jamles 04.09.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ale pogoda znów świeci słońce wiedziałem kiedy wygramolić się z pryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.09.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ale pogoda znów świeci słońce wiedziałem kiedy wygramolić się z pryka wyspany? chcesz kawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.09.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 jamles !!! kawa na stole http://www.mfoto.pl/uploads/1395/kawa-biala_8fb83.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Melduję, że córa z zerówy odebrana...cała szczęśliwa i nikogo nie objechała ... Braza kawka akuraśna ...o tej porze właśnie pijam...a to słonko od ullerki i u mnie zza chmurek wyziera Gratulki dla córuni, że wytrzymała Kawę to pijam na okrągło Lubię i potrzebuję, bo bez - to jestem jak średniointeligentny szympans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ale pogoda znów świeci słońce wiedziałem kiedy wygramolić się z pryka Jamles co Ty w nocy robiłeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.09.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 jamles !!! kawa na stole http://www.mfoto.pl/uploads/1395/kawa-biala_8fb83.jpg dzięki, prosze jeszcze, żeby kotka wypiła mleko z tej kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.09.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 jamles !!! kawa na stole dzięki, prosze jeszcze, żeby kotka wypiła mleko z tej kawy ales wybredny, bier co daja i nie marudź bo następnym razem to ci nic nie przyniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.09.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ale pogoda znów świeci słońce wiedziałem kiedy wygramolić się z pryka Jamles co Ty w nocy robiłeś???? przypominałem sobie po urlopie co to jest robota PS. wczoraj minęło 26 lat od pierwszej szychty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.09.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 jamles !!! kawa na stole dzięki, prosze jeszcze, żeby kotka wypiła mleko z tej kawy ales wybredny, bier co daja i nie marudź bo następnym razem to ci nic nie przyniosą bier tyż może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.09.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 chooodź pomaaaaaaaluuuj mój świaaaat choooodź pooomaaaaluuuj mi żyyycieee http://szymon.onet.pl/2623629,2,video.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 PS. wczoraj minęło 26 lat od pierwszej szychty Gratulki jamlesie że tak długo wytrzymałeś Niech Ci się dalej wiedzie http://www.e-drinks.com.pl/images/szampan3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Córcia wróciła ze szkoły i zastrzeliła mnie wieścią o 5 z matematyki Szok przeżyłam totalny, bo ten przedmiot to nie jest, co wszystkie tygryski w naszej rodzince lubią najbardziej A teraz życzę miłego popołudnia i wieczoru, bo córcia przejmuje nasze Stanowisko Dowodzenia Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.09.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 no gratuluję zwłaszcza, że sama wiem, co to znaczy brak miłości do przedmiotów ścisłych ciekawe co moja za wieści przyniesie - idę po nią dopiero za godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.09.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Melduję, że córa z zerówy odebrana...cała szczęśliwa i nikogo nie objechała ... Braza kawka akuraśna ...o tej porze właśnie pijam...a to słonko od ullerki i u mnie zza chmurek wyziera Gratulki dla córuni, że wytrzymała Kawę to pijam na okrągło Lubię i potrzebuję, bo bez - to jestem jak średniointeligentny szympans Dzięki bardzo ...tfu, tfu co by nie zapeszyć ... A co do kawki, to też piłam na okrągło ...aż wylądowałam w szpitalu ...potem dłuuuugo nie piłam (chyba z miesiąc ) i teraz znów piję, ale w mniejszych ilościach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.09.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Córcia wróciła ze szkoły i zastrzeliła mnie wieścią o 5 z matematyki Szok przeżyłam totalny, bo ten przedmiot to nie jest, co wszystkie tygryski w naszej rodzince lubią najbardziej A teraz życzę miłego popołudnia i wieczoru, bo córcia przejmuje nasze Stanowisko Dowodzenia Pa WIEEEELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.09.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Córcia wróciła ze szkoły i zastrzeliła mnie wieścią o 5 z matematyki Szok przeżyłam totalny, bo ten przedmiot to nie jest, co wszystkie tygryski w naszej rodzince lubią najbardziej A teraz życzę miłego popołudnia i wieczoru, bo córcia przejmuje nasze Stanowisko Dowodzenia Pa WIEEEELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe, czym mnie moja mloda zastrzeli dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Melduję, że córa z zerówy odebrana...cała szczęśliwa i nikogo nie objechała ... Braza kawka akuraśna ...o tej porze właśnie pijam...a to słonko od ullerki i u mnie zza chmurek wyziera Gratulki dla córuni, że wytrzymała Kawę to pijam na okrągło Lubię i potrzebuję, bo bez - to jestem jak średniointeligentny szympans Dzięki bardzo ...tfu, tfu co by nie zapeszyć ... A co do kawki, to też piłam na okrągło ...aż wylądowałam w szpitalu ...potem dłuuuugo nie piłam (chyba z miesiąc ) i teraz znów piję, ale w mniejszych ilościach ... nadciśnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 zaraz się dowiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 aż się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 fajnie jest być matką ale ...przekichane do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts