaaa...

moje dziecko dzisiaj idzie pierwszy raz do szkoły, powiedzcie, że bedzie dobrze! 8)

Normalnie denerwuję sie, nie wiem po co przecież wróci... ;)

Napewno bedzię dobrze !

A denerwujesz się,bo to przelomowy moment,syn wkracza w "dorosly świat",

konczy jakiś etap dzieciństwa !

Moj "duży byk" dzisiaj rozpoczyna w szkole ponadgimnazjalmej i też się denerwuje,a nie powinnam.

khem... córka... :p

wróciłysmy - zamieszanie maksymalne, i mam wrażenie, że to będzie bardziej przedszkole niż szkoła :roll:

No nic za dwa miesiące i tak zmiana miejsca... tym się chyba bardziej denerwuje bo tutaj młoda ma 2 koleżanki z przedszkola,a tam nie będzie znała nikogo - ale damy radę :)

Khem... Synkowie... Jeden zaczyna klasę maturalną, drugi pierwszy rok w liceum... :roll: Też się denerwuję. :o

Cześć, Ewcia! :D

Słuchaj, czy Ty nie umiesz normalnie oczka puścić? Musisz tak z rączkami? :lol: :lol: :lol:

Fajne to! :D

Ale cieszę się, że zapisałam sobie Twój poprzdni awatarek. Jak jestem zła, to sobie na niego patrzę i - zawsze mnie rozśmieszy! :D