mikopiko 04.09.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 moje dziecię poszło dziś pierwszy rdzień do szkoły był pewny, szczęśliwy uśmiechnięty ...do czasu gdy okazało się , że kolega z którym miał siedzieć się ...wypioł .... zaczął płakać bo nikogo znqjomego tam nie ma musiałam wejść do klasy razem z nim i poprosiłam, żeby w trójkę usiedli... teraz tak mi smutno ...mam nadzieję, że jest ok ...ale tak mu było przykro..mi zresztą też ...a to pierwszy dzień będzie dobrze? będzie dobrze, a moze jakas nowa kolezanka z nim usiądzie? mój czasami woli dziewczynki no nie wiem ...akurat jest tak, że chyba tylko on sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 miko, Twoje dziecię tak wcześnie spotkało sie z brutalnościa tego świata i ludzi... Takich młodziutkich ludzi... Jednak mysle, ze pozna szybciutko innych kolegów i bedzie dobrze. Inaczej być nie może a szlag by to sama siedzę i ryczę ...głupiam czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 mam doła ja tez juz drugi dzien a ty? co ?[/img] a ja ciagle szuka pracy i to trwa, a ja cierpliwosc to mam bardzo malutką i jak cos wymyslę to chciałabym juz, a po rozmowie okazuje sie że dwoje dzieci to problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 miko, Twoje dziecię tak wcześnie spotkało sie z brutalnościa tego świata i ludzi... Takich młodziutkich ludzi... Jednak mysle, ze pozna szybciutko innych kolegów i bedzie dobrze. Inaczej być nie może a jak tam dzidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.09.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 moje dziecię poszło dziś pierwszy rdzień do szkoły był pewny, szczęśliwy uśmiechnięty ...do czasu gdy okazało się , że kolega z którym miał siedzieć się ...wypioł .... zaczął płakać bo nikogo znqjomego tam nie ma musiałam wejść do klasy razem z nim i poprosiłam, żeby w trójkę usiedli... teraz tak mi smutno ...mam nadzieję, że jest ok ...ale tak mu było przykro..mi zresztą też ...a to pierwszy dzień będzie dobrze? Będzie dobrze. Kwestia kilku dni i Twój synek się oswoi z nową sytuacją i na pewno pozna nowych, fajnych kolegów. Tymczasem wytłumacz mu, ze tak czasem się zdarza. Pogadaj z nim, żeby nie zraził się do szkoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.09.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 miko, Twoje dziecię tak wcześnie spotkało sie z brutalnościa tego świata i ludzi... Takich młodziutkich ludzi... Jednak mysle, ze pozna szybciutko innych kolegów i bedzie dobrze. Inaczej być nie może a szlag by to sama siedzę i ryczę ...głupiam czy co tez tak mam, to nie jestes sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.09.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam Was w wielkim przelocie A gdzie Ty się podziewasz? No właśnie. I co u Ciebie??? Kurcze, normalnie czasu brak Czasem zajrzę do KKB, ale to też cześciej aby przeczytac co Kobietki naskrobały niz pisać Na RW jest taka produkcja, ze ho ho Życia na czytanie nie starcza Zaczął mi się gorący czas w pracy i mam serdecznie dość kompa... No, ale czasem go jednak przepraszam A jak tam Maleństwo? Myśle, że dobrze Zaczynam je juz leciuteńko odczuwać Czyli rośnie Zresztą ja też... rosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 mam doła ja tez juz drugi dzien a ty? co ?[/img] a ja ciagle szuka pracy i to trwa, a ja cierpliwosc to mam bardzo malutką i jak cos wymyslę to chciałabym juz, a po rozmowie okazuje sie że dwoje dzieci to problem znajdziesz!!!! nie ma tego złego... oooo u mnie może też to się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.09.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Cześć dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.09.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam Was w wielkim przelocie A gdzie Ty się podziewasz? No właśnie. I co u Ciebie??? Kurcze, normalnie czasu brak Czasem zajrzę do KKB, ale to też cześciej aby przeczytac co Kobietki naskrobały niz pisać Na RW jest taka produkcja, ze ho ho Życia na czytanie nie starcza Zaczął mi się gorący czas w pracy i mam serdecznie dość kompa... No, ale czasem go jednak przepraszam A jak tam Maleństwo? Myśle, że dobrze Zaczynam je juz leciuteńko odczuwać Czyli rośnie Zresztą ja też... rosnę A który to miesiąc? Bo nie widać suwaczka... Rosnijcie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.09.