Trini 04.09.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 no zdolne macie dzieci - pogratulować Moja raczej ma się ku plastyczno artystycznej stronie duszy zresztą nie da się tego opisać mogę pokazać jeden z pierwszych udanych rysunków konia http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/konikblog.jpg staw: http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/plastelinkiluty2007.jpg koń sporządzony z ciupagi http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/konikzciupaski.jpg Zafascynowana Robinsonem Crusoe zmajstrowała z serwetek i folii aluminiowej ptaka dla "Mientaszka" http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/ptak.jpg i tylko mam nadzieję, że z matmy nie będzie ostatnia noga, i sprawnie nauczy się czytać... wszystkie litery zna spokojnie, potrafi nawet napisać wszystkie wyrazy bez dwuznaków i znaków specjalnych, ale już przeczytać to mały problem... W bólach przeczyta, trochę to trwa i przy tym aż dym uszami idzie tak trybiki pracują - no mam nadzieję, że będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.09.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A ja już bym chciała mieszkać w swoim domku, gdy widzę, jaka pogoda za oknem... Napaliłabym sobie w kominku, zrobiła herbatkę z cytryną i byśmy się z Werką zawinęły kocem i siedziały na kanapie Oooo, prawda, przecież mam kominek. Ide sobie napalic i zrobic tej herbatki z cytrynką Verunia litości nie masz Dla wszystkich, którzy tak jak ja własnego realnego kominka jeszcze nie mają mała wirtualna namiastka http://www.koperfam.pl/images/anim/fire5.gif i herbatka z cytryną http://www.fotosearch.pl/comp/icn/icn201/cytryna-herbata-~-f0013935.jpg Oooo jak miło od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Też mi się cudownie siedziało przed tym kominkiem, chociaż tylko wirtualny. Ale córcia przyszła z płaczem z podwórka, że jeden taki ją pobił. Przewrócił i kopał. No, niech ja gnoja dopadnę Dowie się jak to naprawdę jest być przewracanym i kopanym Wiatrak ze śmierdziela zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.09.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 zrób mu jesień średniowiecza... i wiosnę ludów i lato muminków w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.09.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Też mi się cudownie siedziało przed tym kominkiem, chociaż tylko wirtualny. Ale córcia przyszła z płaczem z podwórka, że jeden taki ją pobił. Przewrócił i kopał. No, niech ja gnoja dopadnę Dowie się jak to naprawdę jest być przewracanym i kopanym Wiatrak ze śmierdziela zrobię ...nakop mu tylko tak porządnie ...wkurzają mnie takie gnoje na maxa!!! Ostatnio tak stłukli mi brata, że ledwo przeżył ... Po dyskotece odprowadził dziewczynę do domu i wracając natknął się na bandę pijanych gówniarzy ...strasznie go skopali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No, po ptokach. Srojda przed wiosną ludów ... jesienią średniowiecza ... i latem Muminków uratowało tylko to, że potulny był, jak go już znalazłam Przy pierwszym podejściu zwiał, ale go namierzyłam. Nie zmarnowałam 22 lat pracy, koledzy byliby ze mnie dumni Emocje wzienam byłam do kieszeni, bo co się będę przez gnojka denerwować, ale głosem ociekającym jadem uprzedziłam, że następnym razem taka miła nie będę. Podziałało Srojd przeprosił i za chwilę pognał do domu. Już się dzisiaj pewnie nie pokaże. Miałam cholerną ochotę zrobić mu krzywdę, poważnie, ale po namyśle stwierdziłam, że tylko przez gnojka kłopoty mogę mieć. Znam jego rodziców i wiem, że trzymają go twardą łapą, wystarczyło nimi postraszyć i zmiękł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.09.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 kiedy jakiś gnojek złapał moją Kaśkę ( 6lat) i zrzucił ja z roweru ( krew sie lała strumieniem ) miałam ten sam odruch -zlapac gnojka i mu wlać ale ochłonęłam .....i ....zadzwoniłam do jego matki mówiąc jaką krzywde zrobił mojemu dziecku ( grzecznie acz stanowczo ) Jakiez było nasze zdziwienie kiedy na drugi dzień w drzwiach stanął wystraszony gnojek z ogromną różą i czekoladą ...i pod nosem wybąkał jakies przeprosiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Jakiez było nasze zdziwienie kiedy na drugi dzień w drzwiach stanął wystraszony gnojek z ogromną różą i czekoladą ...i pod nosem wybąkał jakies przeprosiny Na różę i czekoladę to w jego przypadku raczej nie mam co liczyć, ale dobrze, że w ogóle wybąkał jakieś przeprosiny. Mam nadzieję, że moja interwencja, ponieważ jest rzadkością, da odpowiedni efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.09.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Heloł, jest tu kto????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.09.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Heloł, jest tu kto????? nie ma nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Cześć Kasiu, cześć Tygrysie Ja jestem. Satysfakcjonuje Was to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.09.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Cześć Kasiu, cześć Tygrysie Ja jestem. Satysfakcjonuje Was to ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Cześć Kasiu, cześć Tygrysie Ja jestem. Satysfakcjonuje Was to ujdzie Ja Ciebię bardzo proszę, nie dołuj mnie bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Cześć Kasiu, cześć Tygrysie Ja jestem. Satysfakcjonuje Was to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.09.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Cześć Kasiu, cześć Tygrysie Ja jestem. Satysfakcjonuje Was to ujdzie Ja Ciebię bardzo proszę, nie dołuj mnie bardziej co się stało?????? nic wcześniej nie czytałam, mów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.09.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 hej hej ...jest tu kto ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.09.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 hej hej ...jest tu kto ??? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.09.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 gdzie poszliście ? czas na wieczorne pogaduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.09.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 i znow nikogo nie ma .....pewnie jakiś serial leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.09.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Też mi się cudownie siedziało przed tym kominkiem, chociaż tylko wirtualny. Ale córcia przyszła z płaczem z podwórka, że jeden taki ją pobił. Przewrócił i kopał. No, niech ja gnoja dopadnę Dowie się jak to naprawdę jest być przewracanym i kopanym Wiatrak ze śmierdziela zrobię nogi mu z doopy powyrywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts