Żelka 04.09.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ide smazyc racuchy z dyni. Pozdrawiam i zmykam, papa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.09.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Żaba nie martw się. I tak mu wszystko wybaczysz niebawem tak to już z tymi dziaciami ja naprawdę sie matrwie. On ma zupełnie zaburzony system wartości. Ehhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.09.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Zeljka ale narobiłaś apetytu!!! I nawet zapachniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.09.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 U mnie nic się Ewie nie rusza niemożliwe???????????????? Popatrz dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.09.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 a ja ide paprykę marynować pa pa ... mayland - jak to sie nie rusza? rusza ,rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.09.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ewa super avatarek Jak to zrobiłas, ze Ci tak dłoń się rusza??? wartownik mi to zrobił poprosze go żebym ja tez coś robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.09.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ewa super avatarek Jak to zrobiłas, ze Ci tak dłoń się rusza??? wartownik mi to zrobił poprosze go żebym ja tez coś robiła pewnie trochę gimnastyki sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.09.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Zawsze gdy coś układa się nie po naszej myślki warto pomyśleć sobie, może nawet wyobrazić coś gorszego, bardziej tragicznego wtedy... to chwilowe zawirowanie traci na wartości i nie jest juz tak tragiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.09.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Zawsze gdy coś układa się nie po naszej myślki warto pomyśleć sobie, może nawet wyobrazić coś gorszego, bardziej tragicznego wtedy... to chwilowe zawirowanie traci na wartości i nie jest juz tak tragiczne. zgodnie z zasadą , ze jest źle ale mogło byc jeszzce gorzej, nie??? Tak to jest jakis sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.09.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Być może nie rusza się dlatego, ze mam pewne blokady na tym kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.09.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Wiem Żabo, ze te moje rady nieiwele zmienia ale... mi naprawdę to czasem pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.09.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ewa super avatarek Jak to zrobiłas, ze Ci tak dłoń się rusza??? wartownik mi to zrobił poprosze go żebym ja tez coś robiła No nie wiem... Może z tego zdjęcia da się zrobić byś podskakiwała? Ale tak na kanapie... sama... Nie wiem czy to wypada w takiej pozycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.09.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 wypadać to może w każdej pozycji cześć laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Nie wiem czy powinnam odpowiedzieć ale..... Cześć Sssssssoczysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 przyszlam zameldowac tylko, ze wiem czemu najlepszy kucharze sa facetami.... Kurka trzeba miec sily aby taka dynie utrzec zakwasow na pewno dostane lece, bo cos przypale i dopiero bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.09.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Wiesz Zeljko ja nigdy nei jadłam racuchów z dyni Dobre to???? A ja lece popracowac na ogród "odstresić się" do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 przyszlam zameldowac tylko, ze wiem czemu najlepszy kucharze sa facetami.... Kurka trzeba miec sily aby taka dynie utrzec zakwasow na pewno dostane lece, bo cos przypale i dopiero bedzie A może podasz przepis? Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.09.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Cześć Pochmurno, smętnie...jesień idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.09.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Składniki na 6 porcji RACUCHY Z DYNI- DOBRE TO • 3 jajka • 30 dag maki • 1 szkl. zsiadlego mleka (lub kefir) • 30 dag miazszu dyni • 1 lyzeczka proszku do pieczenia • sol • olej do smazenia • dzem zurawinowy Etapy przygotowania 1. Mleko roztrzepac z jajkami. Wsypac make ze szczypta soli i proszkiem do pieczenia. Ucierac, az powstanie gladkie ciasto. 2. Miazsz dyni zetrzec na tarce, dodac do ciasta, wymieszac. Ciasto nakladac na patelnie porcjami wielkosci lyzki. Smazyc na goracym oleju. 3. Racuchy odsaczyc z nadmiaru tluszczu na papierowym reczniku. Podawac z dzemem zurawinowym. 4. Rada: do racuchow mozna podac dzem o dowolnym smaku, ale najlepszy jest niskoslodzony, z kwaskowatych owocow.ps.s ja dodalam do smaku cukru waniliowego i zwyklego, bo lubie slodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.09.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 witami przesylam sloneczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts