fizyk 28.05.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Kto ma albu w PhotoS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.05.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Zaraz sobie jakiegoś drinia chyba zrobię. Z lodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.05.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Bo w tym tempie to pokarzę fotki dopiero w okolicach pasterki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witaj Andrzejko! Jak Ty znosisz ciepełko?? Dziś źle znioslam bo bylam nad jeziorkiem w Augustowie Jestem jak rak Ale mialaś fajnie No zalóżmy Z dwójką dzieciaków pod opieką i bez męża u boku do pomocy to nawet nie poplywalam A ja byłam w pracy to jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.05.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Whisper - zakładałeś album? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.05.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witaj Andrzejko! Jak Ty znosisz ciepełko?? Dziś źle znioslam bo bylam nad jeziorkiem w Augustowie Jestem jak rak to tak jak ja witaj w klubie spieczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Kto ma albu w PhotoS ? Ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 docencie fakt, że sie dziś z wami nie ścigam Za gorąco? nie chce mi sie.. naskakałem się dziś po rusztowaniu.. nogi mnie bolą A Dziennik nie uaktualniony. Oj, Maksiu... spokojnie.. pisze sobie na brudno.. za parę chwil uzupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 ktoś tu drinka chciał? http://j.o2.pl/kuchnia/mat/menu18/zdjecia/szpryc2.jpg Jaaa, bo mi się właśnie skończył no to na zdrowie Joasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.05.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Whisper - zakładałeś album? Na onecie, ale ponieważ zwykł był losowo kasować mi zdjęcia, a potem zniknął całkiem, to wrzucam po prostu zdjęcia na swój neostradowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.05.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witaj Andrzejko! Jak Ty znosisz ciepełko?? Dziś źle znioslam bo bylam nad jeziorkiem w Augustowie Jestem jak rak to tak jak ja witaj w klubie spieczonych No to cześć raczku nieboraczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.05.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 ktoś tu drinka chciał? http://j.o2.pl/kuchnia/mat/menu18/zdjecia/szpryc2.jpg Jaaa, bo mi się właśnie skończył no to na zdrowie Joasiu Dzięki Monka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.05.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 zaczynam zasypiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.05.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witaj Andrzejko! Jak Ty znosisz ciepełko?? Dziś źle znioslam bo bylam nad jeziorkiem w Augustowie Jestem jak rak Ale mialaś fajnie No zalóżmy Z dwójką dzieciaków pod opieką i bez męża u boku do pomocy to nawet nie poplywalam A ja byłam w pracy to jeszcze gorzej Aga tak to już jest że ktoś odpoczywa a ktoś pracuje Ale pociesz się , ze ja caly tydzień będę w pracy a ty z przerwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witaj Andrzejko! Jak Ty znosisz ciepełko?? Dziś źle znioslam bo bylam nad jeziorkiem w Augustowie Jestem jak rak to tak jak ja witaj w klubie spieczonych No to cześć raczku nieboraczku ja od wczoraj raczek to dzisiaj nie jest już tak źle ale znam ten ból... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 A mój mąz jeszcze czyta bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.05.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 A mój mąz jeszcze czyta bajki Dzieciom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witaj Andrzejko! Jak Ty znosisz ciepełko?? Dziś źle znioslam bo bylam nad jeziorkiem w Augustowie Jestem jak rak Ale mialaś fajnie No zalóżmy Z dwójką dzieciaków pod opieką i bez męża u boku do pomocy to nawet nie poplywalam A ja byłam w pracy to jeszcze gorzej Aga tak to już jest że ktoś odpoczywa a ktoś pracuje Ale pociesz się , ze ja caly tydzień będę w pracy a ty z przerwami Zawsze się tym pocieszam i jeszcze jednym że nie musze codziennie rano wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.05.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witaj Andrzejko! Jak Ty znosisz ciepełko?? Dziś źle znioslam bo bylam nad jeziorkiem w Augustowie Jestem jak rak to tak jak ja witaj w klubie spieczonych No to cześć raczku nieboraczku ja od wczoraj raczek to dzisiaj nie jest już tak źle ale znam ten ból... a ja bardzo uważam, bo zaraz jestem czerwona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.05.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Jakby komuś gorąco było to proszę:http://express.howstuffworks.com/gif/wq-iceberg-intro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts