Maxtorka 10.09.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Znam to z autopsji ...7 lat temu wlazłam na Rysy i to był mój ostatni raz w górach ...wkrótce urodziła się córa i teraz preferujemy tylko morze ... No gratulacje Monia , mnie na Rysach jeszcze nie widzieli ale ostatniego słowa nie powiedziałam W tym roku nawet Morskiego Oka nie widziałam Taka mgła była że ledwo brzeg widac było Ten bliższy oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.09.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 hejka wszystkim witaj Maxi sie normalnie stesknilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Wytyczyć sobie trasę, wyjść wcześnie rano i wrócić wieczorkiem...dla mnie bomba!! ... To je to Mnie sie marzy jeszcze chodzenie od schroniska do schroniska , tylko tragarza bym jakiegoś musiała wynająć , bo każde pół kilograma nadbagażu to istna męka W przyszłym roku spróbuję chociaż jeden nocleg w 5 Stawach zaplanować Podobno rankiem jest tam bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 hejka wszystkim witaj Maxi sie normalnie stesknilem Witaj wartowniczku Cała i zdrowa wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.09.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 witajcie rekordowicze ja tez stęskniona za Wami, ale narazie mam zapiernicz, więc nie nadążam za Wami. Dostałam dzisiaj rachunki z telekomunikacji Polskiej przesłane za pośrednictwem prywatnego poczciarza Każda koperta obciążona blaszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.09.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Te góry są zaraźliwe ...właśnie przeglądałam zdjęcia i strasznie się rozczuliłam ... oj tak, tak dobrze że nie mamy tak daleko Niby nie daleko, ale z dziećmi po górach nie pochodzisz ... Jeśli mam jechać tylko na Krupówki to wolę wcale nie jechać ... Wytyczyć sobie trasę, wyjść wcześnie rano i wrócić wieczorkiem...dla mnie bomba!! ... skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.09.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 witajcie rekordowicze ja tez stęskniona za Wami, ale narazie mam zapiernicz, więc nie nadążam za Wami. Dostałam dzisiaj rachunki z telekomunikacji Polskiej przesłane za pośrednictwem prywatnego poczciarza Każda koperta obciążona blaszką a co dopłacaja żeby im zapłacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.09.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 witajcie rekordowicze ja tez stęskniona za Wami, ale narazie mam zapiernicz, więc nie nadążam za Wami. Dostałam dzisiaj rachunki z telekomunikacji Polskiej przesłane za pośrednictwem prywatnego poczciarza Każda koperta obciążona blaszką a co dopłacaja żeby im zapłacić? zdaje się, że zgodnie z prawem do 12gramów może tylko wysyłac poczta polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.09.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Mnie sie marzy jeszcze chodzenie od schroniska do schroniska , tylko tragarza bym jakiegoś musiała wynająć , bo każde pół kilograma nadbagażu to istna męka W przyszłym roku spróbuję chociaż jeden nocleg w 5 Stawach zaplanować Podobno rankiem jest tam bajecznie Dokładnie tak robiliśmy ... Boszszsze ja chcę w góry .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 witajcie rekordowicze ja tez stęskniona za Wami, ale narazie mam zapiernicz, więc nie nadążam za Wami. Dostałam dzisiaj rachunki z telekomunikacji Polskiej przesłane za pośrednictwem prywatnego poczciarza Każda koperta obciążona blaszką To obciążenie jest chyba po to żeby łatwiej im było pod drzwi rzucać Ja tez dostaję rachunki za telefon za ich pośrednictwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.09.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 witajcie rekordowicze ja tez stęskniona za Wami, ale narazie mam zapiernicz, więc nie nadążam za Wami. Dostałam dzisiaj rachunki z telekomunikacji Polskiej przesłane za pośrednictwem prywatnego poczciarza Każda koperta obciążona blaszką a co dopłacaja żeby im zapłacić? zdaje się, że zgodnie z prawem do 12gramów może tylko wysyłac poczta polska Też tak słyszałam ... A pocztę polską niech trafi .... Uciekam do mojej fasolki po bretońsku...robię na jutro ... Narka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Dokładnie tak robiliśmy ... Boszszsze ja chcę w góry .... Wynajmowaliście tragarza ? Namiary poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.09.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 My czasem to w Beskidy sie zapuszczamy ale to nie to samo a teraz to tylko nad morze nam zostaje jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.09.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Dokładnie tak robiliśmy ... Boszszsze ja chcę w góry .... Wynajmowaliście tragarza ? Namiary poproszę Łazili od schroniska do schroniska ... U was też tak muli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.09.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Dobra spadam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.09.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.09.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 sprawdzilem , faktycznie muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.09.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 sprawdzilem , faktycznie muli a ile do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.09.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.09.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 sprawdzilem , faktycznie muli a ile do końca? no i wszystko jasne , gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts