Anna Wiśniewska 07.09.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ooo, to u nas ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.09.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 a prognozy straszą, że lać będzie dalej... z małą przerwą na sobotnie południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ale ma padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.09.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 co to znaczy ciepło ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 a prognozy straszą, że lać będzie dalej... z małą przerwą na sobotnie południe Łeee, ale to prawda, niebo mam zaciągnięte chmurzyskami, chociaż ciepło jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.09.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 16 stopni to normalnie zima prawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 co to znaczy ciepło ? ) 20 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.09.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 tia... a ja chciałam jeszcze trochę jeśli nie słoneczka, to przynajmniej jesieni ciepłeja tu masz .. śnieg w górach u nas hektolitry wody, brrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.09.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 aaa w ogóle to gratki i gatki ) http://bluemarket.pl/vfolder/shop/10084/KONRAD_Stringi_ADAMASZEK/thumb.76.06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.09.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Aniu gaciorkihttp://img.interia.pl/facet/nimg/Kolekcja_Diamonds_1731870.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.09.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ania gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.09.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ania gratki Hej ! ULLa Co z praca ? zapisałaś sie w portalach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.09.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 A tak wogóle to witajcie bo nie z wszystkimi się przywitałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.09.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 witamy witamy w tym mocno wilgotnym dniu ...ale gorącym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.09.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ania gratki Hej ! ULLa Co z praca ? zapisałaś sie w portalach ? własnie próbuje na tych co mi podałaś bo tam jeszcze mnie nie ma ale mam pewne utrudnienia w postaci pomagajacego synka a wczoraj to była bardzo miła rozmowa z fajna panią w ciagu tygodnia mi odpowiedza.....ale....... pewnie nic z tego bo sama pani stwierdziła że się bym u nich nudziła i że ma za duże kwalifikacje na stanowisko specjalisty a gdy startuje na kierownika to mi mówia że ten zespół którym zarzadzałam był za mały i co ja mam z tym zrobić?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.09.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ania gratki Hej ! ULLa Co z praca ? zapisałaś sie w portalach ? własnie próbuje na tych co mi podałaś bo tam jeszcze mnie nie ma ale mam pewne utrudnienia w postaci pomagajacego synka a wczoraj to była bardzo miła rozmowa z fajna panią w ciagu tygodnia mi odpowiedza.....ale....... pewnie nic z tego bo sama pani stwierdziła że się bym u nich nudziła i że ma za duże kwalifikacje na stanowisko specjalisty a gdy startuje na kierownika to mi mówia że ten zespół którym zarzadzałam był za mały i co ja mam z tym zrobić?????? ULLA,uzbroić się w cierpliwość ! wiem,ze to trudne - ale ...... też przez to przeszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.09.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ania gratki Hej ! ULLa Co z praca ? zapisałaś sie w portalach ? własnie próbuje na tych co mi podałaś bo tam jeszcze mnie nie ma ale mam pewne utrudnienia w postaci pomagajacego synka a wczoraj to była bardzo miła rozmowa z fajna panią w ciagu tygodnia mi odpowiedza.....ale....... pewnie nic z tego bo sama pani stwierdziła że się bym u nich nudziła i że ma za duże kwalifikacje na stanowisko specjalisty a gdy startuje na kierownika to mi mówia że ten zespół którym zarzadzałam był za mały i co ja mam z tym zrobić?????? ULLA,uzbroić się w cierpliwość ! wiem,ze to trudne - ale ...... też przez to przeszłam cierpliwie czekam i szukam dalej ale chyba od poniedziałku zacznę poszukiwania w terenie , tak znalazłam poprzednią prace w czasach gdzie prawie wszyscy moi znajomi nie pracowali w swoim zawodzie, mam nadzieje że i teraz sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.09.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 No właśnie i o to chodzi !Niestety to trzeba samemu,ja liczylam tylko na siebie.Niby znajomi mi szukali,pamietali ale.....Znalazłam sama. W portalach sie zapisz,bo tam są oferty przedstawcielstw z innych miast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.09.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 No właśnie i o to chodzi ! Niestety to trzeba samemu,ja liczylam tylko na siebie. Niby znajomi mi szukali,pamietali ale..... Znalazłam sama. W portalach sie zapisz,bo tam są oferty przedstawcielstw z innych miast Znajomi też sa wprowadzeni ale wiesz jak to jest ciężko brać za kogos odpowiedzialnośc chociaż pomagają tylko ja wybrzydzam że za daleko ok. 50 km w jedna strone no to dalej szukam a dzieci sie ciesza bo mama jeszcze w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts