Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ila jak czuje sie mąż po operacji? :roll:

Bardzo dobrze ! jak poczuł,ze ma czucie w nogach to zasuwal,dostał w nagrode chodzić na kółkach ! Teraz uwaza na siebie,ale i tak usiedzieć nie może chodzi po pokojach ,karmi innych pacjentów,a gimnatyke m-czna zrobił w jeden dzień. Plecy na rozciete na kręgosłupie na 5 cm,ale ładnie mu się goi !

Prosił,aby Wszystkim podziekowąć za trzymanie kciuków i pozdrowienia !

Powiedział,ze sam podziekuje jak wróci -ale muszę się zastanowić czy Go wpuszczę ?

Zabciu załozyłam wątek - KULINARIA- czekam na wpis od Ciebie !

ila jak czuje sie mąż po operacji? :roll:

Bardzo dobrze ! jak poczuł,ze ma czucie w nogach to zasuwal,dostał w nagrode chodzić na kółkach ! Teraz uwaza na siebie,ale i tak usiedzieć nie może chodzi po pokojach ,karmi innych pacjentów,a gimnatyke m-czna zrobił w jeden dzień. Plecy na rozciete na kręgosłupie na 5 cm,ale ładnie mu się goi !

Prosił,aby Wszystkim podziekowąć za trzymanie kciuków i pozdrowienia !

Powiedział,ze sam podziekuje jak wróci -ale muszę się zastanowić czy Go wpuszczę ?

Zabciu załozyłam wątek - KULINARIA- czekam na wpis od Ciebie !

Cieszę sie Ila że wszytsko jest dobrze :D

Ila wiem ze założyłaś wątek kulinarny, ale mniedo kuchni to siłą trzeba zaganiać. Nie mam do tego talentu :roll: :roll: :-?

Już wiesz, dlaczego cała moja rodzina ma niedowagę :wink: :lol:

Hej :D

Moja corka wyszła rano do szkoły i jeszcze do domu nie wrociła :-?

Może poszła lekcje odpisać, albo cóś :wink:

Wróci, pewnie gdzieś na ciacha poszły (cokolwiek to znaczy :wink: )

ja jej dam ciacha :evil: cokolwiek to znaczy :wink:

juz wiem co mnie tak nosiło...

miałam bardzo złe przeczucia - i się sprawdziły...

W miniony weekend, na działce u siebie spalił się tata

Oli i Bartka - moich serdecznych przyjaciół, najprawdopodobniej było to podpalenie - na ganku mieli złożoną boazerię i w środku nocy podpalono ich - Ich tata wyskoczył na ganek i ogień go wciągnął, działka spłonęła doszczętnie,

na drzewach podobno wisiały kawałki skóry, płuca, nie wiem co

jeszcze... Okropne to - strasznie przerażające, w zasadzie dopiero co

się dowiedziałam - mama Oli wyskoczyła przez okno i chyba tylko

dlatego uszła z życiem, no coś okropnego...

Nie wiemy kiedy pogrzeb, boję się do nich zadzwonić, boję się w ogóle

odezwać, widziałam że Bartek z Kasią i z Marysią (ich 11 miesięczna córeczka) sa cały czas na Zaciszu bo samochód stoi ale myślałam, że zrobili sobie tylko

wakacje...

No koszmar...

Na dodatek jest jeszcze Wika, córka Oli w wieku mojej młodej... Ola miała w ten weekend co teraz będzie drugi raz wychodzić za mąż, za miesiąc ma urodzić drugie dziecko... No nie zadzwonię, nie chcę przeszkadzać, nie chcę się naprzykrzać, głupio mi bardzo... Może smsa z kondolencjami im wyślę, a też nie wiem, czy wypada...

Kurde teraz mam doła...

To strasznie tragedia. Myslę że powinnas jednak zadzwonic i przynajmniej probowac podtrzymac ja na duchu. W takich chwilach człowiek czuje si e strasznie osamotniony ze swoimi nieszczęściami. Daj im znac że myslami jestes blisko nich.

no własnie nie wiem, bo rodziny mają bardzo dużo, i na pewno jest tam masa ludzi z nimi, nie chce się naprzykrzać - w ogóle nie wiem jak się zachować...

Siedzę i nie wiem co ze soba zrobić, czasem życie jest tak przerażająco okrutne...

Może jutro zadzwonię, nie od razu - jakoś... nie mogę...

no własnie nie wiem, bo rodziny mają bardzo dużo, i na pewno jest tam masa ludzi z nimi, nie chce się naprzykrzać - w ogóle nie wiem jak się zachować...

Siedzę i nie wiem co ze soba zrobić, czasem życie jest tak przerażająco okrutne...

Może jutro zadzwonię, nie od razu - jakoś... nie mogę...

Myślę, ze jeśli nie możesz teraz do nich zadzwonić, to przeczekaj kilka dni, żebyś miała pewność, ze chcesz juz pogadać. Na pewno nie będziesz sie narzucać. Sama piszesz, ze to Twoi serdeczni przyjaciele, więc na pewno nie będą mieli do Ciebie pretensji... Z drugiej strony jest tak, jak pisze verunia - w takich chwilach człowiek czuje się osamotniony i potrzebuje wsparcia najblizszych.

Trini, przykra sprawa :(

Nigdy nie jest sie gotowym na takie wiadomości i nie wiadomo co począć :roll:

Wydaje mi się, że krótka wizyta albo romowa telefoniczna z informacją, że możesz im służyć pomocą wystarczy.

Współczuję tym ludziom :cry: