ila66 04.09.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 a nic jestem nadalna urlopie i juz zaczynam dostawac szalu a ja jestem przed urlopem,ale pewnie zrezygnuje nie rezygnuj - odpoczniesz ja juz jestem za dlugo na urlopie - od lipca Mati czemu tak długo ? bo ja pracuje na uczelni i mam do 20 wrzesnia urlop - bo w wakacje nie mamy co robic i bezsensu jest siedziec w instytucie i sie nudzic no to fakt ! hihihi to bierz sie za gotowanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.09.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 wlasnie zbieram sie i zmierzam do kuchni papapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.09.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 bo ja pracuje na uczelni i mam do 20 wrzesnia urlop - bo w wakacje nie mamy co robic i bezsensu jest siedziec w instytucie i sie nudzic Takie darmozjady na tych uczelniach ? I wszystko z mojego podatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.09.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 bo ja pracuje na uczelni i mam do 20 wrzesnia urlop - bo w wakacje nie mamy co robic i bezsensu jest siedziec w instytucie i sie nudzic Takie darmozjady na tych uczelniach ? I wszystko z mojego podatku jabko ,nie przesadzaj ! z Twoich podatków to urzednicy żyją ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.09.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam Was w wielkim przelocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.09.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam Was w wielkim przelocie A gdzie Ty się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.09.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Hej!! A ja nie pracuję, bo jestem na macierzyńskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.09.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam Was w wielkim przelocie A gdzie Ty się podziewasz? No właśnie. I co u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.09.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Hej!! A ja nie pracuję, bo jestem na macierzyńskim I dobrze ! A jak sie czuje maleństwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.09.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Hej!! A ja nie pracuję, bo jestem na macierzyńskim I dobrze ! A jak sie czuje maleństwo ? Kochana! Jest zdrowiutka, cudna i rozkoszna I rozsyła urocze uśmiechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.09.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam Was w wielkim przelocie A gdzie Ty się podziewasz? No właśnie. I co u Ciebie??? Kurcze, normalnie czasu brak Czasem zajrzę do KKB, ale to też cześciej aby przeczytac co Kobietki naskrobały niz pisać Na RW jest taka produkcja, ze ho ho Życia na czytanie nie starcza Zaczął mi się gorący czas w pracy i mam serdecznie dość kompa... No, ale czasem go jednak przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 witam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 mam doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.09.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam Was w wielkim przelocie A gdzie Ty się podziewasz? No właśnie. I co u Ciebie??? Kurcze, normalnie czasu brak Czasem zajrzę do KKB, ale to też cześciej aby przeczytac co Kobietki naskrobały niz pisać Na RW jest taka produkcja, ze ho ho Życia na czytanie nie starcza Zaczął mi się gorący czas w pracy i mam serdecznie dość kompa... No, ale czasem go jednak przepraszam A jak tam Maleństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.09.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 mam doła Oj..... A co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.09.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 mam doła ja tez juz drugi dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 moje dziecię poszło dziś pierwszy rdzień do szkoły był pewny, szczęśliwy uśmiechnięty ...do czasu gdy okazało się , że kolega z którym miał siedzieć się ...wypioł .... zaczął płakać bo nikogo znqjomego tam nie ma musiałam wejść do klasy razem z nim i poprosiłam, żeby w trójkę usiedli... teraz tak mi smutno ...mam nadzieję, że jest ok ...ale tak mu było przykro..mi zresztą też ...a to pierwszy dzień będzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.09.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 moje dziecię poszło dziś pierwszy rdzień do szkoły był pewny, szczęśliwy uśmiechnięty ...do czasu gdy okazało się , że kolega z którym miał siedzieć się ...wypioł .... zaczął płakać bo nikogo znqjomego tam nie ma musiałam wejść do klasy razem z nim i poprosiłam, żeby w trójkę usiedli... teraz tak mi smutno ...mam nadzieję, że jest ok ...ale tak mu było przykro..mi zresztą też ...a to pierwszy dzień będzie dobrze? będzie dobrze, a moze jakas nowa kolezanka z nim usiądzie? mój czasami woli dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 mam doła ja tez juz drugi dzien a ty? co ?[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.09.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 miko, Twoje dziecię tak wcześnie spotkało sie z brutalnościa tego świata i ludzi... Takich młodziutkich ludzi... Jednak mysle, ze pozna szybciutko innych kolegów i bedzie dobrze. Inaczej być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts