Trini 05.09.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 A moja córka nie chce iść do szkoły Codziennie rano wyglądamy przez okno i widzimy, jak rodzice prowadzą pociechy do przedszkola i żłoba. I pytam Weronię "Chcesz iść do szkoły?" wtedy kilka razy głośno krzyknęła i zrobiła kwaśną minę. Znaczy, ze chyba nie chce kup jej tornister ,taki różowiutki z lalkami Barbi ....wtedy na pewno ochoczo pobiegnie do szkoły pochwalić sie koleżankom ups......ale Woronisia jeszcze nie chodzi to ją zaniesiesz a propos tornistrówz barbie... koleżanka mojej córki ma tornister właśnie z barbie... cały brokatowy, świeci się jak psu na przednówku... i wszystkie dzieci codziennie wracają z tym brokatem wszędzie poprzyczepianym na ciuchach, na twarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 A moja córka nie chce iść do szkoły Codziennie rano wyglądamy przez okno i widzimy, jak rodzice prowadzą pociechy do przedszkola i żłoba. I pytam Weronię "Chcesz iść do szkoły?" wtedy kilka razy głośno krzyknęła i zrobiła kwaśną minę. Znaczy, ze chyba nie chce kup jej tornister ,taki różowiutki z lalkami Barbi ....wtedy na pewno ochoczo pobiegnie do szkoły pochwalić sie koleżankom ups......ale Woronisia jeszcze nie chodzi to ją zaniesiesz A daj spokój z różowymi tornistrami Tak sobie myślę, ze skoro broniłam pracę mgr z maluszkiem w brzuchu, to Wera powinna być juz po studiach... Czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 A moja córka nie chce iść do szkoły Codziennie rano wyglądamy przez okno i widzimy, jak rodzice prowadzą pociechy do przedszkola i żłoba. I pytam Weronię "Chcesz iść do szkoły?" wtedy kilka razy głośno krzyknęła i zrobiła kwaśną minę. Znaczy, ze chyba nie chce kup jej tornister ,taki różowiutki z lalkami Barbi ....wtedy na pewno ochoczo pobiegnie do szkoły pochwalić sie koleżankom ups......ale Woronisia jeszcze nie chodzi to ją zaniesiesz A daj spokój z różowymi tornistrami Tak sobie myślę, ze skoro broniłam pracę mgr z maluszkiem w brzuchu, to Wera powinna być juz po studiach... Czy nie? jasne .....za jakieś 24 lata ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 u mnie jest tak strasznie zimno ,że strach nawet patrzeć przez okno wieje silny wiatr ,pada deszcz i jest 9 st .......brrrrrrrrr horror U nas też. Chodzę w grubym ciepłym szlafroku Dobra, uciekam do małej, gdyż jej się nudzi i trzeba się powygłupiać, porobić durne miny i inne takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 [ porobić durne miny i inne takie... tylko uwazaj zeby Ci tak nie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 [ porobić durne miny i inne takie... tylko uwazaj zeby Ci tak nie zostało Oj, tak uważaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.09.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 a ja właczyłam ogrzewanie bo niby dlaczego dzieci maja mi marznąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 a ja właczyłam ogrzewanie bo niby dlaczego dzieci maja mi marznąć Szczęśliwi Ci, którzy mogą włączyć ogrzewanie kiedy dusza zapragnie (albo jest taka potrzeba). W ciągu dnia było słonecznie ale zimno. Teraz marzną mi palce Oj! Przydałby się znowu ten kominek i gorąca herbata z cytrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 u mnie kominek rozpalony już o 14 ,oo - właśnie siedzę przy nim jest milusio i cieplusio ..... Braza - ja w bloku zapalałam gaz w kuchni ,a w pokojach kilkanaście świec - zawsze coś pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 u mnie kominek rozpalony już o 14 ,oo - właśnie siedzę przy nim jest milusio i cieplusio ..... Braza - ja w bloku zapalałam gaz w kuchni ,a w pokojach kilkanaście świec - zawsze coś pomaga Tym pierwszym