frosch 09.09.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 dzien dobry kawa podana z rana http://www.wdr.de/themen/forschung/1/kleine_anfrage/antworten/_img/zucker/_img/kaffee_400q.jpg i wszystkiego naj , naj dla Sloneczka !!! http://www.wdr-lehrstellenaktion.de/radio/lehrstellen/img/bestattung_blumen_dpa_160.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.09.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Dobrego dnia wszystkim życzę. Parę dni mnie nie było, ale taki zachrzan miałem, że padałem gdy tylko wracałem do siebie. Trzymajcie się ciepło marjucha , trzymaj sie !!! jeszcze trzy lata i bedzie luzik nawijaj co , jak i ile wykopales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.09.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Dobrego dnia wszystkim życzę. Parę dni mnie nie było, ale taki zachrzan miałem, że padałem gdy tylko wracałem do siebie. Trzymajcie się ciepło marjucha , trzymaj sie !!! jeszcze trzy lata i bedzie luzik nawijaj co , jak i ile wykopales Trochę uzupełniłem w dzieniku, ale tak na szybko i bez fotek. Postaram się później trochę zdjęć wkleić, a tak około 13 idę chwilę jeszcze pogrzebać w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ale mnie wczoraj łupneło coś w okolicach krzyża... zakładałem rury spustowe do rynien, jak wchodziłem na rusztowanie to lekko mnie bolalo jak podnosiłem wysoko nogi, ale dopiero jak wracałem do domu, podjechałem pod brame i .. nie mogłem wyjść z samochodu....zajeło mi to chyba z 15 minut... dziś już lepiej.. ale i tak nadal ledwo chodzę.. to chyba znak że pora zacząć się oszczędzać :( a budowa jeszcze nie skończona... no dobra wyżaliłem się trochę miłego dnia wszystkim pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.09.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ale mnie wczoraj łupneło coś w okolicach krzyża... zakładałem rury spustowe do rynien, jak wchodziłem na rusztowanie to lekko mnie bolalo jak podnosiłem wysoko nogi, ale dopiero jak wracałem do domu, podjechałem pod brame i .. nie mogłem wyjść z samochodu....zajeło mi to chyba z 15 minut... dziś już lepiej.. ale i tak nadal ledwo chodzę.. to chyba znak że pora zacząć się oszczędzać :( a budowa jeszcze nie skończona... no dobra wyżaliłem się trochę miłego dnia wszystkim pozdrawiam m. maksiu ty moj bidny to prawda , ze sie nie oszczedzacie a potem chodzicie polamani jesli to jakies pocieszenie dla ciebie , Froschek tez polamany chodzi boje sie , ze ma cos z zebrami sa maksiu takie plastry rozgrzewajace , czasem Froschowi pomagaja i masci roznej masci nie bagatelizuj tego , bo bedziesz mial potem serie bolesnych zastrzykow ( co nie ? bodzio_g ? ) zycze ci zdrowka dobrze , ze dzisiaj niedziela to mozesz sobie troche polezec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 maksiu ty moj bidny to prawda , ze sie nie oszczedzacie a potem chodzicie polamani jesli to jakies pocieszenie dla ciebie , Froschek tez polamany chodzi boje sie , ze ma cos z zebrami sa maksiu takie plastry rozgrzewajace , czasem Froschowi pomagaja i masci roznej masci nie bagatelizuj tego , bo bedziesz mial potem serie bolesnych zastrzykow ( co nie ? bodzio_g ? ) zycze ci zdrowka dobrze , ze dzisiaj niedziela to mozesz sobie troche polezec droga Frosiu.. sęk w tym, że jak nie mogę uleżeć (usiedzieć) w jednym miejscu... nosi mnie to tu to tam... coś czuję że jak się położę to mogę już tak szybko nie wstać... a od wtorku mam zacząć rozkładać styropian na podłodze na budowie... oj będzie problem... a terminy takie napięte... i wylewkarze już umówieni... ehhh trzeba pewnie będzie zacisnąć zęby i zasuwać uściski m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 09.09.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 pssst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.09.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 maksiu , ty se odpocznij dzisiaj sluchaj sie starszej jak przegniesz pale nie dasz rady z tym ocieplunkiem (chyba po to ten styropian , no chyba , ze to izolunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 maksiu , ty se odpocznij dzisiaj sluchaj sie starszej jak przegniesz pale nie dasz rady z tym ocieplunkiem (chyba po to ten styropian , no chyba , ze to izolunek jakiej starszej... dałbym Ci nie więcej jak 21 wiosen :D dziś odpoczywam, tylko już myśle co to będzie z tym wtorkiem... styropian pod wylewki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 maksiu , ty se odpocznij dzisiaj sluchaj sie starszej jak przegniesz pale nie dasz rady z tym ocieplunkiem (chyba po to ten styropian , no chyba , ze to izolunek jakiej starszej... dałbym Ci nie więcej jak 21 wiosen :D dziś odpoczywam, tylko już myśle co to będzie z tym wtorkiem... styropian pod wylewki pozdrawiam m. uuuu ja po styropianie jestem i jak widzę go to mi nie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Tak działa nuuulator tyy nuuulerrr gonisz mnie? gacie http://diores.pl/images/abig/miadoux/abra_black.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 wykopalem z ziemi ..... anioła czy diabła w ciele anioła czyli ... kobietę zdjecie jest bardzo slabe , ale naprawde jest przesliczny , takiego http://images30.fotosik.pl/77/f89094c153002c87med.jpg anioł w ziemi ...gdzie ty jesteś? tutaj http://pl.youtube.com/watch?v=IM5Z0-UpdZU co to opowiadaj jak natrafiłeś na to złoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam wszystkich w ten zimny deszczowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Słoneczko! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! http://www.styloweprezenty.pl/produkty/823.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 witam Witam i o zdrowie pytam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Słoneczko!!! bądź uśmiechnięta , ogrzewaj nas i rozświetlaj chmury a zamiast kwiatów gacie http://diores.pl/images/abig/KONRAD/wlochatek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Gdzie Wy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 witam Witam i o zdrowie pytam! zdrowie? boli mnie gardło, mam zmarźnięte nogi i dłonie brrrrrrr jak ja nie cierpię tej cholernej jesieni i zimy a lato też było do ... a co tam u was ? pewnie prace już kończą się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Gdzie Wy?? tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts