Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie, a co tak mało tych gaci :oops: :roll: Ja dopiero 6 stronkę strzeliłam, a szafę mam ogoooomniaaaastąąąą :wink:

BRAZIUNIA ! spokojnie ,na szczyt jeszcze daleko !

jeszcze bedziesz szafę dodatkowo kupowac

No to czuję się usatysfakcjonowana :D

moja fryzjerka jest w świetnej komitywie ze swoim byłym ....oboje sa w nowych związkach, ale razem bywaja na zabawach ( wspolny stolik ) ,wycieczkach i podobnych imprezach :lol:

Tylko pogratulować obojgu klasy .

Niestety w większości przypadków wygląda to mniej elegancko :-?

niestety :cry: mam też znajomych ,ktorzy po rozwodzie ( właściwie to on ) chcial sie podzielić dziećmi :o młodszą -chcial zostawic matce ,a straszą -sobie :evil:

No to już szczyt :evil:

Na szczęście to sąd o tym decyduje.

i tak tez było :D dzieci zostaly przy matce ,ale co on wyprawiał żeby nie płacić alimentów :o - to była dopiero żenada :-?

w koncu Ania poznała swojego obecnego męża - sa razem już 7 lat , maja córeczkę i są najszczesliwsi pod słoncem :D

a mąż Ani przepadł bez śladu - wcale go dzieci nie obchodzą :evil: obcy mężczyzna jest ich ojcem :-?

a mąż Ani przepadł bez śladu - wcale go dzieci nie obchodzą :evil: obcy mężczyzna jest ich ojcem :-?

Mąż mojej koleżanki od dawna już nie interesuje się dziećmi. Jest święcie przekonany np. że średni syn chodzi na zajęcia tenisa stołowego, bo kiedyś przez przypadek jakiś reporter zrobił mu zdjęcie w czasie ferii i dali to w gazecie. A moich godzin opieki nad najmłodszą w czasie, gdy "tatuś" siedział w knajpie a koleżanka musiała wyjść na dłużej to już nawet nie zliczę. Wyszło by tak kilka miesięcy :evil:

[

i tak tez było :D dzieci zostaly przy matce ,ale co on wyprawiał żeby nie płacić alimentów :o - to była dopiero żenada :-?

a mąż Ani przepadł bez śladu - wcale go dzieci nie obchodzą

Tatulek :evil: :evil:

Może i dobrze ze przepadł , dziewczynki mają normalną rodzinę .