zdaniem mnie powaliłaś na łopatki Chyba zrobię jak radzisz. Zawszeć to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 u mnie kominek rozpalony już o 14 ,oo - właśnie siedzę przy nim jest milusio i cieplusio ..... Braza - ja w bloku zapalałam gaz w kuchni ,a w pokojach kilkanaście świec - zawsze coś pomaga Tym pierwszym zdaniem mnie powaliłaś na łopatki Chyba zrobię jak radzisz. Zawszeć to coś właśnie takie rzeczy powinny mobilizować do szybkiego budowania jak ja zazdrociłam ludziom kominka w domu miałam na działce ale w bloku niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 u mnie kominek rozpalony już o 14 ,oo - właśnie siedzę przy nim jest milusio i cieplusio ..... Braza - ja w bloku zapalałam gaz w kuchni ,a w pokojach kilkanaście świec - zawsze coś pomaga Tym pierwszym zdaniem mnie powaliłaś na łopatki Chyba zrobię jak radzisz. Zawszeć to coś właśnie takie rzeczy powinny mobilizować do szybkiego budowania jak ja zazdrociłam ludziom kominka w domu miałam na działce ale w bloku niestety nie Mogę tylko zapewnić serdecznie, że ja juz jestem całkowicie zmobilizowana do budowania Ale też i niecierpliwe ze mnie stworzenie, chciałabym JUZ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 widzieliście Zakopane ale tam sniegu Maxtorka nam wymarźnie jak nic ciekawe czy rajtuzki zabrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.09.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ja kominka jeszcze tez nie mam ach ta kasa ale ogrzewanie działa i juz jest cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.09.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 widzieliście Zakopane ale tam sniegu Maxtorka nam wymarźnie jak nic ciekawe czy rajtuzki zabrała A Kaska w piatek sie tam wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.09.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 u mnie kominek rozpalony już o 14 ,oo - właśnie siedzę przy nim jest milusio i cieplusio ..... Braza - ja w bloku zapalałam gaz w kuchni ,a w pokojach kilkanaście świec - zawsze coś pomaga Tym pierwszym zdaniem mnie powaliłaś na łopatki Chyba zrobię jak radzisz. Zawszeć to coś właśnie takie rzeczy powinny mobilizować do szybkiego budowania jak ja zazdrociłam ludziom kominka w domu miałam na działce ale w bloku niestety nie Mogę tylko zapewnić serdecznie, że ja juz jestem całkowicie zmobilizowana do budowania Ale też i niecierpliwe ze mnie stworzenie, chciałabym JUZ!!! masz tak jak ja jak cos wymysle to ma byc już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 widzieliście Zakopane ale tam sniegu Maxtorka nam wymarźnie jak nic ciekawe czy rajtuzki zabrała A Kaska w piatek sie tam wybiera Kasia!!! Ciepłe gaciochy weź i rajtuzki Właśnie włączyłam piekarnik gazowy i zapaliłam świeczuszki ... bo dużych świec nie mam albo gdzieś je tak schowałam... Idę poszperać w szufladach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.09.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 widzieliście Zakopane ale tam sniegu Maxtorka nam wymarźnie jak nic ciekawe czy rajtuzki zabrała A Kaska w piatek sie tam wybiera Kasia!!! Ciepłe gaciochy weź i rajtuzki Właśnie włączyłam piekarnik gazowy i zapaliłam świeczuszki ... bo dużych świec nie mam albo gdzieś je tak schowałam... Idę poszperać w szufladach mówisz że nastrój robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.09.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Jestescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Zrobiłam taki nastrój że ho ho ho Znalazłam świeczki z Bożego Narodzenia - ze złotym brokatem A co! Jak nastrój to nastrój. Świąteczny Ile ja za gaz zapłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts