braza 05.09.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ullerciu, wybacz mi wścibstwo, ale czy Ty od dawna już mieszkasz w swoim domku? juz ponad 2 lata,ale to ciagle jeszcze budowa ale mam nadzieję ze za jakieś 2 lata powinno być skończone Gratuluję i po cichutku zazdroszczę Pewnie szybciej skończycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.09.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Wieczorowo i przelotnie witam Was, Olka gratki, gaci już masz dużo A dlaczego przelotnie? Dokąd to odlatujesz Jak do ciepłych krajów, to ja z Tobą przelotnie, bo małż w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ullerciu, wybacz mi wścibstwo, ale czy Ty od dawna już mieszkasz w swoim domku? juz ponad 2 lata,ale to ciagle jeszcze budowa ale mam nadzieję ze za jakieś 2 lata powinno być skończone Gratuluję i po cichutku zazdroszczę Pewnie szybciej skończycie jak znajdę pracę to pewnie sie uda ale gorzej bedzie jak jej nie znajde, ale takiej opcji nie przyjmuję do wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Wieczorowo i przelotnie witam Was, Olka gratki, gaci już masz dużo A dlaczego przelotnie? Dokąd to odlatujesz Jak do ciepłych krajów, to ja z Tobą przelotnie, bo małż w domu SZCZĘŚCIARA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ullerciu, wybacz mi wścibstwo, ale czy Ty od dawna już mieszkasz w swoim domku? juz ponad 2 lata,ale to ciagle jeszcze budowa ale mam nadzieję ze za jakieś 2 lata powinno być skończone Gratuluję i po cichutku zazdroszczę Pewnie szybciej skończycie jak znajdę pracę to pewnie sie uda ale gorzej bedzie jak jej nie znajde, ale takiej opcji nie przyjmuję do wiadomości I o to chodzi Nie przyjmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 I znowu ciszę słyszę No, ja już nie wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 ... polezę chyba na czata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.09.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Też się pożegnam z Szanownym, Żenującym Państwem Miłej i spokojnej, a przede wszystkim ciepłej nocy życzę http://republika.pl/blog_rn_533774/952624/tr/m12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.09.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 witam późnym wieczorkiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 witam późnym wieczorkiem ! małż utulony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.09.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 witam późnym wieczorkiem ! małż utulony ? szaleje po mieszkaniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 witam późnym wieczorkiem ! małż utulony ? szaleje po mieszkaniu ! tylko niech sie nie sforsuje za bardzo -lepiej Ty przejmij inicjatywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.09.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 witam późnym wieczorkiem ! małż utulony ? szaleje po mieszkaniu ! tylko niech sie nie sforsuje za bardzo -lepiej Ty przejmij inicjatywe no wrócilam i przejełam ! teraz robi gimnastykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 witam późnym wieczorkiem ! małż utulony ? szaleje po mieszkaniu ! tylko niech sie nie sforsuje za bardzo -lepiej Ty przejmij inicjatywe no wrócilam i przejełam ! teraz robi gimnastykę ej ej ....bez szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.09.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 witam późnym wieczorkiem ! małż utulony ? szaleje po mieszkaniu ! tylko niech sie nie sforsuje za bardzo -lepiej Ty przejmij inicjatywe no wrócilam i przejełam ! teraz robi gimnastykę ej ej ....bez szczegółów gimnastykę rehabilitacyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 witam późnym wieczorkiem ! małż utulony ? szaleje po mieszkaniu ! tylko niech sie nie sforsuje za bardzo -lepiej Ty przejmij inicjatywe no wrócilam i przejełam ! teraz robi gimnastykę ej ej ....bez szczegółów gimnastykę rehabilitacyjną aha ... my na to sex mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.09.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 witam późnym wieczorkiem ! małż utulony ? szaleje po mieszkaniu ! tylko niech sie nie sforsuje za bardzo -lepiej Ty przejmij inicjatywe no wrócilam i przejełam ! teraz robi gimnastykę ej ej ....bez szczegółów gimnastykę rehabilitacyjną aha ... my na to sex mówimy może być i taka ! hmmm, na taka to musi poczekać .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 witam późnym wieczorkiem ! małż utulony ? szaleje po mieszkaniu ! tylko niech sie nie sforsuje za bardzo -lepiej Ty przejmij inicjatywe no wrócilam i przejełam ! teraz robi gimnastykę ej ej ....bez szczegółów gimnastykę rehabilitacyjną aha ... my na to sex mówimy może być i taka ! hmmm, na taka to musi poczekać .......... na co ???? musisz sprawdzić czy wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 witam późnym wieczorkiem ! małż utulony ? szaleje po mieszkaniu ! tylko niech sie nie sforsuje za bardzo -lepiej Ty przejmij inicjatywe no wrócilam i przejełam ! teraz robi gimnastykę ej ej ....bez szczegółów gimnastykę rehabilitacyjną aha ... my na to sex mówimy może być i taka ! hmmm, na taka to musi poczekać .......... na co ???? musisz sprawdzić czy wszystko w porządku no fakt ; ponoć narząd nie używany zanika ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts