ullerowa 08.09.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Witam wszystkich Witaj Hejka ! co słychąć ? jak samopoczucie ? dzisiaj dołek zaliczam ale już troche lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Witam wszystkich Witaj Hejka ! co słychąć ? jak samopoczucie ? dzisiaj dołek zaliczam ale już troche lepiej co sie stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Frosiuniu wybacz a co mi zrobilas ? albo masz zamiar zrobic ? gacie http://img.bonprix.pl/0/aql129x04_328.jpg Złośliwe gacie Cześć Tygrysie Dobry wieczorek Ila Jak Twój Szanowny Małżonek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.09.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Witam wszystkich Witaj Hejka ! co słychąć ? jak samopoczucie ? dzisiaj dołek zaliczam ale już troche lepiej co sie stało ? w sumie to nic, chyba tak z całego tygodnia sie zebrało no i bum i jeszcze ta pogoda niezbyt optymistyczna ale co tam bedzie lepiej.... no musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 ULLA DLA CIEBIE !!!Uśmiechnij się !!!!!!!! http://kartki.onet.pl/_i/d/na_szczescie_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 HEJ BRAZA !Malżonka nie ma ! polazła gdzieś bestia z psem !Pies może wróci,ale on ?http://www.wildlifetreasures.com/images/husky.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.09.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 dzieki Ila, samo mi się już uśmiecha będzie dobrze A jak mąz zdrowieje i sie nie przemecza czy góry chce przenosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 dzieki Ila, samo mi się już uśmiecha będzie dobrze A jak mąz zdrowieje i sie nie przemecza czy góry chce przenosic? Cieszę sie,że się uśmiechnełaś ! Małżonek szaleje ! gotuje,ćwiczy, na spacery z psem wychodzi, a potem narzeka.ze go boli -FACET . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.09.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 dzieki Ila, samo mi się już uśmiecha będzie dobrze A jak mąz zdrowieje i sie nie przemecza czy góry chce przenosic? Cieszę sie,że się uśmiechnełaś ! Małżonek szaleje ! gotuje,ćwiczy, na spacery z psem wychodzi, a potem narzeka.ze go boli -FACET . może na razie niech uwaza troche na siebie, bo wiesz żeby sobie nie zaszkodził, no ale chyba wie co robi to masz teraz chwile dla siebie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 HEJ BRAZA ! Malżonka nie ma ! polazła gdzieś bestia z psem ! Pies może wróci,ale on ? http://www.wildlifetreasures.com/images/husky.jpg Śliczna zwierzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 dzieki Ila, samo mi się już uśmiecha będzie dobrze A jak mąz zdrowieje i sie nie przemecza czy góry chce przenosic? Cieszę sie,że się uśmiechnełaś ! Małżonek szaleje ! gotuje,ćwiczy, na spacery z psem wychodzi, a potem narzeka.ze go boli -FACET . może na razie niech uwaza troche na siebie, bo wiesz żeby sobie nie zaszkodził, no ale chyba wie co robi to masz teraz chwile dla siebie/ mam i zawsze mialam ! ma facet do mnie cierpliwość i duża dawke zaufania. A za gotowaniem ,chyba sie stesknił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Śliczna zwierzyna ten nie mój,ale mój wyglada identycznie ! Śliczny i kochany,ale grunt ,ze nie szczeka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zybol 08.09.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 czesc kobitki , pieski i ...zybol a aaa i tygrysek tez witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 witaj Zybol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.09.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 czesc kobitki , pieski i ...zybol a aaa i tygrysek tez witaj już się obrobiłas w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 czesc kobitki , pieski i ...zybol a aaa i tygrysek tez witaj już się obrobiłas w kuchni? jasne rybka gotowa salatka gotowa frosch pojechal po kumpla a ja maluje pazurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.09.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 czesc kobitki , pieski i ...zybol a aaa i tygrysek tez witaj już się obrobiłas w kuchni? jasne rybka gotowa salatka gotowa frosch pojechal po kumpla a ja maluje pazurki czyzbys łososia szykowała wg przepisu pana co sie szanuje szybka jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 czesc kobitki , pieski i ...zybol a aaa i tygrysek tez witaj już się obrobiłas w kuchni? jasne rybka gotowa salatka gotowa frosch pojechal po kumpla a ja maluje pazurki czyzbys łososia szykowała wg przepisu pana co sie szanuje szybka jestes skad wiesz , ze lososia? nie znam przepisu czerwonego kapturka mam swoj wlasny ,wymyslony, wyprobowany pepici smakowalo, podawalam kiedys przepis tego moj ex jeszcze nie jadl ale ja go znam i wiem co lubi robie jeszcze rolady na jutro wiem , ze umrze z zalu za utraconymi chwilami kiedys mowil , ze sa najlepsze na swiecie aaalee..nie jestem zlosliwa , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Śliczna zwierzyna Śliczny i kochany,ale grunt ,ze nie szczeka . No, to moja szczeka w takim razie za nich oboje http://images13.fotosik.pl/76/37f914196e9bef9fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts