mikopiko 04.09.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Zaraz jadę po moją gwiazdę....serce mi wali jak dzwon ... a ona gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.09.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A który to miesiąc? Bo nie widać suwaczka... Rosnijcie zdrowo 16 tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.09.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Cześć dziewczyny! hej stronka się kończy? Nie miałam okazji policzyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 a do której klasy chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Zaraz jadę po moją gwiazdę....serce mi wali jak dzwon ... Ja nie w temacie Jaka gwiazda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Zaraz jadę po moją gwiazdę....serce mi wali jak dzwon ... a ona gdzie? W zerówie, ale w nowym miejscu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 moje dziecię poszło dziś pierwszy rdzień do szkoły był pewny, szczęśliwy uśmiechnięty ...do czasu gdy okazało się , że kolega z którym miał siedzieć się ...wypioł .... zaczął płakać bo nikogo znqjomego tam nie ma musiałam wejść do klasy razem z nim i poprosiłam, żeby w trójkę usiedli... teraz tak mi smutno ...mam nadzieję, że jest ok ...ale tak mu było przykro..mi zresztą też ...a to pierwszy dzień będzie dobrze? Będzie dobrze. Kwestia kilku dni i Twój synek się oswoi z nową sytuacją i na pewno pozna nowych, fajnych kolegów. Tymczasem wytłumacz mu, ze tak czasem się zdarza. Pogadaj z nim, żeby nie zraził się do nowej sytuacji. no tego właśnie się boję ..jutro wstanie i powie ...nie idę powiedziałam nauczycielce czy nie mogłaby 2 ławek złączyć na końcu...to chyba nie problem wystarczy tylko dobra wola ...mam nadzieję, że się postara ...jeszcze tylko 3 godz i lecę po niego...zobaczymy co i jak Miko, wszystko się ułoży. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia martwisz się o synka. No i on nie pierwszy i nie ostatni idzie do szkoły. Nie zamartwiaj sie, głowa do góry! Jeśli będziesz w tak kiepskim humorze, to synkowi też sie udzieli. Bądź uśmiechnieta, nie dołuj siebie i jego! Pomysl, że przed nim jeszcze tyyyyyle lat nauki. A dzieciaki w pierwszej klasie muszą się poznać. Za kilka dni wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A który to miesiąc? Bo nie widać suwaczka... Rosnijcie zdrowo 16 tydzień... no to ruchy już zaczynasz czuć...ja tak miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.09.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Zaraz jadę po moją gwiazdę....serce mi wali jak dzwon ... Ja nie w temacie Jaka gwiazda? Córka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 moje dziecię poszło dziś pierwszy rdzień do szkoły był pewny, szczęśliwy uśmiechnięty ...do czasu gdy okazało się , że kolega z którym miał siedzieć się ...wypioł .... zaczął płakać bo nikogo znqjomego tam nie ma musiałam wejść do klasy razem z nim i poprosiłam, żeby w trójkę usiedli... teraz tak mi smutno ...mam nadzieję, że jest ok ...ale tak mu było przykro..mi zresztą też ...a to pierwszy dzień będzie dobrze? Będzie dobrze. Kwestia kilku dni i Twój synek się oswoi z nową sytuacją i na pewno pozna nowych, fajnych kolegów. Tymczasem wytłumacz mu, ze tak czasem się zdarza. Pogadaj z nim, żeby nie zraził się do nowej sytuacji. no tego właśnie się boję ..jutro wstanie i powie ...nie idę powiedziałam nauczycielce czy nie mogłaby 2 ławek złączyć na końcu...to chyba nie problem wystarczy tylko dobra wola ...mam nadzieję, że się postara ...jeszcze tylko 3 godz i lecę po niego...zobaczymy co i jak Miko, wszystko się ułoży. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia martwisz się o synka. No i on nie pierwszy i nie ostatni idzie do szkoły. Nie zamartwiaj sie, głowa do góry! Jeśli będziesz w tak kiepskim humorze, to synkowi też sie udzieli. Bądź uśmiechnieta, nie dołuj siebie i jego! Pomysl, że przed nim jeszcze tyyyyyle lat nauki. A dzieciaki w pierwszej klasie muszą się poznać. Za kilka dni wszystko będzie ok. wiem... dlatego teraz się wyżalam co by potem być uśmiechnięta dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.09.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 a do której klasy chodzi? Aaaaaaaa, już wiem O dziecko chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.09.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 moje dziecię poszło dziś pierwszy rdzień do szkoły był pewny, szczęśliwy uśmiechnięty ...do czasu gdy okazało się , że kolega z którym miał siedzieć się ...wypioł .... zaczął płakać bo nikogo znqjomego tam nie ma musiałam wejść do klasy razem z nim i poprosiłam, żeby w trójkę usiedli... teraz tak mi smutno ...mam nadzieję, że jest ok ...ale tak mu było przykro..mi zresztą też ...a to pierwszy dzień będzie dobrze? Miko napewno będzie dobrze, ale strasznie mi żal Twojego synka ... Też bym wyła ... Dziewczyny.... Jak tak będziecie mnie dołowały, to nie puszczę Weroniki do szkoły A mówie Wam to ja, nauczycielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.09.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A który to miesiąc? Bo nie widać suwaczka... Rosnijcie zdrowo 16 tydzień... no to ruchy już zaczynasz czuć...ja tak miałam Tęsknię za tym uczuciem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.09.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Premium, wielkie gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Zaraz jadę po moją gwiazdę....serce mi wali jak dzwon ... Ja nie w temacie Jaka gwiazda? Córka ... zerówka.... tak się nuie przejmowałam bo mój chodził do przedszkola więc znali się jak łyse konie .... ale jak nowe miejsce to nie dziwię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 PP gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Niestety musze sie pożegnać Wracam do roboty Miłego dnia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.09.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 a do której klasy chodzi? Aaaaaaaa, już wiem O dziecko chodzi Jak nie wiadomo o co chodzi, to... zawsze chodzi o dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Zaraz jadę po moją gwiazdę....serce mi wali jak dzwon ... Ja nie w temacie Jaka gwiazda? Córka ... zerówka.... tak się nuie przejmowałam bo mój chodził do przedszkola więc znali się jak łyse konie .... ale jak nowe miejsce to nie dziwię się Moja córcia ma charakterek ...i stąd moje obawy. W przedszkolu było ok. ale tam były cudowne panie ... Teraz nowe miejsce, nowi koledzy, nowe panie...będzie dobrze ... Zmykam...pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A który to miesiąc? Bo nie widać suwaczka... Rosnijcie zdrowo 16 tydzień... no to ruchy już zaczynasz czuć...ja tak miałam Tęsknię za tym uczuciem ... a ja czasami mam takie uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts