Maxtorka 10.09.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Jola i Jarek, ja rozumiem ze to twoj pierwszy raz i jesteś w szoku, ale streszczenie musi być i to teraz Styreściliśmy że torcik jest smaczny to wysilcie sie bardziej żenada żenadą ....ale streszczenie powinno mieć jakiś poziom ....niekoniecznie najniższy Najlepiej jakby miało żenujaco wysoki W końcu żenada zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.09.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Maxi wróciła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...a przez Cz-wę pewnie nocą jechała? Jestem obrażona...(jakby kto pytał ) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Maxi wróciła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...a przez Cz-wę pewnie nocą jechała? Jestem obrażona...(jakby kto pytał ) .... Monisiu , nie bądź obrażona , prooooooszę W sumie to nie mam nic na swoje usprawiedliwienie No może jedno , przed wyjazdem nie miałam czasu wejść na forum i nie mogłam sie nawet wstępnie umowić . Ale jak przejeżdżałam przez Cz-wę pomyslałam o Tobie bardzo cieplutko , naprawdę Nadrobimy to , na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.09.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witajcie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.09.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Maxi wróciła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...a przez Cz-wę pewnie nocą jechała? Jestem obrażona...(jakby kto pytał ) .... Monisiu , nie bądź obrażona , prooooooszę W sumie to nie mam nic na swoje usprawiedliwienie No może jedno , przed wyjazdem nie miałam czasu wejść na forum i nie mogłam sie nawet wstępnie umowić . Ale jak przejeżdżałam przez Cz-wę pomyslałam o Tobie bardzo cieplutko , naprawdę Nadrobimy to , na pewno ja też przejeżdżałam przez Częstochowę...ale ja to podpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.09.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Maxi wróciła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...a przez Cz-wę pewnie nocą jechała? Jestem obrażona...(jakby kto pytał ) .... Monisiu , nie bądź obrażona , prooooooszę W sumie to nie mam nic na swoje usprawiedliwienie No może jedno , przed wyjazdem nie miałam czasu wejść na forum i nie mogłam sie nawet wstępnie umowić . Ale jak przejeżdżałam przez Cz-wę pomyslałam o Tobie bardzo cieplutko , naprawdę Nadrobimy to , na pewno ja też przejeżdżałam przez Częstochowę...ale ja to podpadłam to pewnie i koło mnie jechałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.09.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Maxi ale ci zazdraszczam tego Zakopanego, ja z rozrzewnieniem wspominam wakacje na polu namiotowym pod wielka krokwią i codzienne włóczegi po górach........eh to były czasy, nawet padajacy deszcz nie przeszkadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Maxi witaj znowu w żenadzie Super to górskie lato, takie orginalne Jola i Jarek gratki, i gatki będą, jak streszczenie na żenująco odpowiednim poziomie napiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.09.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witaj Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Cześć Ullerciu Ja minął szaro-bury dzionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.09.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Cześć Ullerciu Ja minął szaro-bury dzionek? U mnie dzisiaj nawet słoneczko było, a tak poza tym to humor taki wyłazący z dołka, ale może jutro bedzie lepiej, znowu jade porozmawiac być może z przyszłym przełozonym . Ale kciukasy to trzeba mocno trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.09.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Maxi wróciła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...a przez Cz-wę pewnie nocą jechała? Jestem obrażona...(jakby kto pytał ) .... Monisiu , nie bądź obrażona , prooooooszę W sumie to nie mam nic na swoje usprawiedliwienie No może jedno , przed wyjazdem nie miałam czasu wejść na forum i nie mogłam sie nawet wstępnie umowić . Ale jak przejeżdżałam przez Cz-wę pomyslałam o Tobie bardzo cieplutko , naprawdę Nadrobimy to , na pewno ja też przejeżdżałam przez Częstochowę...ale ja to podpadłam Maxi fajnie, że jesteś ..., ale trzymam Cię za słowo ... Miko nawet mnie nie dżezuj...w ogóle się nie pochwaliłaś, że pojedziesz ... Ty już masz minusa od zlotu ...zapytaj Froschkę jak bardzo podpadłaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witajcie dziewczyny Góry są zawsze piękne , nawet w deszczu ale ten śnieg to już lekka przesada W dodatku był drugi stopień zagrożenia lawinowego Ale chodzic się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.09.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witajcie dziewczyny Góry są zawsze piękne , nawet w deszczu ale ten śnieg to już lekka przesada W dodatku był drugi stopień zagrożenia lawinowego Ale chodzic się dało tez bym połaziła ale czekam az dziecka troche podrosna i wtedy bedziemy łazic.......do bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.09.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Cześć Ullerciu Ja minął szaro-bury dzionek? U mnie dzisiaj nawet słoneczko było, a tak poza tym to humor taki wyłazący z dołka, ale może jutro bedzie lepiej, znowu jade porozmawiac być może z przyszłym przełozonym . Ale kciukasy to trzeba mocno trzymac Cześć dziewczyny! U mnie właśnie pada ... Kciukasy będziemy zaciskać z całych sił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.09.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Cześć Ullerciu Ja minął szaro-bury dzionek? U mnie dzisiaj nawet słoneczko było, a tak poza tym to humor taki wyłazący z dołka, ale może jutro bedzie lepiej, znowu jade porozmawiac być może z przyszłym przełozonym . Ale kciukasy to trzeba mocno trzymac Cześć dziewczyny! U mnie właśnie pada ... Kciukasy będziemy zaciskać z całych sił! a ja dziekowac bede jutro, wole nie zapeszyc, moze nie jest to szczyt marzeń ale zawsze w zawodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.09.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Te góry są zaraźliwe ...właśnie przeglądałam zdjęcia i strasznie się rozczuliłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.09.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Te góry są zaraźliwe ...właśnie przeglądałam zdjęcia i strasznie się rozczuliłam ... oj tak, tak dobrze że nie mamy tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.09.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witajcie dziewczyny Góry są zawsze piękne , nawet w deszczu ale ten śnieg to już lekka przesada W dodatku był drugi stopień zagrożenia lawinowego Ale chodzic się dało tez bym połaziła ale czekam az dziecka troche podrosna i wtedy bedziemy łazic.......do bólu Znam to z autopsji ...7 lat temu wlazłam na Rysy i to był mój ostatni raz w górach ...wkrótce urodziła się córa i teraz preferujemy tylko morze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.09.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Te góry są zaraźliwe ...właśnie przeglądałam zdjęcia i strasznie się rozczuliłam ... oj tak, tak dobrze że nie mamy tak daleko Niby nie daleko, ale z dziećmi po górach nie pochodzisz ... Jeśli mam jechać tylko na Krupówki to wolę wcale nie jechać ... Wytyczyć sobie trasę, wyjść wcześnie rano i wrócić wieczorkiem...dla mnie bomba!! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts