braza 10.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Słuchajcie, a co tak mało tych gaci Ja dopiero 6 stronkę strzeliłam, a szafę mam ogoooomniaaaastąąąą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Dzięki Wartowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.09.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Słuchajcie, a co tak mało tych gaci Ja dopiero 6 stronkę strzeliłam, a szafę mam ogoooomniaaaastąąąą BRAZIUNIA ! spokojnie ,na szczyt jeszcze daleko ! jeszcze bedziesz szafę dodatkowo kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Słuchajcie, a co tak mało tych gaci Ja dopiero 6 stronkę strzeliłam, a szafę mam ogoooomniaaaastąąąą BRAZIUNIA ! spokojnie ,na szczyt jeszcze daleko ! jeszcze bedziesz szafę dodatkowo kupowac No to czuję się usatysfakcjonowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.09.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 moja fryzjerka jest w świetnej komitywie ze swoim byłym ....oboje sa w nowych związkach, ale razem bywaja na zabawach ( wspolny stolik ) ,wycieczkach i podobnych imprezach Tylko pogratulować obojgu klasy . Niestety w większości przypadków wygląda to mniej elegancko niestety mam też znajomych ,ktorzy po rozwodzie ( właściwie to on ) chcial sie podzielić dziećmi młodszą -chcial zostawic matce ,a straszą -sobie No to już szczyt Na szczęście to sąd o tym decyduje. i tak tez było dzieci zostaly przy matce ,ale co on wyprawiał żeby nie płacić alimentów - to była dopiero żenada w koncu Ania poznała swojego obecnego męża - sa razem już 7 lat , maja córeczkę i są najszczesliwsi pod słoncem a mąż Ani przepadł bez śladu - wcale go dzieci nie obchodzą obcy mężczyzna jest ich ojcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 10.09.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 przykre te doświadczenia ALE TAKIE JEST ŻYCIE czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 a mąż Ani przepadł bez śladu - wcale go dzieci nie obchodzą obcy mężczyzna jest ich ojcem Mąż mojej koleżanki od dawna już nie interesuje się dziećmi. Jest święcie przekonany np. że średni syn chodzi na zajęcia tenisa stołowego, bo kiedyś przez przypadek jakiś reporter zrobił mu zdjęcie w czasie ferii i dali to w gazecie. A moich godzin opieki nad najmłodszą w czasie, gdy "tatuś" siedział w knajpie a koleżanka musiała wyjść na dłużej to już nawet nie zliczę. Wyszło by tak kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 [ i tak tez było dzieci zostaly przy matce ,ale co on wyprawiał żeby nie płacić alimentów - to była dopiero żenada a mąż Ani przepadł bez śladu - wcale go dzieci nie obchodzą Tatulek Może i dobrze ze przepadł , dziewczynki mają normalną rodzinę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Haj! Miałam małą przerwę na ssanie, tfu, inne sprawy a tu już nowa stronka No i tematy niewesołe Braza - trzymaj się, nic nie poradzisz, klasa nie jest dana każdemu... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.09.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.09.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 przykre te doświadczenia ALE TAKIE JEST ŻYCIE czasami czesc sasiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Gudiwning Desperado! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.09.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 O kurcze, faceci na cenzurowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.09.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Maxi w górach byłaś z mężem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 O kurcze, faceci na cenzurowanym Nie faceci tylko, za przeproszeniem - gnidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.09.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Gudiwning Desperado! Witaj Aniu z Wietrznej Północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 O kurcze, faceci na cenzurowanym o to ja idę spać dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.09.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 O kurcze, faceci na cenzurowanym masz czyste sumienie ....?? czesc andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 O kurcze, faceci na cenzurowanym Nie faceci tylko, za przeproszeniem - gnidy Właśnie - Ty Andreasie nie masz z tymi ostatnimi nic wspólnego. Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 O kurcze, faceci na cenzurowanym o to ja idę spać dobranoc Ucieczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts