mayland 03.09.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja jak nie miałam to żadnej działki. Jak dostałam to dwie naraz A niebawem podobno trzecia dostaniemy, cąłe gospodarstwo rolne Co ja z nim zrobię? kupię krowy, nauczę je pływać i otworzę gospodarstwo agroturystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kasiu ,ładne napisałam streszczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 a co byś chciał oglądać???????? Ty już dobrze wiesz co :D m. ahhhhaa dobrze, next week świeżutkie będą z gór, mogą być??? pewnie ze moga... moze nawet odwdziecze sie tym samym, bo wybieram sie w weekend do DPS'ki, no i może jak bedzie sensowna pogoda wyskocze na jeden dzien w karkonosze pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 03.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 witaj mmiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 pewnie ze moga... moze nawet odwdziecze sie tym samym, bo wybieram sie w weekend do DPS'ki, no i może jak bedzie sensowna pogoda wyskocze na jeden dzien w karkonosze pozdrawiam m. noooo, super w takim razie czekamy na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kasiu ,ładne napisałam streszczenie ? bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 witaj mmiras mmiras, z nami się przywitaj, a nie ze sobą hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja jak nie miałam to żadnej działki. Jak dostałam to dwie naraz A niebawem podobno trzecia dostaniemy, cąłe gospodarstwo rolne Co ja z nim zrobię? kupię krowy, nauczę je pływać i otworzę gospodarstwo agroturystyczne Szczęściara Ale z tą nauką pływania dla krów to ja bym się źdźebko zastanowiła Mmiras. Udało się Witaj w żenującym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.09.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kaśka ja mam propozycję na nowy rok szkolny :lol:Jak już Cię wkurzą na maxa to zrób im wycieczke na budowę cegły ponosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kaśka ja mam propozycję na nowy rok szkolny :lol:Jak już Cię wkurzą na maxa to zrób im wycieczke na budowę cegły ponosić taaaaaa, albo ziemię wyrównywać, a mam trochę tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 03.09.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 witajcie Ila iBraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kaśka ja mam propozycję na nowy rok szkolny :lol:Jak już Cię wkurzą na maxa to zrób im wycieczke na budowę cegły ponosić oooo ,to jest dobry pomysł ! Kasiu ,jak moje streszczenie w rakingu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 poza tym: ja z uczniami problemów ( poza tym, że się nie chcą uczyć ) to nie mam żadnych mam "metodę na głoda" i już gorzej z "górą" aleeeeeeeeeeeeeee co mnie nie zabije i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 witajcie Ila iBraza Witaj mmiras,w koncu nas znalazłeś ! http://www.wsp.krakow.pl/zsp/pages/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kaśka ja mam propozycję na nowy rok szkolny :lol:Jak już Cię wkurzą na maxa to zrób im wycieczke na budowę cegły ponosić oooo ,to jest dobry pomysł ! Kasiu ,jak moje streszczenie w rakingu ? juz pisałam, genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.09.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Słuchacie jakiejś muzyczki teraz? U mnie Feel-A gdy jest już ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 03.09.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Milo mi powitac wszystkich znajomych i nieznajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja to chyba spać idę Jutro walczę z 6 klasami Nagadam się, że hooooooo Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.09.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kaśka STOSUNKOWO udanej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Słuchacie jakiejś muzyczki teraz? U mnie Feel-A gdy jest już ciemno ja slucham,w zalezności jaki mam nastrój ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts