Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj dawno mnie nie było na wierzchołku nowej strony żenującego wątku :wink:

to na dobrą wróżbę aby mój syn i wasze dzieci miały cudowny rok szkolny 8)

RANKINGUM RECORDUM

1. Jajcek - 327

2. inż. Mamoń - 287

3. SławekD-żonka - 199

4. Olkalybowa - 169

5. verunia- 168

6.Mikopiko-161

7. Joanna i Janusz, - 142

8. kze - 134

9. Whisper - 119

10. jea - 105

11. fizyk - 100

12. frosch - 95

13. kasztanka - 92

14. Ania Wiśniewska - 91

15. Majka, maksiu - 85

17. teska - 77

18 pp - 55

19. Sonika - 53

20. badi, andre59 - 52

22. monka - 44

23. andrzejka - 43

24. ew-ka 42

25. Aga J.G - 41

26. Maxtorka - 40

27. Moniś, zaba_gonia - 36

29. facio - 35

30. Trini - 33

31. markus_gdynia - 30

32. kaśka maciej - 29

33. Jezier, ,wartownik- 28

33. Witos, Nefer - 27

37. marcel2000 - 23

38. tola - 22

39. Funia, beti555 - 20

41. gaweł - 19

42- ila66, mati_sowee - 18

44. monikach - 17

45. Sylvia1 - 16

46. ullerowa - 15

47. Agniesia, Karolka, joola, marjucha, mundzia - 14

52. jamles, dompodsosnami - 11

54. Jane, Wojty, prymasek - 10

57. kasia64, duende, ania - 9

60. stukpuk - 8

61. kolia, Zielonooka - 7

63. Januszz, tabaluga1, edzia - 6

66. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, kropeczka27 - 5

71. Pawson, mayland, jabko - 4

73. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, braza - 3

79. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, słoneczko, Anisia3, arcobaleno - 2

87. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, mbz - 1

Córcia wróciła ze szkoły i zastrzeliła mnie wieścią o 5 z matematyki :o Szok przeżyłam totalny, bo ten przedmiot to nie jest, co wszystkie tygryski w naszej rodzince lubią najbardziej :wink:

A teraz życzę miłego popołudnia i wieczoru, bo córcia przejmuje nasze Stanowisko Dowodzenia :wink:

Pa

WIEEEELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! 8) :D

Nieskromnie to zabrzmi, ale no... puchnę z dumy i oczywiście pozwoliłam Jej w nagrodę poganiać trochę po podwórku.

Tylko nie rozumiem, jak można odczuwać radość z biegania po dworze w taką wredną pogodę :o

To ja sie tez do czegos przyznam. Otóz mój mąz wymyslił nowa zabawe dla syna.... dodawanie pisemne :o i wiecie co załapał i w nic innego nie chce się bawić :roll: Dla mnie szok bo nie wiem czy to nie za wczesnie, a z drugiej strony jak mu to sprawia radośc. No nie wiem on ma 5 lat :o

Ulle Moja córcia w wieku dokładnie 2,5 lat lat (słownie dwa i pół) dzięki namiętnemu oglądaniu "Ulicy Sezamkowej" doskonale rozpoznawała wszystkie literki i potrafiła przeczytać je jednym tchem. Nie umiała tylko łączyć w całość. Niejednego przypadkowego przechodnia na ulicy wprowadziła tą umiejętnością w osłupienie :D

Na pewno nie jest za wcześnie! Jak synowi sprawia to przyjemność to tylko wykorzystać :D

To ja sie tez do czegos przyznam. Otóz mój mąz wymyslił nowa zabawe dla syna.... dodawanie pisemne :o i wiecie co załapał i w nic innego nie chce się bawić :roll: Dla mnie szok bo nie wiem czy to nie za wczesnie, a z drugiej strony jak mu to sprawia radośc. No nie wiem on ma 5 lat :o

mój syn miał 5,5 i umiał liczyć pod kreską :roll:

z czytaniem trochę gorzej było ale teraz już ok

Ulle Moja córcia w wieku dokładnie 2,5 lat lat (słownie dwa i pół) dzięki namiętnemu oglądaniu "Ulicy Sezamkowej" doskonale rozpoznawała wszystkie literki i potrafiła przeczytać je jednym tchem. Nie umiała tylko łączyć w całość. Niejednego przypadkowego przechodnia na ulicy wprowadziła tą umiejętnością w osłupienie :D

Na pewno nie jest za wcześnie! Jak synowi sprawia to przyjemność to tylko wykorzystać :D

Z literkami było tak samo jak u ciebie, ale teraz ma jeszcze problem ze składaniem wyrazów w całosć, przeliterowac potrafi wszystko :lol:

A ja już bym chciała mieszkać w swoim domku, gdy widzę, jaka pogoda za oknem... Napaliłabym sobie w kominku, zrobiła herbatkę z cytryną i byśmy się z Werką zawinęły kocem i siedziały na kanapie ;)

Oj Pp Ja też o niczym innym nie marzę :oops: szczególnie w taką pogodę

A ja już bym chciała mieszkać w swoim domku, gdy widzę, jaka pogoda za oknem... Napaliłabym sobie w kominku, zrobiła herbatkę z cytryną i byśmy się z Werką zawinęły kocem i siedziały na kanapie ;)

Oooo, prawda, przecież mam kominek.

Ide sobie napalic i zrobic tej herbatki z cytrynką :)

Oooo, prawda, przecież mam kominek.

Ide sobie napalic i zrobic tej herbatki z cytrynką :)

Verunia litości nie masz :evil:

Dla wszystkich, którzy tak jak ja własnego realnego kominka jeszcze nie mają mała wirtualna namiastka

http://www.koperfam.pl/images/anim/fire5.gif

i herbatka z cytryną

http://www.fotosearch.pl/comp/icn/icn201/cytryna-herbata-~-f0013935.jpg