Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Znam to z autopsji :roll: ...7 lat temu wlazłam na Rysy i to był mój ostatni raz w górach :(...wkrótce urodziła się córa i teraz preferujemy tylko morze :roll: :( ...

No gratulacje Monia , mnie na Rysach jeszcze nie widzieli ale ostatniego słowa nie powiedziałam 8) :wink:

W tym roku nawet Morskiego Oka nie widziałam :o

Taka mgła była że ledwo brzeg widac było :lol:

Ten bliższy oczywiście :wink:

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wytyczyć sobie trasę, wyjść wcześnie rano i wrócić wieczorkiem...dla mnie bomba!! 8) :D...

To je to :D :D

Mnie sie marzy jeszcze chodzenie od schroniska do schroniska , tylko tragarza bym jakiegoś musiała wynająć , bo każde pół kilograma nadbagażu to istna męka 8)

W przyszłym roku spróbuję chociaż jeden nocleg w 5 Stawach zaplanować :D Podobno rankiem jest tam bajecznie :D

Te góry są zaraźliwe :wink: :lol: ...właśnie przeglądałam zdjęcia i strasznie się rozczuliłam :oops: :wink: ...

oj tak, tak :lol: :oops: :lol: :roll:

dobrze że nie mamy tak daleko :D

Niby nie daleko, ale z dziećmi po górach nie pochodzisz :roll: :wink: ... Jeśli mam jechać tylko na Krupówki to wolę wcale nie jechać :oops: :roll: :wink: ...

Wytyczyć sobie trasę, wyjść wcześnie rano i wrócić wieczorkiem...dla mnie bomba!! 8) :D...

skąd ja to znam :oops: :lol: :roll:

witajcie rekordowicze :D

ja tez stęskniona za Wami, ale narazie mam zapiernicz, więc nie nadążam za Wami.

Dostałam dzisiaj rachunki z telekomunikacji Polskiej przesłane za pośrednictwem prywatnego poczciarza :o Każda koperta obciążona blaszką :lol:

a co dopłacaja żeby im zapłacić? :wink: :o

zdaje się, że zgodnie z prawem do 12gramów może tylko wysyłac poczta polska :roll:

Mnie sie marzy jeszcze chodzenie od schroniska do schroniska , tylko tragarza bym jakiegoś musiała wynająć , bo każde pół kilograma nadbagażu to istna męka 8)

W przyszłym roku spróbuję chociaż jeden nocleg w 5 Stawach zaplanować :D Podobno rankiem jest tam bajecznie :D

Dokładnie tak robiliśmy 8) :D ...

Boszszsze ja chcę w góry :( :( :( ....

ja tez stęskniona za Wami, ale narazie mam zapiernicz, więc nie nadążam za Wami.

Dostałam dzisiaj rachunki z telekomunikacji Polskiej przesłane za pośrednictwem prywatnego poczciarza :o Każda koperta obciążona blaszką :lol:

To obciążenie jest chyba po to żeby łatwiej im było pod drzwi rzucać :lol: :wink:

Ja tez dostaję rachunki za telefon za ich pośrednictwem :roll:

a co dopłacaja żeby im zapłacić? :wink: :o

zdaje się, że zgodnie z prawem do 12gramów może tylko wysyłac poczta polska :roll:

Też tak słyszałam :roll: ...

A pocztę polską niech trafi :evil: :evil: ....

Uciekam do mojej fasolki po bretońsku...robię na jutro 8) :D :wink: :lol: ...

Narka! :D