kaśka maciej 03.09.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 no i gdzie Wy???? w pracy... ale jeszcze tylko 3 minuty pozdrawiam m. Maksiu kope lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 no i gdzie Wy???? w pracy... ale jeszcze tylko 3 minuty pozdrawiam m. Maksiu kope lat a ja do wieczora ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.09.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ila jak czuje sie mąż po operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Hej Moja corka wyszła rano do szkoły i jeszcze do domu nie wrociła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Hej Moja corka wyszła rano do szkoły i jeszcze do domu nie wrociła Może poszła lekcje odpisać, albo cóś Wróci, pewnie gdzieś na ciacha poszły (cokolwiek to znaczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ila jak czuje sie mąż po operacji? Bardzo dobrze ! jak poczuł,ze ma czucie w nogach to zasuwal,dostał w nagrode chodzić na kółkach ! Teraz uwaza na siebie,ale i tak usiedzieć nie może chodzi po pokojach ,karmi innych pacjentów,a gimnatyke m-czna zrobił w jeden dzień. Plecy na rozciete na kręgosłupie na 5 cm,ale ładnie mu się goi ! Prosił,aby Wszystkim podziekowąć za trzymanie kciuków i pozdrowienia ! Powiedział,ze sam podziekuje jak wróci -ale muszę się zastanowić czy Go wpuszczę ? Zabciu załozyłam wątek - KULINARIA- czekam na wpis od Ciebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.09.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ila jak czuje sie mąż po operacji? Bardzo dobrze ! jak poczuł,ze ma czucie w nogach to zasuwal,dostał w nagrode chodzić na kółkach ! Teraz uwaza na siebie,ale i tak usiedzieć nie może chodzi po pokojach ,karmi innych pacjentów,a gimnatyke m-czna zrobił w jeden dzień. Plecy na rozciete na kręgosłupie na 5 cm,ale ładnie mu się goi ! Prosił,aby Wszystkim podziekowąć za trzymanie kciuków i pozdrowienia ! Powiedział,ze sam podziekuje jak wróci -ale muszę się zastanowić czy Go wpuszczę ? Zabciu załozyłam wątek - KULINARIA- czekam na wpis od Ciebie ! Cieszę sie Ila że wszytsko jest dobrze Ila wiem ze założyłaś wątek kulinarny, ale mniedo kuchni to siłą trzeba zaganiać. Nie mam do tego talentu Już wiesz, dlaczego cała moja rodzina ma niedowagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.09.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Hej Moja corka wyszła rano do szkoły i jeszcze do domu nie wrociła a mój wrócił na pół godziny i poszedł na grilla , a deszcz pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 no i gdzie Wy???? Kasiu zanim się wszyscy nie zejdą to wpisz mi sie w KULINARIA,ze swoimi makaronami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Hej Moja corka wyszła rano do szkoły i jeszcze do domu nie wrociła Może poszła lekcje odpisać, albo cóś Wróci, pewnie gdzieś na ciacha poszły (cokolwiek to znaczy ) ja jej dam ciacha cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.09.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 juz wiem co mnie tak nosiło... miałam bardzo złe przeczucia - i się sprawdziły... W miniony weekend, na działce u siebie spalił się tata Oli i Bartka - moich serdecznych przyjaciół, najprawdopodobniej było to podpalenie - na ganku mieli złożoną boazerię i w środku nocy podpalono ich - Ich tata wyskoczył na ganek i ogień go wciągnął, działka spłonęła doszczętnie, na drzewach podobno wisiały kawałki skóry, płuca, nie wiem co jeszcze... Okropne to - strasznie przerażające, w zasadzie dopiero co się dowiedziałam - mama Oli wyskoczyła przez okno i chyba tylko dlatego uszła z życiem, no coś okropnego... Nie wiemy kiedy pogrzeb, boję się do nich zadzwonić, boję się w ogóle odezwać, widziałam że Bartek z Kasią i z Marysią (ich 11 miesięczna córeczka) sa cały czas na Zaciszu bo samochód stoi ale myślałam, że zrobili sobie tylko wakacje... No koszmar... Na dodatek jest jeszcze Wika, córka Oli w wieku mojej młodej... Ola miała w ten weekend co teraz będzie drugi raz wychodzić za mąż, za miesiąc ma urodzić drugie dziecko... No nie zadzwonię, nie chcę przeszkadzać, nie chcę się naprzykrzać, głupio mi bardzo... Może smsa z kondolencjami im wyślę, a też nie wiem, czy wypada... Kurde teraz mam doła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 To strasznie tragedia. Myslę że powinnas jednak zadzwonic i przynajmniej probowac podtrzymac ja na duchu. W takich chwilach człowiek czuje si e strasznie osamotniony ze swoimi nieszczęściami. Daj im znac że myslami jestes blisko nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.09.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Trini .......zupełnie mnie powaliło nie wiem co powiedzieć, ale tak sobie mysle że ja to bym zadzwoniła może potzrebują rozmowy, pomocy, wsparcia chocby tego żeby czuli że innym ich tragedia nie jest obojetna. To co opisałas koszmar, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.09.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 no własnie nie wiem, bo rodziny mają bardzo dużo, i na pewno jest tam masa ludzi z nimi, nie chce się naprzykrzać - w ogóle nie wiem jak się zachować...Siedzę i nie wiem co ze soba zrobić, czasem życie jest tak przerażająco okrutne...Może jutro zadzwonię, nie od razu - jakoś... nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.09.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 no własnie nie wiem, bo rodziny mają bardzo dużo, i na pewno jest tam masa ludzi z nimi, nie chce się naprzykrzać - w ogóle nie wiem jak się zachować... Siedzę i nie wiem co ze soba zrobić, czasem życie jest tak przerażająco okrutne... Może jutro zadzwonię, nie od razu - jakoś... nie mogę... Myślę, ze jeśli nie możesz teraz do nich zadzwonić, to przeczekaj kilka dni, żebyś miała pewność, ze chcesz juz pogadać. Na pewno nie będziesz sie narzucać. Sama piszesz, ze to Twoi serdeczni przyjaciele, więc na pewno nie będą mieli do Ciebie pretensji... Z drugiej strony jest tak, jak pisze verunia - w takich chwilach człowiek czuje się osamotniony i potrzebuje wsparcia najblizszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.09.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 macie rację, ale wszyscy mówią, że dzisiaj lepiej nie... jutro pójdziemy tam z mamą... zobaczymy co będzie, pójdziemy koło południa i się zobaczy, dzięki wszystkim za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Trini, przykra sprawa Nigdy nie jest sie gotowym na takie wiadomości i nie wiadomo co począć Wydaje mi się, że krótka wizyta albo romowa telefoniczna z informacją, że możesz im służyć pomocą wystarczy. Współczuję tym ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 a gdzie Wy jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.09.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja jestem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja jestem tutaj heloł i co Ci się śniło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts