Jola i Jarek 06.09.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam rekordowego forumowiczówProponuję żebyście wybrali któraż z trzy dziewczyn na miss "rekordowy forum"Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Cześć! Po pierwsze - zimno u nas okropnie.... Po drugie - mąż napalił sobie w kominku na budowie i kładzie panele... Po trzecie - nie mogę sie doczekać, kiedy wreszcie zamieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Heloł!!! Wróciłam Helou!!!!! Jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Froszka! Sklonowałaś się czy to frosz? Jak ja mam na Ciebie mówić? Bratowa-teściowa-zięciowa...czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Heloł!!! Wróciłam Helou!!!!! Jak było? Suuuuper, tylko krótko A co u Was się działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.09.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 dzien doberek wszystkim czy ktos widzial depeesie ? bo ja tak wczoraj a juz dzisiaj za nia tesknie Frosia Te ogóreczki Twoje - niebo w gębie!!! Właśnie skończyłam słoik, tylko troszeczkę dałam Mężowi spróbować. W przyszłym roku muszę takich zrobić całą półkę! wino dokoncz z Tomkiem i Maksiem , bo sie popsuje wiedzialam , ze ogorki beda ci smakowac wszystkim smakuja co za ogórki ??? mów szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.09.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 u mnie leje jak z cebra zimno -brrrrrrrrr...... herbatki bym sie napiła ...nie ma kto zrobić mąż na Mazurach ma słońce i cudowny wiatr w żaglach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Froszka! Sklonowałaś się czy to frosz? Jak ja mam na Ciebie mówić? Bratowa-teściowa-zięciowa...czy jak? mow mi Gryjta tez sie zastanawialam kim bys dla mnie byla pewnie jakas ciotka -klotka p.s. na zdjeciu jestem z Froschem .....siedzimy na zapiecku depeesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 u mnie leje jak z cebra zimno -brrrrrrrrr...... herbatki bym sie napiła ...nie ma kto zrobić mąż na Mazurach ma słońce i cudowny wiatr w żaglach ew-cia ...czestuj sie http://www.buenting.de/gfx/pic_teehandel.jpg ten H. przegial troche nie dosc , ze wybyl , to jeszcze slonko zabral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 dzien doberek wszystkim czy ktos widzial depeesie ? bo ja tak wczoraj a juz dzisiaj za nia tesknie Frosia Te ogóreczki Twoje - niebo w gębie!!! Właśnie skończyłam słoik, tylko troszeczkę dałam Mężowi spróbować. W przyszłym roku muszę takich zrobić całą półkę! wino dokoncz z Tomkiem i Maksiem , bo sie popsuje wiedzialam , ze ogorki beda ci smakowac wszystkim smakuja co za ogórki ??? mów szybko salatka z ogorkow taka a'la mizeria w sosie currowo-koperkowym niestety wlascicielka przepisu (czyli moja mama ) wyjechala do Ciechocinka na szczescie kiedys wroci i.....ja ja wtedy dorwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Heloł!!! Wróciłam Helou!!!!! Jak było? Suuuuper, tylko krótko A co u Was się działo? a gdzie bylas ? nic nie wiem tez mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 06.09.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 dla Ewki herbatka po irlandzkuHerbata mrożona z mlekiemSkładniki: 5 łyżeczek liściastej herbaty Lipton Yellow Label, 1 filiżanka wody, ¾ l mleka, 4 łyżeczki cukru, 4 łyżeczki syropu rumowego. Herbatę zaparzyć w filiżance wrzątku, a następnie przelać przez sitko. Mleko wystudzić, dodać do niego esencję herbacianą, cukier oraz syrop rumowy, wymieszać i mocno schłodzić http://img300.imageshack.us/img300/9518/1000179890th1bn7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 06.09.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 http://img413.imageshack.us/img413/3268/1000179890th1ud8.jpg nie wiem dlaczego nie widac zdjecia. ale haerbatka jest w miare przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 06.09.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 czy ta herbatke da sie wypic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.09.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 czy ta herbatke da sie wypic?? Wszystko da się wypić Witam tych, których nie witałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.09.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Heloł ewrybady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 hej Kaska, narty na wyjazd przygotowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.09.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Czy też macie kłopoty z wejściem na forum? Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.09.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 hej Kaska, narty na wyjazd przygotowane? nie dość, że śnieg to jeszcze leje jak z cebra ale nic mi nie zmąci dobrego humoru, NIC!!! Jedziemy i już!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 06.09.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 a nie wierzyli mi , ze u mnie spadl snieg w sierpniu kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts