zaba_gonia 06.09.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam wszystkich czytalem twij dziennik i co dalej sie dzieje Gonia wkrótce uzupełnię wpis. Witam na rw nmiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dzień dobry u mnie pochmurno, ale nie pada. Czasem zabłąkany promyk Słońca przebiegnie pomiędzy chmurami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Luciano Pavarotti zmarł dziś rano Wybitny artysta, uwielbiam słuchać muzyki w jego wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Luciano Pavarotti zmarł dziś rano Wybitny artysta, uwielbiam słuchać muzyki w jego wykonaniu. o kurna co za dzien ? taki jakis smutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Jamles, Ty się tak nie #%%^&**^%, to piękności szkodzi. Leć na spacer, kup bułek w piekarni, wypij świeżej kawki i uśmiechnij się! jaki spacer .....leje od wczoraj rana , wykop na fundament pod płot mi zalało , brzegi na 7m oberwało i jeszcze do sklepu mam lecieć chyba, że do monopolowego Ło matko No to masz powody... Ale kawa i świeża bułeczka i tak poprawiłaby Ci nastrój. Trzymam kciuki, żeby przestało lać. U nas słoneczko świeci i chłodny ranek, ale pogodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 06.09.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dzieki gonia jestem ciekawy jak sie posuwa budowa ja dopiero zaczynam stawiac mury ostatnio klka dni padalo ale od dwoch dni jest pieknasłoneczko super oczywiscie w Koszalinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 dzien doberek wszystkim czy ktos widzial depeesie ? bo ja tak wczoraj a juz dzisiaj za nia tesknie Frosia kochana, ja też już tęsknię! Wino zostało, musicie dokończyć. Przyjechać znaczy. Te ogóreczki Twoje - niebo w gębie!!! Właśnie skończyłam słoik, tylko troszeczkę dałam Mężowi spróbować. W przyszłym roku muszę takich zrobić całą półkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 dzien doberek wszystkim czy ktos widzial depeesie ? bo ja tak wczoraj a juz dzisiaj za nia tesknie Frosia kochana, ja też już tęsknię! Wino zostało, musicie dokończyć. Przyjechać znaczy. Te ogóreczki Twoje - niebo w gębie!!! Właśnie skończyłam słoik, tylko troszeczkę dałam Mężowi spróbować. W przyszłym roku muszę takich zrobić całą półkę! wino dokoncz z Tomkiem i Maksiem , bo sie popsuje wiedzialam , ze ogorki beda ci smakowac wszystkim smakuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.09.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Jamles gacie http://diores.pl/images/amedium/miadoux/hearts_panty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No i dzień dobry wszystkim, których nie widziałam! Szkoda, że wielu ma dzisiaj smutny dzień. Pavarotti to był car opery, wraz z Jego odejściem skończyła się epoka w sztuce operowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 dzien doberek wszystkim czy ktos widzial depeesie ? bo ja tak wczoraj a juz dzisiaj za nia tesknie Frosia kochana, ja też już tęsknię! Wino zostało, musicie dokończyć. Przyjechać znaczy. Te ogóreczki Twoje - niebo w gębie!!! Właśnie skończyłam słoik, tylko troszeczkę dałam Mężowi spróbować. W przyszłym roku muszę takich zrobić całą półkę! wino dokoncz z Tomkiem i Maksiem , bo sie popsuje wiedzialam , ze ogorki beda ci smakowac wszystkim smakuja Tomek wczoraj się dowiedział, że nie będzie mógł przyjechać, a Maksiu w tej sytuacji zastanawia się. Wypadnie chyba jednak na Was z tym kończeniem. Ale dasz przepis, co? Awatarek fajny masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.09.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam Wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.09.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No i dzień dobry wszystkim, których nie widziałam! Szkoda, że wielu ma dzisiaj smutny dzień. Pavarotti to był car opery, wraz z Jego odejściem skończyła się epoka w sztuce operowej. Ja też tak uważam. Przykro mi z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.09.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 JAMLES gaciorki http://daten.schimmelmedia.de/kundendaten/00/10/02/77/images/artikel/detail/detail_Andzia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Heloł!!! Wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam wszystkich Dla Jamlesa gaciorki http://www.oui.pl/photo/bielizna_damska_biustonosze_na_duzy_biust_lupoline_biustonosz_model_731_l.jpg Nie martw się chopie Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 I dla wszystkich pozdrowionka ze słonecznego, i dzisjaj w końcu w miarę ciepłego Kołobrzegu http://www.kolobrzeg.pl/glowna/kartki/ecards/18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.09.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Jamles, gaciory! Miło znowu być razem. http://www.cyberbiznes.pl/baners/firmy/381240_x.jpg Nooo, ładna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.09.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 JAMLES gaciorki http://daten.schimmelmedia.de/kundendaten/00/10/02/77/images/artikel/detail/detail_Andzia.jpg Ta też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.09.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam wszystkich Dla Jamlesa gaciorki http://www.oui.pl/photo/bielizna_damska_biustonosze_na_duzy_biust_lupoline_biustonosz_model_731_l.jpg Nie martw się chopie Będzie dobrze I ta też jest ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts