maksiu 28.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Maksiu Maksiu Aga, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.05.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Wojty a wy co budujecie czy będziecie budować??? ostatecznie zrobilislmy indywidualny, ale rozkladem pomieszczen bardzo zblizony do orzeszka z której pracowni? to nie byla zadna znana pracownia sama troche poprojektowalam potem znalezlismy architektke, ktora naniosla jeszcze detale i juz :D o prototyp mnie chodziło ale już się wyjaśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.05.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Wojty a wy co budujecie czy będziecie budować??? ostatecznie zrobilislmy indywidualny, ale rozkladem pomieszczen bardzo zblizony do orzeszka z której pracowni? to nie byla zadna znana pracownia sama troche poprojektowalam potem znalezlismy architektke, ktora naniosla jeszcze detale i juz :D o prototyp mnie chodziło ale już się wyjaśniło :D a jzu myslalam ze pytasz sie o pracownie ktora i zrobila projekto - zauwazylam ze to ostanio w modzie miec indywidualny projekt z jakiejs duzej znanej pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Maksiu Maksiu Aga, Aga Co ja to Ty podnosisz napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.05.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 ... 2. Kasztanka, Whisper, Fizyk - 33 ... Trochę nas tu za dużo, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Wojty a wy co budujecie czy będziecie budować??? ostatecznie zrobilislmy indywidualny, ale rozkladem pomieszczen bardzo zblizony do orzeszka z której pracowni? to nie byla zadna znana pracownia sama troche poprojektowalam potem znalezlismy architektke, ktora naniosla jeszcze detale i juz :D o prototyp mnie chodziło ale już się wyjaśniło :D a jzu myslalam ze pytasz sie o pracownie ktora i zrobila projekto - zauwazylam ze to ostanio w modzie miec indywidualny projekt z jakiejs duzej znanej pracowni I znowu będę nie TRENDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.05.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Maksiu Maksiu Aga, Aga Co ja to Ty podnosisz napięcie A tak... właśnie... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Wojty a wy co budujecie czy będziecie budować??? ostatecznie zrobilislmy indywidualny, ale rozkladem pomieszczen bardzo zblizony do orzeszka z której pracowni? to nie byla zadna znana pracownia sama troche poprojektowalam potem znalezlismy architektke, ktora naniosla jeszcze detale i juz :D o prototyp mnie chodziło ale już się wyjaśniło Czyli Wasz domek ma podobny układ tylko jest z dwuspadowym dachem, dobrze zrozumiałam? A na jakim etapie jesteście? :D a jzu myslalam ze pytasz sie o pracownie ktora i zrobila projekto - zauwazylam ze to ostanio w modzie miec indywidualny projekt z jakiejs duzej znanej pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 ... 2. Kasztanka, Whisper, Fizyk - 33 ... Trochę nas tu za dużo, co? Ciekawe kto wyskoczy pierwszy z tego szeregu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.05.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 ... 2. Kasztanka, Whisper, Fizyk - 33 ... Trochę nas tu za dużo, co? Ciekawe kto wyskoczy pierwszy z tego szeregu?? Obstawiam fizyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.05.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Wojty a wy co budujecie czy będziecie budować??? ostatecznie zrobilislmy indywidualny, ale rozkladem pomieszczen bardzo zblizony do orzeszka z której pracowni? to nie byla zadna znana pracownia sama troche poprojektowalam potem znalezlismy architektke, ktora naniosla jeszcze detale i juz :D o prototyp mnie chodziło ale już się wyjaśniło :D a jzu myslalam ze pytasz sie o pracownie ktora i zrobila projekto - zauwazylam ze to ostanio w modzie miec indywidualny projekt z jakiejs duzej znanej pracowni I znowu będę nie TRENDY nie martw sie, ja tez ale chyba nie trendy, tylko "dżezi" , czy jakos tak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 ... 2. Kasztanka, Whisper, Fizyk - 33 ... Trochę nas tu za dużo, co? Ciekawe kto wyskoczy pierwszy z tego szeregu?? Obstawiam fizyka coś ucichł pewnie już celuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 ... 2. Kasztanka, Whisper, Fizyk - 33 ... Trochę nas tu za dużo, co? Ciekawe kto wyskoczy pierwszy z tego szeregu?? Obstawiam fizyka Kto przyjmuje zakłady??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 ... 2. Kasztanka, Whisper, Fizyk - 33 ... Trochę nas tu za dużo, co? Ciekawe kto wyskoczy pierwszy z tego szeregu?? Obstawiam fizyka coś ucichł pewnie już celuje Nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.05.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 ... 2. Kasztanka, Whisper, Fizyk - 33 ... Trochę nas tu za dużo, co? Ciekawe kto wyskoczy pierwszy z tego szeregu?? Obstawiam fizyka coś ucichł pewnie już celuje Nie wierzę Dlaczego nie wierzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.05.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Prezesie - pragnę przypomnieć: Zgodnie z obietnicą wcale mnie tu nie ma. Ja tylko update rankingu robię. A teraz idę strzelać My się tu rankingami zajmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Wojty a wy co budujecie czy będziecie budować??? ostatecznie zrobilislmy indywidualny, ale rozkladem pomieszczen bardzo zblizony do orzeszka z której pracowni? to nie byla zadna znana pracownia sama troche poprojektowalam potem znalezlismy architektke, ktora naniosla jeszcze detale i juz :D o prototyp mnie chodziło ale już się wyjaśniło :D a jzu myslalam ze pytasz sie o pracownie ktora i zrobila projekto - zauwazylam ze to ostanio w modzie miec indywidualny projekt z jakiejs duzej znanej pracowni I znowu będę nie TRENDY nie martw sie, ja tez ale chyba nie trendy, tylko "dżezi" , czy jakos tak :D Tego nei znałam ja jestem na etapie TRENDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Nie wierzę, bo się właśnie odezwał Fizyk, ja już Nieemców pozabijałem, a jest zbyt gorąco żeby po polu z karabinem ganiać. Nie chce się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Jetsem jestem. Ja nie ze snajperów. Ja wolę pierś w pierś!! . Pracuję m.inn na PhotoSite-m!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 jak jest nas dużo to stronki szybko lecą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts