ullerowa 08.09.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Brazunia ale z ciebie fajna babeczka, nawet obiadek nam zaserwowałas...pycha a u mnie krupniczek i nogi kurzęce dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Brazunia ale z ciebie fajna babeczka, nawet obiadek nam zaserwowałas...pycha a u mnie krupniczek i nogi kurzęce dzisiaj W realu nie bardzo chce mi się gotować Ale muszę Dziecko głodne chyba nie powinno chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.09.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Wczoraj robiałam ciasto jogurtowe i.........juz go prawie nie ma. Polecam i bez roboty i wszyscy zadowoleni no a teraz to juz znikam bo obowiazki wzywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Ilunia Wpisywać się nadal do kulinariów, czy zostawić je temu nadętemu balonowi? Bo ja mam jeszcze w zanadrzu kilka fajnych, wypróbowanych przepisów. I taniego grilla za 5000 zł do nich nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 08.09.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 a ja od rana siedze w ustawach administracyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 a ja od rana siedze w ustawach administracyjnych No, ja bym pewnie w nich utonęła. Kocham język, w którym napisane są nasze ustawy Miłego dnia Ci życzę mimo wszystkich ustaw świata Poczucie odpwiedzialności za własne dziecko pcha mnie do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 08.09.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 a ja od rana siedze w ustawach administracyjnych No, ja bym pewnie w nich utonęła. Kocham język, w którym napisane są nasze ustawy Miłego dnia Ci życzę mimo wszystkich ustaw świata Poczucie odpwiedzialności za własne dziecko pcha mnie do kuchni milego nawzajem - ja tez powinnam isc do kuchni ale mi sie niechce - moze dzisiaj bedzie cos na wynos ?? - musze to przemyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Ilunia Wpisywać się nadal do kulinariów, czy zostawić je temu nadętemu balonowi? Bo ja mam jeszcze w zanadrzu kilka fajnych, wypróbowanych przepisów. I taniego grilla za 5000 zł do nich nie potrzeba BRAZUNIA !!! WPISYWAĆ SIĘ !!! "DUPKÓW" NAJLEPIEJ IGNOROWAĆ I NIE ODPOWIADAĆ IM !! CZEKAM NA TWOJE PRZEPISY !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 No to idę do "Kulinariów"http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/29.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 No to idę do "Kulinariów"http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/29.gif hmmmm,to ja też zawitam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Ilunia Wpisywać się nadal do kulinariów, czy zostawić je temu nadętemu balonowi? Bo ja mam jeszcze w zanadrzu kilka fajnych, wypróbowanych przepisów. I taniego grilla za 5000 zł do nich nie potrzeba BRAZUNIA !!! WPISYWAĆ SIĘ !!! "DUPKÓW" NAJLEPIEJ IGNOROWAĆ I NIE ODPOWIADAĆ IM !! CZEKAM NA TWOJE PRZEPISY !! Pani Prezes Melduję wykonanie zadaniahttp://www.e-gify.strefa.pl/gify/postacie/zolnierze/zolnierze9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.09.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dzień dobry a dobry , dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.09.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dzień dobry a dobry , dobry mój wcale nie taki dobry .... no i słonko sie gdzies znowu schowało a tak ładnie sie zapowiadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dzień dobry A, dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dzień dobry a dobry , dobry mój wcale nie taki dobry .... no i słonko sie gdzies znowu schowało a tak ładnie sie zapowiadało moj dzien byl calkiem , calkiem ale wieczor... paskudny bedzie moj byly przyjezdza do Froscha na flaszke chyba przyjde do was posiedzeic , bo mnie facet drazni nieee, no normalnie z nim gadam , nawet i zartuje ale nie potrafie za dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.09.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dzień dobry a dobry , dobry mój wcale nie taki dobry .... no i słonko sie gdzies znowu schowało a tak ładnie sie zapowiadało moj dzien byl calkiem , calkiem ale wieczor... paskudny bedzie moj byly przyjezdza do Froscha na flaszke chyba przyjde do was posiedzeic , bo mnie facet drazni nieee, no normalnie z nim gadam , nawet i zartuje ale nie potrafie za dlugo no całkiem ciekawie sie zapowiada, ale u mnie to by nie przeszło, mąż by zadnego byłego nie strawił nawet zeby był najfajniejszy i żadna flaszka nie pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dzień dobry a dobry , dobry mój wcale nie taki dobry .... no i słonko sie gdzies znowu schowało a tak ładnie sie zapowiadało moj dzien byl calkiem , calkiem ale wieczor... paskudny bedzie moj byly przyjezdza do Froscha na flaszke chyba przyjde do was posiedzeic , bo mnie facet drazni nieee, no normalnie z nim gadam , nawet i zartuje ale nie potrafie za dlugo no całkiem ciekawie sie zapowiada, ale u mnie to by nie przeszło, mąż by zadnego byłego nie strawił nawet zeby był najfajniejszy i żadna flaszka nie pomoze oni sie bardzo lubia zapowiedzialam mu tylko , ze nie ma wspolnego spania ( ich oczywiscie ) przyznaje , ze sytuacja jest dziwna ale zdazylam sie juz do niej przyzwyczaic musze upichcic cos smakowitego M. uwielbial moje zarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dzień dobry a dobry , dobry mój wcale nie taki dobry .... no i słonko sie gdzies znowu schowało a tak ładnie sie zapowiadało moj dzien byl calkiem , calkiem ale wieczor... paskudny bedzie moj byly przyjezdza do Froscha na flaszke chyba przyjde do was posiedzeic , bo mnie facet drazni nieee, no normalnie z nim gadam , nawet i zartuje ale nie potrafie za dlugo Jeśli wizyty Byłego oznaczać mają Twoje częstsze przebywanie z nami to ja Go lubię i niech przyjeżdża jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 musze upichcic cos smakowitego M. uwielbial moje zarcie Tylko nie pluj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts