jabko 03.09.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja jestem tutaj heloł i co Ci się śniło??? Nie powiem ... choćby mnie ze skóry .. ten teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja jestem tutaj heloł i co Ci się śniło??? Nie powiem ... choćby mnie ze skóry .. ten teges hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.09.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 bardzo śmieszne Jabko, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.09.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 eeee no sorki Teraz przeczytałem dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.09.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.09.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 holera to przez kaśkę tak napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 holera to przez kaśkę tak napisałem ee no znowu moja wina??? a co ja Ci zrobiłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.09.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 śniłaś mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.09.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 szlag by to znowu sie wygadałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 śniłaś mi sie koszmar jakiś ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.09.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 nie no zdecydowanie inna tematyka aczkolwiek także odlat 18stu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 nie no zdecydowanie inna tematyka aczkolwiek także odlat 18stu matko kradłam??? czy jakiś inny rozbój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.09.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ... rozbój był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ... rozbój był mattkoooo, już lepiej nic nie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No cześć wszystkim Tylko Was na trochę zostawić, to już tematyka od lat 18-tu Jabko, Ty weź się opanuj Trini okropne To faktycznie było podpalenie? Któż mógł zrobić coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.09.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Braza nic nie wiadomo kto, dlaczego i jak... Wiadomo tyle, że był środek nocy, boazeria złożona na tarasie, żadnego zwarcia - bo prądu na tarasie nie ma - no samozapłon np. od słońca raczej nie wchodzi w grę, no to co innego...Od drogi dom jest położony jakieś 200 metrów (kur... był...)- znaczy od ogrodzenia, na dodatek drzwi tyłem do frontu posesji... niedopałek głupio wzucony też nie wchodzi w grę, no bo jakby miał dolecieć?A na taras wchodziło się po 15 stopniach, nic innego nie wchodzi w grę...To było morderstwo, bo jak to inaczej nazwać? Samochód stoi przed domem - wiadomo, że tam byli ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No ja osobiście to bym z zimną krwią takich .... Jeśli chodzi o ludzkie życie jestem RADYKALNIE NIEREFORMOWALNA i odpłacałabym tym samym. Szczególnie, gdy w grę wchodzi działanie świadome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No ja osobiście to bym z zimną krwią takich .... Jeśli chodzi o ludzkie życie jestem RADYKALNIE NIEREFORMOWALNA i odpłacałbym tym samym. Szczególnie, gdy w grę wchodzi działanie świadome Oczywiście, czapa i już Po co na takich płacić?? Zara mnie zjedza obrońcy praw człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No ja osobiście to bym z zimną krwią takich .... Jeśli chodzi o ludzkie życie jestem RADYKALNIE NIEREFORMOWALNA i odpłacałbym tym samym. Szczególnie, gdy w grę wchodzi działanie świadome Oczywiście, czapa i już Po co na takich płacić?? Zara mnie zjedza obrońcy praw człowieka Na zdrowie im Gdzie są ci obrońcy praw, jak zabijają z nadmiaru nudy drugiego człowieka W życiu tego nie zrozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 03.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 słuchajcie rozmaiwałam z kimś z dalszej rodziny teraz... 26 sierpnia... okazuje się jednak, że to było tydzień temu - podpalono benzyną tył samochodu w garażu, przez ogród na taras i do bramy... na dodatek okazuje się, ze oni nie mieli wody, żeby nie mogli gasić - ktoś wiedział gdzie jest kurek (był w garażu - więc ogniem zamknięto też dostęp do niego)... nie mam słów, po prostu straszne... Pan Adam zmarł dzi o ósmej rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts