Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moje dziecię poszło dziś pierwszy rdzień do szkoły

był pewny, szczęśliwy uśmiechnięty ...do czasu gdy okazało się , że kolega z którym miał siedzieć się ...wypioł :evil: .... zaczął płakać :( :( bo nikogo znqjomego tam nie ma :cry:

musiałam wejść do klasy razem z nim i poprosiłam, żeby w trójkę usiedli...

teraz tak mi smutno :( ...mam nadzieję, że jest ok :roll: ...ale tak mu było przykro..mi zresztą też :( ...a to pierwszy dzień :roll:

będzie dobrze? :roll:

Będzie dobrze.

Kwestia kilku dni i Twój synek się oswoi z nową sytuacją i na pewno pozna nowych, fajnych kolegów. Tymczasem wytłumacz mu, ze tak czasem się zdarza. Pogadaj z nim, żeby nie zraził się do nowej sytuacji.

no tego właśnie się boję :cry: ..jutro wstanie i powie ...nie idę :roll:

powiedziałam nauczycielce czy nie mogłaby 2 ławek złączyć na końcu...to chyba nie problem :roll: wystarczy tylko dobra wola :roll: ...mam nadzieję, że się postara :roll: ...jeszcze tylko 3 godz i lecę po niego...zobaczymy co i jak

Miko, wszystko się ułoży. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia martwisz się o synka. No i on nie pierwszy i nie ostatni idzie do szkoły. Nie zamartwiaj sie, głowa do góry! Jeśli będziesz w tak kiepskim humorze, to synkowi też sie udzieli. Bądź uśmiechnieta, nie dołuj siebie i jego! Pomysl, że przed nim jeszcze tyyyyyle lat nauki. A dzieciaki w pierwszej klasie muszą się poznać. Za kilka dni wszystko będzie ok.

był pewny, szczęśliwy uśmiechnięty ...do czasu gdy okazało się , że kolega z którym miał siedzieć się ...wypioł :evil: .... zaczął płakać :( :( bo nikogo znqjomego tam nie ma :cry:

teraz tak mi smutno :( ...mam nadzieję, że jest ok :roll: ...ale tak mu było przykro..mi zresztą też :( ...a to pierwszy dzień :roll:

Będzie dobrze.

Kwestia kilku dni i Twój synek się oswoi z nową sytuacją i na pewno pozna nowych, fajnych kolegów. Tymczasem wytłumacz mu, ze tak czasem się zdarza. Pogadaj z nim, żeby nie zraził się do nowej sytuacji.

no tego właśnie się boję :cry: ..jutro wstanie i powie ...nie idę :roll:

powiedziałam nauczycielce czy nie mogłaby 2 ławek złączyć na końcu...to chyba nie problem :roll: wystarczy tylko dobra wola :roll: ...mam nadzieję, że się postara :roll: ...jeszcze tylko 3 godz i lecę po niego...zobaczymy co i jak

Miko, wszystko się ułoży. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia martwisz się o synka. No i on nie pierwszy i nie ostatni idzie do szkoły. Nie zamartwiaj sie, głowa do góry! Jeśli będziesz w tak kiepskim humorze, to synkowi też sie udzieli. Bądź uśmiechnieta, nie dołuj siebie i jego! Pomysl, że przed nim jeszcze tyyyyyle lat nauki. A dzieciaki w pierwszej klasie muszą się poznać. Za kilka dni wszystko będzie ok.

wiem... dlatego teraz się wyżalam co by potem być uśmiechnięta 8)

dzięki :D

Miko napewno będzie dobrze, ale strasznie mi żal Twojego synka :( ... Też bym wyła :oops: :( ...

Dziewczyny....

Jak tak będziecie mnie dołowały, to nie puszczę Weroniki do szkoły :lol:

A mówie Wam to ja, nauczycielka :)

Zaraz jadę po moją gwiazdę....serce mi wali jak dzwon :o :roll: ...

Ja nie w temacie :( Jaka gwiazda?

:lol: :lol: :lol:

Córka 8) :D :lol: ...

zerówka.... tak się nuie przejmowałam bo mój chodził do przedszkola więc znali się jak łyse konie .... :roll:

ale jak nowe miejsce to nie dziwię się

Moja córcia ma charakterek :roll: :oops: ...i stąd moje obawy. W przedszkolu było ok. ale tam były cudowne panie 8) :D ... Teraz nowe miejsce, nowi koledzy, nowe panie...będzie dobrze :wink: :D ...

Zmykam...pa! :D