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ja to już nawet teściowa duchowo do opieki nad dziecmi przygotowałam i wszystko w zawieszeniu, bo jeszcze pracy nie znalazłam, ale poczekamy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 moje dziecię poszło dziś pierwszy rdzień do szkoły był pewny, szczęśliwy uśmiechnięty ...do czasu gdy okazało się , że kolega z którym miał siedzieć się ...wypioł .... zaczął płakać bo nikogo znqjomego tam nie ma musiałam wejść do klasy razem z nim i poprosiłam, żeby w trójkę usiedli... teraz tak mi smutno ...mam nadzieję, że jest ok ...ale tak mu było przykro..mi zresztą też ...a to pierwszy dzień będzie dobrze? Będzie dobrze. Kwestia kilku dni i Twój synek się oswoi z nową sytuacją i na pewno pozna nowych, fajnych kolegów. Tymczasem wytłumacz mu, ze tak czasem się zdarza. Pogadaj z nim, żeby nie zraził się do nowej sytuacji. no tego właśnie się boję ..jutro wstanie i powie ...nie idę powiedziałam nauczycielce czy nie mogłaby 2 ławek złączyć na końcu...to chyba nie problem wystarczy tylko dobra wola ...mam nadzieję, że się postara ...jeszcze tylko 3 godz i lecę po niego...zobaczymy co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.09.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Cześć dziewczyny! witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.09.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Cześć dziewczyny! witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam Was w wielkim przelocie A gdzie Ty się podziewasz? No właśnie. I co u Ciebie??? Kurcze, normalnie czasu brak Czasem zajrzę do KKB, ale to też cześciej aby przeczytac co Kobietki naskrobały niz pisać Na RW jest taka produkcja, ze ho ho Życia na czytanie nie starcza Zaczął mi się gorący czas w pracy i mam serdecznie dość kompa... No, ale czasem go jednak przepraszam A jak tam Maleństwo? Myśle, że dobrze Zaczynam je juz leciuteńko odczuwać Czyli rośnie Zresztą ja też... rosnę rośnij rośnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.09.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 moje dziecię poszło dziś pierwszy rdzień do szkoły był pewny, szczęśliwy uśmiechnięty ...do czasu gdy okazało się , że kolega z którym miał siedzieć się ...wypioł .... zaczął płakać bo nikogo znqjomego tam nie ma musiałam wejść do klasy razem z nim i poprosiłam, żeby w trójkę usiedli... teraz tak mi smutno ...mam nadzieję, że jest ok ...ale tak mu było przykro..mi zresztą też ...a to pierwszy dzień będzie dobrze? Miko napewno będzie dobrze, ale strasznie mi żal Twojego synka ... Też bym wyła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Cześć dziewczyny! hej stronka się kończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.09.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam Was w wielkim przelocie A gdzie Ty się podziewasz? No właśnie. I co u Ciebie??? A jak tam Maleństwo? Myśle, że dobrze Zaczynam je juz leciuteńko odczuwać Czyli rośnie Zresztą ja też... rosnę rośnij rośnij hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 moje dziecię poszło dziś pierwszy rdzień do szkoły był pewny, szczęśliwy uśmiechnięty ...do czasu gdy okazało się , że kolega z którym miał siedzieć się ...wypioł .... zaczął płakać bo nikogo znqjomego tam nie ma musiałam wejść do klasy razem z nim i poprosiłam, żeby w trójkę usiedli... teraz tak mi smutno ...mam nadzieję, że jest ok ...ale tak mu było przykro..mi zresztą też ...a to pierwszy dzień będzie dobrze? Miko napewno będzie dobrze, ale strasznie mi żal Twojego synka ... Też bym wyła ... wyje.... już mnie gemba piecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.09.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Zaraz jadę po moją gwiazdę....serce mi wali jak dzwon ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts